آریا بانو

آخرين مطالب

صبحانه/ طرز تهیه تارت ارده خانه داري

صبحانه/ طرز تهیه تارت ارده
  بزرگنمايي:

آریا بانو - صبحانه/ طرز تهیه تارت ارده
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6066349
١٣٧
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
مواد لازم خمیر تارت ارده :
آرد ........................... 250 گرم
کره .......................... 125 گرم
تخم‌مرغ .................... 1 عدد
شکر .........‌................ 20 گرم
.
مواد لازم کرم تارت_گردویی :
خامه ........................ 200 گرم
اَرده ......................... 60 گرم
زرده‌ی تخم‌مر غ .......... 1 عدد
تخم‌مرغ .................... 2 عدد
شکر ......................... 75 گرم
مغز گردو ................... 80 گرم
چطوری درست کنم:
آرد را در ظرف گود مناسبی ریخته و کره را به تکه‌های کوچک برش زده و به آرد اضافه می‌کنیم و با نوک انگشتان دست کره و آرد را با هم ورز می‌دهیم تا کاملن کره به خورد آرد برود سپس شکر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و در آخر تخم_مرغ را اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم. خمیر تارت را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی سس_ارده ، تخم‌مرغ‌ها، زرده ی تخم‌مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و خوب هم می‌زنیم سپس خامه و ارده را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا کرم خامه_ای یک‌دستی حاصل شود. خمیر تارت را از یخچال خارج کرده و روی میز به وسیله‌ی وردنه به ضخامت حدود نیم سانتی‌متر(4 یا 5 میلی‌متر) باز می‌کنیم. خمیر را به آرامی در قالب تارت قرار می‌دهیم طوری‌که لبه‌های خمیر، دیواره‌ی قالب را بپوشاند. با چنگال روی خمیر تارت سوراخ‌هایی ایجاد کرده و یک ورق کاغذ روغنی روی خمیر قرار می‌دهیم و با مقداری نخود یا لوبیای خشک روی تارت را کاملا می‌پوشانیم و با این کار اجازه نمی‌دهیم تا بیسکویت تارت درون فر پُف کند. قالب را به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم سپس قالب را از فر خارج کرده و کاغذ روغنی و نخودها را از روی تارت برمی‌داریم و دوباره قالب را به مدت 5 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم سپس قالب را از فر خارج کرده و سس_خامه ای را روی تارت ریخته و مغز گردو ها را روی تارت می‌چینیم و قالب را دوباره به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر 170 درجه‌ی سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. بعد از این که تارت گردویی خنک شد، آن را از قالب خارج کرده، برش می‌زنیم و #سرو می‌کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیده گوشت»

ناهار/ طرز تهیه «املت ایتالیایی»

شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی شربتی

از شما/آش ترخون

عصرانه/ حلوای میکس درست کنید

نان خانگی به خوشمزگی نان تنوری مادربزرگ

شیرینی محبوب و پرطرفدار ایرانی ها

8 راز پختن یک میگوی خوش طعم

میز اردور/ سالاد سیب‌زمینی و گردو، مغذی و خوش طعم

حرفه ای تخم مرغ را با نان تست بپزید

نان پنجره ای را به یاد مادربزرگ درست کنید

طرز تهیه‌ی سالاد سیب‌زمینی و گردو

طرز تهیه دسر گلدانی،دسری زیبا برای میز شام تان

سوپ و آش/ با جو و ماش شامی سبک درست کنید

کاپ کیک های زیبا برای تولد کودکان

آسان ترین دستور پخت کیک با پف عالی

پلویی جدید و خوش عطر و طعم

میز اردور/ دسر سوهان را با چای میل کنید

چیزکیک شکلاتی درجه یک با طعمی خاص

غذای اصلی/ خورشت کرفس، سالم و مغذی غذا بپزید

اسنکی خوشمزه برای صبحانه

برای ناهار «یتیمچه» درست کنید

کیک بادام مغزدار بدون آرد

خیس کردن و پختن برنج برای تازه عروس ها

بهترین روغن سرخ کردنی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

دمپخت سیر غذای معطر شیرازی

«جغور بغور» بخورید تا کم خونی تان درمان شود

کباب مرغ ماهیتابه ای با طعم دودی

آموزش پخت مرغ معروف شاندیزی با سس پیاز بی نظیر

در خانه سالم‌ترین همبرگر را درست کنید

دکوراسیون ارزان و شیک خانه 86 متری

مهم ترین اصول فنگ شویی در خانه تکانی

5 ست لباس پیشنهادی با کت زرد

خانه تکانی قدم به قدم آشپزخانه با کمک ما

تزئینات زیبا و رنگارنگ اتاق کودک

ایده های بستن شال و روسری برای سال جدید

مدل های جدید لباس مجلسی عربی

کیف پول دلبرانه ای که عاشقش می شوید

طراحی ناخن را خودتان در خانه انجام دهید

پاپیون دخترانه شیک برای جشن تولد کودک

دکوراسیون ضد استرس برای آدم های پرمشغله

چطور روسری را مدل کلاه ببندیم؟

پاپیونی زیبا برای موی کودک

آموزش دوخت کیف زنانه با لباس جین قدیمی

آموزش بستن شال به سبک عرب‌ها

آموزش دوخت پادری و رومیزی شطرنجی

کفش های پاشنه بلند رنگ روشن

مدل های جمع کننده پرده با گل و مروارید

مدل حلقه های دو تکه که به تازگی مد شده است

کفش های شیک دخترانه برای نوروز 99