غذای ملل/ گشنیز کباب آذربایجانی، پیشنهاد معطر و خاص هفته
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای ملل/ گشنیز کباب آذربایجانی، پیشنهاد معطر و خاص هفته
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6068692
٠
٠
خراسان / چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده - 500 گرم
لپه - 200 گرم
پیاز - 2 عدد متوسط
تخم مرغ - 2 عدد
گشنیز پاک شده - 500 گرم
لیمو عمانی - 6 عدد
آرد سفید - یک قاشق سوپ خوری
روغن مایع - به مقدار لازم برای سرخ کردن
نمک، فلفل و زردچوبه - به میزان کافی
چطور بپزم:
لپه ها را بشویید و از یکی دو ساعت قبل از پختن خیس کنید. لپه ها را داخل مقداری آب به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزیدو سپس از آب جدا کنید . آب آن را دور نریزید. گشنیزها را هم بعد از پاک کردن بشویید و داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود . یکی از پیازها را پوست و از وسط نصف کنید و به همراه گوشت چرخ کرده داخل دستگاه خرد کن بریزید تا کاملا له شود. مخلوط را داخل ظرفی گود قرار دهید و لپه های پخته شده را با نصف دیگر پیاز داخل دستگاه خرد کن بریزید و له کنید. سپس له شده لپه و گوشت را با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید. به مخلوط در حال ورز دادن ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید . بعد از این که مواد با هم مخلوط شدند ، تخم مرغ ها را داخل مواد بشکنید و خوب هم بزنید.تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و از مواد مخلوط، به اندازه یک گردو بردارید و به صورت کوفته قلقلی در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید. گشنیزها را به صورت درشت خرد کنید و داخل روغن تفت دهید. قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیازهای خرد شده را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود. یک قاشق آرد هم به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید. به داخل پیاز و آرد تفت داده شده ، آب لپه و یک پیمانه آب معمولی اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. لیموعمانی ها را سوراخ کنید و بعد از به جوش آمدن آب، داخل قابلمه بریزید و بعد از چند جوش زدن ، گشنیز تفت داده شده را به آن ها اضافه کنید و پس از یک ربع ساعت جوشیدن مواد کوفته های سرخ شده را داخل سس بریزید تا
5 دقیقه ای در مخلوط گشنیز و لیمو عمانی بپزد.
-
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۰:۵۷
-
۲۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/267926/