«کاسرول مرغ فلورانس»؛ خوراک مرغ ایتالیایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - «کاسرول مرغ فلورانس»؛ خوراک مرغ ایتالیایی
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6059462
٤٩٣
٠
ایران کوک / مواد لازم برای کاسرول مرغ فلورانس
فیله مرغ 4 عدد
کره 1/4 لیوان
سیر رنده شده 2 حبه
آب لیمو 1 قاشق
خامه 1 لیوان
ادویه طعم دهنده 1 قاشق
شیر 1/2 لیوان
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
اسفناج پخته 4 لیوان
قارچ خرد شده 200 گرم
پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه فارنهایت گرم کنید. فیله ها را روی سینی فر بچینید و در فر کباب کنید. کباب کردن فیله های بزرگ حدودا 20 الی 30 دقیقه طول می کشد.
وقتی مرغ را بیرون آوردید، دمای فر را برای مرحله ی بعد به 200 درجه افزایش دهید.
کره را در تابه ذوب کنید و سیرهای رنده شده را در آن خوب بپزید. سپس به ترتیب آبلیمو، خامه، ادویه، شیر و پنیر پارمزان را یکی یکی اضافه کنید. سس باید قوام بیاید و غلیظ شود.
در دیس پیرکس یا ظرف سرامیکی مستطیلی اسفناج ها را پهن کنید و قارچهای خرد شده را روی آن بریزید. در لایه بعدی نصف سس پنیری را روی قارچ ها بریزید و سپس فیله های کباب شده را روی آن بچینید و دوباره بقیه سس را روی فیله ها بریزید. پنیر پیتزا را روی مواد دیس بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید.
کاسرول مرغ فلورانس را می توانید همراه با پاستا میل کنید.
-
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۷:۴۰
-
۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/266933/