صبحانه/ شیربرنج داغ مخصوص صبح جمعه سرد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / مواد لازم
برنج 5/0 لیوان
شیر 5 الی 6 لیوان
گلاب یا عرق هل یا عرق بید مشک 5/0 لیوان
شکر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
برنج را شسته وروی آن آب بریزید بعد از یک ساعت با آب کمی نیم پز کنید و بعد شیر اضافه کرده و آنقدر روی حرارت ملایم بماند تا شیر غلیظ و برنج هم کاملاً پخته و شیر برنج لعاب دار شود .
در آخر گلاب و شکر را به آن اضافه و بعد چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید.
بعضی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه میکنند و یا پر شیرینی دوست دارند و بعضی روی شیر برنج شکر میپاشند و یا با مربا آنرا میل میکنند. درهرصورت شما با توجه به ذایقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم ویا زیاد و یا تغییر دهید.
-
جمعه ۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳:۱۷
-
۵۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/257728/