بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر و بدون فر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ستاره / مواد لازم برای بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 4 حبه
فلفل دلمهای بزرگ 1 عدد
گوشت چرخکرده 400 گرم
سویا به مقدار دلخواه
گوجه 3،4 عدد
رب گوجه یکی دو قاشق غذاخوری
بادمجان 3 عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و ادویه دلخواه به مقدار لازم
نکات:
برای این غذا باید از انتخاب بادمجانهای بلند و باریک خودداری کنید. شما بادمجانهایی قطور میخواهید که چندان هم خمیدگی نداشته باشند. درون چنین بادمجانهایی را راحتتر میشود خالی کرد.
اگر فکر میکنید بادمجانهای شما تلخ هستند، دو سه ساعت قبل از شروع آشپزی آنها را در آب بخیسانید و چند بار آبشان را عوض کنید.
اگر میخواهید حین سرخ کردن بادمجانها روغن کمتری مصرف کنید، وقتی آنها را پوست گرفتید و به دو نیمه تقسیم کردید، یک ساعت مقابل آفتاب قرارشان دهید یا اینکه کمی نمک به سطحشان بپاشید و برای یکی دو ساعت کنارشان بگذارید. این کار باعث میشود بادمجان کمی رطوبتش را از دست بدهد و روغن کمتری جذب کند.
اگر برای پخت بادمجان شکم پر میخواهید از سویا استفاده کنید آن را قبل از شروع کار در آب بخیسانید.
طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر
برای تهیه بادمجان شکم پر باید ابتدا مواد درون بادمجان را تهیه کنید. در این دستور ما برای پر کردن بادمجان از سس گوشت استفاده میکنیم که تهیه کردنش با نگینی خورد کردن پیاز شروع میشود.
پیاز را درون ماهیتابه ریخته و ماهیتابه را روی حرارت بگذارید. وقتی که پیاز کمی رطوبتش را از دست داد، روغن را اضافه کنید و پیاز را تا جایی که طلایی شود سرخ کنید.
به پیازها سیر رنده شده یا نگینی خرد شده اضافه کنید و آن را برای یکی دو دقیقه تفت بدهید. طی این فرصت سویاها را هم که از قبل در آب خیساندهاید، آبکش کنید.
حالا گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تا جایی که رنگ گوشت عوض شود و هیچ نقطه صورتی رنگی نداشته باشد، آن را تفت بدهید.
سویای آبکش شده را با دستتان کمی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود و آن را در ماهیتابه بریزید.
تفت دادن سویا را تا جایی که طلایی شود ادامه دهید. سپس زردچوبه و ادویه را اضافه کنید.
بعد از تفت دادن مواد با ادویه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تا جایی که رب کم کم شروع به ته گرفتن کند، مواد را تفت بدهید.
فلفل دلمهای نگینی خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و بعد از مخلوط کردنش با مواد دیگر گوجههای خرد شده را نیز اضافه نمایید. (هر چه فلفل دلمهای بیشتر تفت بخورد، عطر و بویش بیشتر از بین میرود.)
حالا که گوجهها را ریختید بهترین زمان برای اضافه کردن نمک است. نمک باعث میشود گوجه زودتر بافتش را از دست بدهد (اصطلاحا آب باز کند) و بپزد.
بعد از پخته شدن گوجه سس شما آماده است و باید دست به کار تهیه بادمجانها شوید. ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید. (میتوانید بادمجان را کامل یا به صورت ردیفی پوست بگیرید.)
حالا بادمجانها را دو نیم کرده و در روغن از هر دو طرف سرخشان کنید. سپس با یک قاشق چایخوری دلشان را خالی کنید. مراقب باشید در عین حال که دیوارههای بادمجان را نازک میکنید به آن آسیبی نزنید.
موادی که آماده کردید را درون بادمجانها بریزید و بادمجانها را در یک ظرف پیرکس یا فلزی بچینید. روی بادمجانها هم هر چقدر که میخواهید پنیر پیتزا بریزید.
حالا ظرف را در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه بگذارید. معمولا 10 دقیقه زمان کافی است تا پنیر پیتزا ذوب شود.
بادمجان شکم پر شما آماده است. نوش جان!
طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا بدون فر
برای تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا بدون فر تمام مراحل بالا را انجام دهید. فقط دقت داشته باشید که موقع سرخ کردن بادمجانها سطحی که قرار است با ماهیتابه در تماس باشد را خیلی کم سرخ کنید یا اصلا سرخ نکنید. چون میخواهیم بگذاریم سرخ شدن این طرف بادمجان پس از پر کردنش صورت بگیرد.
وقتی بادمجانها را پر کردید و در ماهیتابه روی حرارت گذاشتید، باید در ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا پنیر پیتزا ذوب شود.
میتوانید از اضافه موادی که از دل بادمجانها بیرون آوردید استفاده کنید و یک سس رقیق با گوجه، ریحان، سیر و... درست کنید. بعد این سس را هنگام قرار دادن بادمجانها در ماهیتابه دورشان بریزید. البته در این حالت بادمجان تا حدودی آبپز میشود.
-
جمعه ۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳:۰۶
-
۴۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/257727/