رژیمهایی که خطر مرگ زودرس دارند
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - رژیمهایی که خطر مرگ زودرس دارند
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6015223
٠
٠
ایسنا / بررسی عادات غذایی دهها هزار نفر در آمریکا نشان میدهد که رژیمهای غذاییِ سالم با میزان چربی و کربوهیدرات پایین، خطر مرگ و میر بر اثر عوامل مختلف را کاهش میدهد.
متخصصان در این بررسی به ارزیابی ارتباط بین نوع رژیم غذایی و مجموع عوامل مرگ و میر پرداختند. به تاکید این گروه از متخصصان در آمریکا، رژیم غذایی نقش حائز اهمیتی در سلامت عمومی و طول عمر افراد دارد.
در این بررسی متخصصان، اطلاعات بیش از 37 هزار نفر را ارزیابی کردند تا وجود هر گونه ارتباط بین انواع رژیمهای غذایی با میزان خطر مرگ و میر در شرکت کنندگان تعیین گردد. همچنین آنان به دنبال آن بودند تا مشخص شود آیا انواع مختلف "رژیمهای غذاییِ کم چرب و کم کربوهیدرات" میتواند با مجموع عوامل مرگ و میر ارتباطی داشته باشد.
اگرچه در مطالعات متعددی ارتباط بین نوع رژیم غذایی با خطر مرگ و میر آشکار شده اما این متخصصان تاکید کردند که در هیچ یک از این مطالعات تاثیر کیفیت مواد غذاییِ موجود در "رژیمهای کم چرب و کم کربوهیدرات" بر سلامت افراد بررسی نشده است.
به گفته آنها مصرف کربوهیدراتها از طریق غلات تصفیه شده و مواد قندی افزودنی با پیامدهای جدی برای سلامتی همراه است درحالیکه مصرف کربوهیدراتها از طریق غلات، سبزیجات غیرنشاستهای و میوهها برای سلامت مفید است. به همین ترتیب، جایگزین کردن چربیهای اشباع شده با چربیهای اشباع نشده با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و مرگ و میر مرتبط است.
بنابر این دلایل، شناسایی و تاکید بر رابطه بین انواع رژیمهای غذایی، کیفیت آنها و خطر مرگ و میر اهمیت دارد.
در این بررسی متخصصان سوابق پزشکیِ 37 هزار و 233 فرد بزرگسال با میانگین سنی 49.7 سال را در فاصله سالهای 1999 تا 2014 ارزیابی کردند. در این بازه زمانی در مجموع 4866 مورد فوتی گزارش شد که 849 مورد بر اثر بیماریهای قلبی و 1068 مورد بر اثر ابتلا به سرطان بوده است.
این مطالعات آشکار ساخت که حتی رژیمهای غذایی با چربی و کربوهیدرات پایین اگر بیکیفیت و نامرغوب باشند در مجموع خطر مرگ و میر زودرس را افزایش میدهند.
-
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱:۲۵
-
۳۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/259089/