آموزش تهیه چیکن برگر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آموزش تهیه چیکن برگر
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6021379
٢٢٠
١
سرآشپز پاپیون / مواد لازم
مرغ چرخ کرده250 گرم
پیازچه خرد شده2 عدد
سیر کاملا خرد شده1 حبه
نمک1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
تخم مرغ1 عدد
آرد سوخاری40 گرم
برای ساندویچ:
نان همبرگر2 عدد
کاهوبه مقدار لازم
گوجه فرنگی ورقه شده به مقدار لازم
خیار ورقه شده به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
سس فلفل قرمز (چیلی) به مقدار لازم
دیپ مایونزو فلفل قرمز:
سس مایونز
3 قاشق غذا خوری
سس فلفل قرمز (چیلی)
3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
زمان تهیه 20دقیقه
زمان پخت 20دقیقه
1
مرغ و پیازچه و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل رو در ظرفی خوب مخلوط می کنیم.
2
آرد سوخاری رو اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم و به دایره هایی اندازه متناسب با نان ها ی ساندویچی به ضخامت 1 سانت شکل می دهیم.
3
برگر ها رو در تابه ای نچسب در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.
4
روی نان ها کمی کره مالیده در تابه کمی برشته می کنیم.
5
روی نان ها کمی مایونز می زنیم.
6
در ظرفی مایونز و سس چیلی رو مخلوط می کنیم.
7
در هر نان ساندویچی کاهو و گوجه فرنگی و خیار و یک چیکن برگر می گذاریم و کمی از مخلوط سس می زنیم.
-
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶:۲۱
-
۲۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/259995/