غذای اصلی/ باقالی پلو با ماهیچه؛ مجلسی و لاکچری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - پارس دیلی / چی لازم دارم:
پیاز 2 عدد
برنج 4 پیمانه
باقلا سبز 1 لیوان
ماهیچه 500 گرم
شویدخشک 1 پیمانه
کره 50 گرمی 1 عدد
هل یک قاشق چایخوری
روغن مایع به اندازه کافی
دارچین 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ 1 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
چطور بپزم:
ابتدا باقالیها را پوست میگیریم و آبکش میکنیم و از وسط نصف میکنیم و کنار میگذاریم. سپس در قابلمهای آب میریزیم و کمی نمک به آن اضافه میکنیم و روی حرارت حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب بجوش بیاید
و برنج را که بستگی به مدل آن دارد و مهارت شما یا از قبل خیس کرده اید و یا، چون تجربه ندارید همان لحظه میشوییم و آب آن را بیرون میریزیم و داخل آب در حال جوش میریزیم. زمانی که برنج را به آب در حال جوش اضافه میکنیم آب از جوش میافتد
-
يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۹:۵۴
-
۶۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/269039/