غذای اصلی/ خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای اصلی/ خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6013329
٤٧
٠
اطلاعات / این روزها که فصل پرتقالهای ترش و خوشمزه شمال است، پخت خورش مرغ و پرتقال را به شما پیشنهاد میکنیم.
این غذا در شمال کشور زیاد پخته میشود و به جای مرغ میتوانید در آن از گوشت قلقلی یا گوشت خورشی هم استفاده کنید.
چی لازم دارم:
پیاز متوسط 2 عدد
آرد 2 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
پرتقال بزرگ 2 عدد
آب پرتقال 3 پیمانه
خلال پسته 50 گرم
فیله مرغ 200 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان دلخواه
چطور بپزم:
پرتقال را با کارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه کرده و کنار بگذارید. پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا سبک شوند.
سپس تکههای مرغ را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید مواد کمی سرخ شوند.
در ظرفی جداگانه آب پرتقال طبیعی را با شکر مخلوط کنید و بعد آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود.حالا در ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و کمی نمک اضافه کنید. سپس تکههای پرتقال را اضافه کنید.
بعد مخلوط آب پرتقال و آراد را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خورش کمی غلیظ شود. وقتی خورش غلظت لازم را پیدا کرد آن را در ظرف ریخته و با خلال پسته یا مغزهای دلخواه تان تزیین کنید.
نکته:
مدت پخت این خورش باید کوتاه باشد تا پرتقال شکل خود را حفظ کند. مزه پرتقال با توجه به ذائقه شما میتواند ترش یا شیرین باشد البته با توجه به اضافه کردن شکر بهتر است پرتقال کمی ترش باشد تا مزه خورش متمایل به ملس شود.در صورت تمایل میتوانید به این خورش سیب زمینی نگینی خرد شده و قارچ ورقهای هم اضافه کنید.
-
يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۹:۵۶
-
۶۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/258823/