طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزیها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایرنا / طرز پخت آش دندانی به سبک تبریز را برایتان آورده است، طعمی متفاوت و به یاد ماندنی که تا مدتها زیر دندان همه فامیل میماند.
مواد لازم پخت آش دندونی (برای 8 نفر)
300 گرم گندم پوستکنده و درسته
2 لیتر شیر
100 گرم لوبیا چیتی
100 گرم نخود
یک عدد قلم گوسفند یا گاو
150 گرم مغز فندق
150 گرم مغز بادام
150 گرم مغز پسته
150 گرم مغز گردو
100 گرم خامه
طرز تهیه و دستور پخت:
یک روز قبل گندم را با شیر خیس کنید و در یخچال بگذارید. لوبیا چیتی و نخود را هم در آب خیس کنید. روز بعد آب نخود لوبیا را خالی کنید و با شیر و گندم روی شعله بگذارید تا بجوشد. قلم را بجوشانید و آبی که عصاره آن است را به مواد روی گاز اضافه کنید. بعد از نیم ساعت مغزها را به آن اضافه کنید و میگذارید تا خوب قوام آیند و لعاب بیندازند. بعد از پخت کامل، داغ داغ در ظرف ریخته و بعد از 20 دقیقه با خامه و مقداری مغز روی آن را تزئین کنید.
-
يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۱:۴۶
-
۴۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/258655/