آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ کرم بروله شکلاتی؛ دسر فرانسوی خانه داري

میز اردور/ کرم بروله شکلاتی؛ دسر فرانسوی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سرآشپز پاپیون / کرم بروله یک دسر فوق‌العاده خوشمزه و معروف فرانسوی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این دسر با زرده تخم مرغ و خامه درست می‌شود و دلیلی که آن را منحصر به فرد می‌کند، لایه کاراملی کرانچی روی دسر است. این دسر را می‌توان با شکلات نیز درست کرد که طعم خوب آن‌را دوچندان می‌کند. با طرز تهیه این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
خامه‏ (پر چرب): 2 فنجان
شکر دانه‌ای: 1/2 فنجان
نمک: 1/8 قاشق چای خوری
شکلات (تلخ و شیرین، خرد شده): 1/2 فنجان
عصاره وانیل: 2 قاشق چای خوری
آب (داغ): 8 فنجان
شکر دانه‌ای (برای سرو کردن): 6 قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده): 4 عدد
چطور درست میشه:
1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (163 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید.
2. کرم را آماده کنید: خامه و نیمی از شکر (1/4 فنجان) و نمک را در یک روغن دان متوسط بریزید و روی شعله‌ی نسبتاً زیاد قرار دهید و جوش بیاورید و به آرامی هم بزنید. وقتی جوش آمد از روی شعله بردارید.
3. شکلات را آب کنید: شکلات خرد شده را در یک کاسه‌ی مناسب ماکروویو قرار دهید، اما 1 قاشق سوپخوری از آن را کنار بگذارید تا در آخر اضافه کنید. کاسه را به مدت 20 ثانیه درون ماکروویو قرار دهید. هم بزنید سپس 20 ثانیه دیگر در ماکروویو قرار دهید و دوباره هم بزنید. باز هم حرارت بدهید تا شکلات آب شود. حالا شکلاتی را که قبلاً کنار گذاشته اید اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
4. در یک کاسه‌ی بزرگ، زرده تخم مرغ‌ها را با باقیمانده‌ی شکر (1/4 فنجان) هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
5. تقریباً نیمی از خامه‌ی داغ را آرام آرام داخل تخم مرغ‌ها بریزید. در حین اینکار مخلوط را مدام با یک همزن هم بزنید. سپس مخلوط تخم مرغ و خامه را دوباره داخل روغن دان بریزید. در حین اینکار مخلوط را مدام با یک همزن هم بزنید.
6. مخلوط را به آهستگی داخل شکلات‌ها بریزید. در حین اینکار مخلوط را مدام با یک همزن هم بزنید.
7. مخلوط را از داخل یک صافی ریز رد کنید و صاف کنید.
8. ظرف‌ها را داخل یک تابه‌ی کیک پزی بزرگ یا سینی فر قرار دهید. سپس مخلوط شکلاتی را با ملاقه داخل 6 ظرف بکشید به طوری که تقریباً تا 3/4 آن‌ها پر شود.
9. آنقدر آب داغ داخل تابه بریزید که تا نصف دیواره‌های ظرف‌ها بالا بیاید. 25 تا 30 دقیقه بپزید تا وسط دسر خودش را بگیرد.
10. ظرف‌ها را از داخل آب بیرون بیاورید و خشک کنید. حداقل 2 ساعت و حداکثر 3 روز در یخچال بگذارید.
11. ظرف‌ها را حداقل 30 دقیقه قبل از سرو کردن از یخچال بیرون بیاورید. درست قبل از سرو کردن روی هر ظرف یک لایه‌ی نازک شکر بپاشید.
12. با یک مشعل آشپزی، شکر را ذوب و کاراملی کنید.
13. قبل از سرو کردن اجازه بدهید کرم بروله حداقل 5 دقیقه تا زمانی که رویه اش سفت شود گوشه‌ای بماند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

فرمول خانه تکانی سریع برای مردان و زنان شاغل

آموزش تهیه نان بریوش، خیلی ساده و خوشمزه

کوکی آجیلی شیرینی مناسب برای عید نوروز

آموزش تهیه برگر ماهی برای علاقه مندان به غذاهای دریایی

آموزش تهیه کوکو سبزی مجلسی

چیکن برگر را در خانه آماده کنید

چیپس کدو حلوایی؛ خوراکی لذیذ و سالم

با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

طرز تهیه جوجه چینی در خانه؛ سخت اما بی‌نظیر

غذای اصلی/ آموزش تهیه مرغ معطر با سیب زمینی

آموزش فریز کردن و کنسرو کردن ذرت در خانه

از شما/نان تافتون

از شما/ ناهارما

سوپ و آش/ سوپ جو با شیر و خامه معرکه و لذیذ میشه!

مینسترون؛ سوپ ایتالیایی خوشمزه و متفاوت

خانه تکانی عید را با 10 نکته زیر بدون آسیب به بدن تان انجام دهید!

غذای اصلی/ شامی هویج؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

دستور آسان و کامل پخت شوید پلوی خوشمزه

5 تزئین حرفه ای اما آسان سالادهای فصل

دستور آسان و کامل پخت شویدپلوی خوشمزه

آیفون تصویری هوشمند یا دزدگیر؟

ناهار/ پیتزای ریحان، پیشنهاد معطر و اشتها باز کن

از درست کردن غذاهای مرغی تکراری خسته شده اید؟

طرز تهیه‌ی شامی هویج؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

طرز تهیه گراتن بادمجان خوشمزه

بدون فر پیتزا بپزید

پیشنهادی خلاقانه با شلوار جین قدیمی

املت انار؛ صبحانه دبش گیلانی

چرا نباید غذاها را با دمای خیلی بالا پخت؟

20 راه برای خوش تیپی متفاوت با روسری

بدون کمک از کسی شنیون ببندید

صفر تا صد طرز تهیه سوهان عسلی

دستور تهیه یک حلوای شاد!

غذای اصلی/ باقالی پلو با ماهیچه؛ مجلسی و لاکچری

آشنایی با دنیای پیچیده سس کچاپ

طرز تهیه نان بربری و تافتون خانگی

فرهنگ غذایی در کشورهای مختلف

با کمک مخلوط کن کیک اسفنجی درست کنید

سوپ و آش/ پیش غذای محبوب و کلاسیک فرانسوی

آموزش اصولی پخت ته چین

غذای اصلی/ حلیم گندم برای چاق شدن اعضای خانواده

نوشیدنی ها/ قهوه با پشمک روزتان را شیرین می کند

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی مربایی کلاسیک

سالاد مرغ یونانی؛ شامی که شما را خوش تیپ نگه می دارد

حلوای خرمایی با چای برای دورهمی ها

طرز تهیه شیرینی کنجدی مقوی و خوشمزه به 2 روش

طرز تهیه غذای هندی با گل کلم و کدو

عصرانه/ کیسل انار خوشمزه تر از مارمالاد

میز اردور/ حلوای خرمایی با چای برای دورهمی ها

آموزش پخت کیک به صورت قلب بادکنکی!