آریا بانو

آخرين مطالب

قاتلی به نام پنیر پیتزا پزشکي

قاتلی به نام پنیر پیتزا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - جام جم آنلاین / نه فقط پیتزا که در مجموع فست فودها گروهی از غذاها محسوب می شوند که کمر به نابودی سلامت ما بسته اند. شاید بسیاری از ما در برابر این گفته که نباید فست فود مصرف کنیم گفته ایم: «من ماهی یک بار و هر چند وقت یک بار پیتزا مصرف می کنم بنابراین نمی تواند تاثیری در سلامتی من بگذارد». اما واقعیت این است که مصرف فست فود حتی یک بارش هم ضرر دارد و به صرف مصرف هر چند وقت یک بار آن نمی توانید مضر بودن آن را انکار کنید.
در انواع فست فودها و البته پیتزاها انواع رادیکال هایی وجود دارد که در بدن آزاد می شوند و این بدن را به بستر مناسبی جهت رشد انواع سرطان تبدیل می کنند.
پیتزا حاوی مواد پرچرب و پرکالری است که از مواد غذایی مضری ساخته شده است؛ نظیر پنیر پیتزا.
مریم مظفری کارشناس ارشد تغذیه در این رابطه گفت: پنیر پیتزا کاربرد بسیار زیادی در دایره تولید فست فود دارد و تولید طیف وسیعی از فست فودها به خصوص پیتزاها بدون آن امکان پذیر نیست.
مظفری عنوان کرد: پنیر پیتزا یکی پرچرب ترین موادی است که در درست کردن انواع پیتزا به کار می رود و صد در صد چاق کننده است ضمن اینکه سرطان زا هم به شمار می رود.
این کارشناس ارشد و متخصص تغذیه گفت: پنیر پیتزا از شیر پرچرب تهیه می شود. در ایران ما دو نوع پنیر پیتزا داریم، یکی در آن از مواد لبنی نظیر روغن و کره و کازئین به کار برده می شود و نوع دیگر آن منشا گیاهی دارد.
وی با بیان اینکه هر دو نوع پنیر پیتزا در هر هر صورت حاوی چربی قابل توجهی هستند افزود: چربی موجود در پنیر پیتزا واقعا مضر است چرا که اولا اشباع شده و ثانیا ترانس است. اگر می خواهید پنیر پیتزای موجود در فست فودها ضرر کمتری برای بدن شما داشته باشد بهتر است آن را سبزیجات مصرف کنید.
مظفری تاکید کرد: حتما کش دار بودن تکه های پیتزا را دیده اید. این کش دار بودن به این دلیل به وجود آمده است که در پنیر پیتزا به شکل واقعا بدی اسید چرب ترانس به کار برده شده است. این ماده غذایی صد در صد منفی باعث گرفتگی رگ های خونی می شود.
این متخصص ارشد تغذیه یادآور شد: یک برش از پنیر پیتزا دارای موادی است که برای بدن واقعا ضرر دارد. یک گرم کامل قند در یک برش پنیر پیتزا وجود دارد و علاوه بر آن حاوی بیش از 20 گرم چربی است. سلنیوم، فولات، فسفر، کربوهیدرات، فیبر رژیمی، تیامین و نیاسین از دیگر مواد تشکیل دهنده پنیر پیتزا به شمار می روند.
مظفری خاطرنشان کرد: پنیرها به دو گروه انعقادی و فراپالایش تقسیم می‎شوند. در نوع انعقادی آنزیم به ترکیب اضافه می شود و پروتئین های نامحلول رسوب می کنند. پس از آبگیری به آن نمک می زنند.
وی بیان داشت: در فراپالایش از شیر کمتری برای تولید استفاده می شود. این نوع پنیر انرژی بالاتری دارند.
این متخصص تغذیه در پایان گفت: پنیر پیتزا به دلیل دارا بودن انواع مواد مضر، چربی و قند بالا قاتل سلامتی محسوب می شوند. مصرف آن با سبزیجات توصیه می شود تا مواد مضر موجود در آن کمتر جذب بدن شوند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

هنگام سرگیجه، 4 گروه غذایی را نخورید

این اشتباهات را کنار بگذارید و تا عید وزن کم کنید

چه کار کنیم تا به ویروس کرونا مبتلا نشویم؟

خوراکی‌های طلایی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

سیاهی استخوان‌ و فلجی؛ عوارض هولناک مکمل‌های بدنسازی

ویروس کرونا و پاسخ به سؤالات والدین و زنان باردار درباره‌ی آن

اگر هر روز تخم مرغ بخوریم خطرناک است؟

10 باور غلط درباره نحوه پیشگیری از کروناویروس

مصرف این سم سفید ممنوع است

حمله قلبی در برابر حمله هراس؛ تفاوت در چیست؟

آیا قد ایرانی‌ها در طی سال‌های اخیر آب رفته است؟

چرا نباید شب‌ها برنج و ماکارونی مصرف کنیم؟

شیوه صحیح شستن دستان برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا

شباهت ها و تفاوت های ویروس کرونا و آنفلوانزا را بشناسید

اینفوگرافی/ روش های صحیح استفاده از ماسک

اگر گوشتان زنگ می زند دلیل آن را اینجا بخوانید

5 نکته طلایی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

شیوه صحیح شستن دستان برای جلوگیری ازابتلابه ویروس کرونا

مراقب باشید در سن 20 تا 40 سالگی این بیماری سراغتان نیاید

چرا مبتلا به آپاندیسیت می‌شوید؟

8دلیل قانع کننده برای اینکه کفش پاشنه بلند نپوشید

به مناسبت هفته سلامت مردان ؛ چرا مردان ایرانی به سلامت خود اهمیت نمی دهند؟

آیا می‌دانید چرا لثه‌های شما در سلامت کلی بدنتان این قدر مهم هستند؟

همه چیز درباره ماسک نانو/ از یک ماسک چند بار استفاده کنیم؟

کرونا ویروس جدید چگونه منتقل میشود

عوارض سرخک برای تمامی اعضای بدن

فواید ریختن نمک در شامپو

این خوراکی ها دشمن استرس اند

در صورت ابتلا به کرونا ویروس چه کار کنیم؟

چگونه از خود در برابر کروناویروس محافظت کنیم؟

یک کتاب خوب/ ماجرای یک انسان و تغییراتی عظیمی که در او رخ می دهد

تغذیه/ با این خوراکی ها هوای کلیه هایتان را داشته باشید

چگونه عطـش را برطرف کنیم؟

روش های ساده برای جلوگیری از موخوره

نان برشته نخورید!

تغذیه/ فواید نوشیدن آب نارگیل

آیا می دانید آهسته غذا خوردن هم مضر است؟

اگر به راحتی وزن کم می کنید به سلامتتان شک کنید

با این ماسک پوست صورت‌تان کشیده می‌شود

آزمایش مثبت 2 مورد کرونا ویروس در ایران

5 نوشیدنی که از ناسالم بودن آن‌ها خبر ندارید

چند قدم باید پیاده‌روی کنیم تا از بی‌تحرکی دربیاییم؟

خانم‌ها، این عادت‌ها شما را مریض می‌کنند!

نشستن‌های طولانی خطری جدی برای قلب زنان

حمله قلبی خاموش چیست و چطور آن را تشخیص دهیم؟

دست نگه دارید؛ شما لازم نیست وزن کم کنید!

افراد دچار نفخ معده چه غذاهایی را مصرف نکنند؟

اینفوگرافی؛ کدام مواد غذایی سرفه و سرماخوردگی را تشدید می‌کنند؟

ماهی قرمز شب عید ناقل ویروس کرونا است؟

چکاپ‌های قبل از بارداری؛ کدام واکسن را بزنیم؟