شام/ «مرغ رولی» را امشب نوش جان کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شام/ «مرغ رولی» را امشب نوش جان کنید
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6067566
٢٣
٠
مجله پزشکین / مواد لازم:
پیازچه خردشده: یک قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده : یک قاشق غذاخوری
سیر لهشده: یک حبه
کره: 150 گرم
تخممرغ زدهشد: یک عدد
آب: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: یکچهارم فنجان
نان سفید خشک: یک دوم فنجان
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد نصف شده
نمک و فلفل: مقداری
کره: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
پیازچه، جعفری و سیر را مخلوط کنید. کره را بهصورت مستطیلهایی به ابعاد 3×10 سانت درآورید. آب و تخممرغ را با هم بزنید. آرد را در بشقابی دیگر بریزید. خرده نان را هم در بشقابی دیگر بریزید. هر قطعه سینه را بین دو ورقه نایلون بگذارید و با گوشتکوبی که کف آن صاف باشد روی مرغ بکوبید تا قطر قطعات 5 میلیمتر شود. پلاستیک را بردارید. کمی نمک و فلفل بپاشید. مخلوط پیازچه را روی سطح مرغها بپاشید. تکههای بریده شده کره را وسط هر قطعه از مرغ بگذارید و مرغ را مثل رولت بپیچید. (کره کاملا پوشیده شود) رولها را در آرد بغلتانید، به مخلوط تخممرغ آغشته کنید و در نرمه نان بغلتانید و دوباره در تخممرغ بزنید و در نرمه نان بغلتانید و در سینی فر بچینید. روی ظرف را بپوشانید و یک تا 24 ساعت در یخچال بگذارید. رولها را 5 دقیقه در کره و روغن داغ سرخ کنید بهطوری که همه اطرافش طلایی شود. مرغها را به سینی فر برگردانید و 15 تا 18 دقیقه با حرارت 400 درجه فارنهایت در فر بگذارید، سپس سرو کنید. (برای4 نفر)
نکته: میتوانید به جای کره از پنیر چدار یا پنیر زیره استفاده کنید و به جای جعفری از آویشن استفاده کنید.
-
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۲:۰۵
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/267837/