10 ادویه که باید در آشپزخانه داشته باشید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کاویاب / این که شما یک آشپز حرفه هستید و یا اینکه فقط میخواهید با ادویه آشپزخانه مختلف آشنا شوید خیلی فرق نمیکند، در این مقاله 10 ادویه برای شما شرح داده میشود که به شما پیشنهاد میکنیم حتما در غذاهایتان از آنها استفاده نمایید.
نمک دریا:
نمک دریا با دانههای درشتی که دارد طعم و مزهی خوبی را به غذا میدهد. به دلیل بزرگ بودن دانههای نمک، حتما حواستان باشد که در دفعات اولیه از میزان کم استفاده نمایید تا اندازه مورد نظر خود را بفهمید.
فلفل:
در کشورهای هند و اندونزی، فلفل محبوبترین ادویه میباشد، فلفل در سه رقم، سیاه، سفید و سبز موجود میباشد. که فلفل سیاه و سفید جزو محبوبترینها میباشد که عطر و طعم خوبی به غذا میدهد. دانه فلفل سبزتازه با طعم نرمتر است، که معمولا در آب نمک نگهداری میشود.
فلفل قرمز خشک شده:
فلفل قرمز به عنوان یکی از ادویههای محبوب مردم کشور ایتالیا میباشد که میزان محبوبیتش هم سطح نمک و فلفل معمولی میباشد. فلفل قرمز خشک شده، در واقع تکههایی از فلفل قرمز است که با حرارت زیاد، داغ و خشک شده است که در حین داغ شدن به آن ادویه جات دیگری نیز اضافه شده است. بنابراین اگر دوست دارید از این مورد استفاده نمایید در دفعات اول از میزان کمی استفاده نمایید.
سیر:
یک جزء اصلی از ادویه جات در غذاهای مردم کشورهای آسیا، خاورمیانه، شمال آفریقا، جنوب اروپا و بخشهایی از آمریکای مرکزی و جنوبی است. طعم سیر در غذاها بسته به اینکه در غذاها چگونه طبخ میشود متفاوت است.طعم پودر سیر با سیرتازه کمی متفاوت است که پیشنهاد میشود از همان سیر تازه استفاده نمایید.
پودر فلفل قرمز(چیلی):
شاید اسم این ادویه را نشنیده باشید اما این نوع ادویه در آمریکا بسیار پرطرفدار است. این پودر شامل فلفل قرمز، زیره سبز، پونه، پودر سیر و مقداری نمک میباشد که کاملا با هم ترکیب شدهاند.
دارچین:
عطر و طعم بینظیری که دارچین دارد، باعث شده است علاوه بر استفاده در انواع خورشها و سسها،به عنوان یکی از چاشنیهای مزه دهنده به نوشیدنیها میباشد. دارچین از پوست درونی یک درخت همیشه سبز استخراج میشود، کشاورزان معمولا دارچین را حین فصول بارانی سال برداشت میکنند سپس در کوره خشک مینمایند، طبق تحقیقات، دارچین کشورسریلانکا جزو بهترین دارچینهای جهان میباشد.
زنجبیل:
زنجبیل دارای طعم تند و کمی شیرین است. عمدتا در کشورهای آسیای و هندی مورد استفاده قرار میگیرد. زنجبیل را میتوان به صورت رنده شده و یا تکههای کوچک در غذاها و ترشیجات استفاده کرد. در کشور ژاپن ترشی زنجبیل در کنار غذای سوشی بسیار محبوب است. در هنگام خرید زنجبیل تازه به پوست صاف، تازه و عطر تند آن توجه نمایید.
پونه کوهی:
ادویه نام آشنای مردم کشور ایتالیا، پونه کوهی میباشد. پونه دارای طعم تند است که باید در در حد اعتدال مورد استفاده قرار گیرد. در جنگ جهانی دوم، زمانی که سربازان آمریکایی از کشور ایتالیا به سمت کشور خود رهسپار بودند، این پونه کوهی را یافتند و به این ترتیب در کشور ایتالیا رواج پیدا کرد.
زیره سبز:
به هر دوصورت دانه و کوبیده شده، در خاورمیانه، آسیا، دریای مدیترانه و مکزیک مورد استفاده قرار میگیرد. زیره سبز دارای عطر گرم با طعمی متفاوت است زیره سیاه نیز دارای طعم و عطر متفاوت است.
جوزهندی:
ادویه جوز در غذاهای شیرین،درسراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد.که میتوان به صورت رنده شده و یا دانهای مورد استفاده قرار بگیرد، اما بهتر است از رنده شده آن، در غذاها استفاده نمود. در جزایرکارائیب، از جوز برای طعم دار کردن سوسیس استفاده میکنند و همچنین مردم ژاپن ازجوز هندی به عنوان یکی از مواد اولیه ادویه کاری استفاده میکنند.
اگر نو عروس هستید و تازه مشغول آشپزی شدهاید و میخواهید غذاهای خوشمزه و طعم دار درست کنید یا اینکه در شرف مجلس عروسی خود هستید و میخواهید ادویه آشپزخانه موجود در جهیزیه عروس را بدانید، پس توصیه میکنیم علاوه بر ادویههای بالا با این ادویه آشپزخانه آشنا شوید. در هنر آشپزی ادویه به کلمهای گفته میشود که برای چاشنی و طعم غذا استفاده میشود و راهی عالی برای اضافه کردن ویتامینها و مواد معدنی ضروری به غذا میباشد. پختن غذاهای خانگی همیشه ایدهای خوب و لذت بخش بوده است البته در دستورهای غذایی مختلف باید از ادویه آشپزخانه متفاوتی استفاده شود در این مقاله سعی کردیم ادویه آشپزخانه که در جهیزیه عروس قرار میگیرند و معمولتر هستند را معرفی کنیم.
-
جمعه ۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۹:۲۱
-
۴۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/257908/