آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک پرتقالی» خانه داري

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک پرتقالی»
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک پرتقالی»
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6066944
٢٥٣
٠
تابناک با تو / چی لازم دارم:
تخم مرغ 5عدد هم دمای محیط
روغن مایع 1/2لیوان
شکر 1 لیوان
آرد 2 و1/4لیوان
آب پرتقال 1لیوان
وانیل 1/3 قاشق چ خوری
بیکینگ پودر 1قاشق غذا خوری سرخالی
رنده یا پودر پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوری
چطوری درست کنم:
زرده و سفیده رو ازهم جدا کنید زرده را با نصف شکر و نصف وانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ شه و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنیدو سپس شروع کنید به هم زدن تا پف کنه و کشدار شه.بترتیب آب پرتقال ، روغن مایع اضافه و کمی هم بزنید.آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید و در سه مرحله به مایه اضافه و با لیسک زیر و رو کنید تا مخلوط شود.
(مایه غلیظه نگران نباشید)سفیده ها رو با همزن هم زده تا از لختگی دربیاد و در دو مرحله شکر رو اضافه و هم بزنید تا فرم بگیره و از ظرف نیفته.سفیده رو کم کم به مایه قبلی افزوده و با لیسک بصورت دورانی از یک جهت فولد کنید تا مایه صاف و یکدست شه.داخل قالب باقطر 23سانت که چرب وآرد پاشی کردید بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45تا پنجاه دقیقه بپزید.دمای فرها باهم متفاوته بعد پس با سیخ چوبی داخل کیک بزنید اگه تمیز بیرون اومد زمان پخت کافیه.
برای سس پرتقالی هم نصف لیوان آب پرتقال رو داخل قابلمه بریزید و1قاشق غذا خوری نشاسته ذرت و2قاشق غذا خوری شکر و1قاشق غذا خوری پودر ژله پرتقال رو اضافه و روی حرارت هم زده تا کمی غلیظ شه درآخر 1قاشق مربا خوری کره افزوده و از رو حرارت بردارید.خنک که شد روی کیک بریزید ونوووووش جان کنید.
برای پودر پرتقال:
پوست پرتقال رو قسمتهای سفیدشو جدا میکنم و قسمت نارنجی رو خلالی خرد میکنم و روی پارچه تمیز میزارم خشک بشه بعد آسیاب میکنم و داخل یه شیشه درب دار نگهداری میکنم. کیک رو از فر که بیرون آوردید فقط دو یا سه دقیقه تایم بدید سرد شه و از قالب خارج کنید
نکته : این کیک رو بهتره تو قالب میان تهی درست کنید
می تونید به جای یک لیوان آب پرتقال از نصف لیوان شیر نصف آب پرتقال استفاده کنید در هر دو روش این کیک عاااااالیه ...


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ و آش/ آش آبغوره تبریزی بخورید تا سرما نخورید

از شما/شام امشب

دستور پخت 3 غذایی که کمک می‌کند راحت‌تر بخوابید

«دانه کولانه» آشی برای رویش دندان تا نذری برای شاه ماران

دستور تهیه تارتی خوشمزه برای حرفه ای ها

غذای اصلی/ پیراشکی مرغ و بادمجان؛ شامی محبوب

سالادی سرشار از آنتی‌اکسیدان برای پیشگیری از سرطان

غذای اصلی/ خرماپلو، مخصوص خانم های کم اشتها

نوشیدنی ها/ قهوه کاپوچینو با طعم اصیل ایتالیایی

شیرینی ها/ ناپلئونی خوشمزه و محبوب برای عید

سوپ و آش/ سوپ نخود مدیترانه ای کم خونی را درمان می کند

شیرینی ها/ پای سیب فوری برای مدرسه

شام/ رولت کالباس خانگی پیشنهادی عالی برای همه

فوت آشپزی/ آشنایی با روش های پخت ماهی

سوپ و آش/ آش آبغوره تبریزی بخورید تا سرما نخرید

قرمزه نخودچی، کوفته ای اصفهانی

عصرانه/ شیر برنج دسری ساده و دلچسب

میز ناهارخوری گرد بخریم یا مستطیل؟ کدام برای خانه های کوچک بهتراست؟

ترمیم موهای آسیب دیده با 5 گام خانگی!!

رژیم لاغری چرخشی، یک رژیم موفق برای لاغر شدن

نان فسایی شیرینی سنتی

شله مشهدی یکی از اصیل‌ترین غذاهای این شهر

گران قیمت ترین لوازم آشپزخانه در دنیا

سینی فینگر فود ژامبون و پنیر و سیب زمینی

تاک پلوی سمنانی ها تنوعی در منوی هفتگی

بهترین زمان کاشت و آموزش انواع سبزه عید

برای خرید لوازم آرایشی و بهداشتی برقی به این نکات توجه کنید

آموزش تهیه اردور تخم مرغ ساده

بهترین روش پخت سمنو عید در خانه

صبحانه/ تارت سیب و دارچین خانگی

فوت و فن تهیه شیرینی نخودی دلبرانه

برای خوشرنگ شدن خورشت چکار کنم

خلاقیت در پخت غذا با سینه مرغ و نودل

استیک مرغ، غذایی شیک و ساده

رولت اسفناج، پیش‌غذای ارزان و خوشمزه

صفر تا صد تهیه کیک ساده

دمنوش به؛ پرخاصیت برای سلامت جسم و روان

کیک مرغ مناسب مهمانی‌ها

با پارچه های نمدی گیره های ساده سرتان را تزیین کنید

از شما/اش کشک

غذای اصلی/ خوراک کدو با سسی دلچسب و خامه ای

از شما/ لوبیا پلو خوشمزه 😉😉😉😉😋

پنکیک مرغ، تنوعی برای دورهمی های دوستانه

از شما/ جوجه رستورانی خودم

از شما/ کیک خودم

نوشیدنی «کامبوجا»؛ اکسیر جوانی و حیات بخش

طرز تهیه آش ماست با اسفناج

سالاد جوانه چگونه درست می‌شود؟

از شما/ قورمه سبزی

از شما/فلافل شام دیشب