غذای اصلی/ دلمه سیب زمینی تنوری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای اصلی/ دلمه سیب زمینی تنوری
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6065157
٦٥
٠
چی بپزم / مواد لازم
سیب زمینی متوسط 4 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
قارچ 20 عدد
پیاز 1 عدد
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
کره 1 الی 2 قاشق
روغن زیتون 3 قاشق
برای تزئین (سیب زمینی 1 عدد ، زیتون درشت سبز 1 عدد ، زیتون سیاه 2 عدد )
طرز تهیه
سیب زمینی ها را شسته و با پوست در آب بپزید و پس از پختن پوست گرفته و رنده کنید و نمک اضافه کرده و خوب چنگ بزنید تا چسبنده شود و نمک در تمام قسمتها یکسان پخش شود.
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با روغن زیتون و نمک و زردچوبه و فلفل روی حرارت تفت دهید سپس نصف لیوان آب اضافه کرده درب ظرف را ببندید و فرصت دهید بپزد و آبش تبخیر شود.
قارچ را شسته و به قطعات ریز تقسیم کنید و روی حرارت زیاد با مقداری روغن زیتون و دو قاشق آبلیمو تفت دهید .
قارچ و گوشت را مخلوط کنید.
سیب زمینی را به شکل گلوله بزرگی در آورده و وسطش را گود کنید و با مخلوط گوشت و قارچ پر کنید .اطراف سیب زمینی را به هم آورده و با حرکت در دست آنرا شبیه تخم مرغ فرم دهید.
طرفین سر (گونه ها)را با پشت قاشق کمی گود کنید و یک عدد زیتون در فسمت بینی در سیب زمینی فرو کنید
روی سیب زمینی کره بمالید و آنرا روی یک کاغذ آلومینیوم آغشته به روغن در کف سینی فر بگذارید.
شعله گریل را روشن و سینی را در فر بگذارید تا زمانیکه سطح سیب زمینی کمی برشته شود .
دلمه را از فر در آورید وبرای آن با زیتون سیاه یا انگور سیاه چشم بگذارید و با استفاده از یک سیب زمینی رنده و سرخ شده ، خارهای جوجه تیغی را درست کرده و در پشت آن فرو کنید به این ترتیب یک دلمه بزرگ و به شکل جوجه تیغی درست کرده اید و از خوردن آن همراه با خانواده لذت ببرید.
برای تزئین از گردو هم می توان استفاده کرد.
-
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰:۳۹
-
۴۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/267594/