آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ آموزش تصویری پختن چغندر خانه داري

میز اردور/ آموزش تصویری پختن چغندر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بیتوته / بسیاری از افراد به چغندر پخته علاقه دارند، آنها حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی مفید هستند و هنگامی که به طور صحیح پخته شوند دارای طعم و مزه عالی و سرشار از مواد مغذی هستند. روش های زیادی برای پخت چغندر وجود دارد، اما یکی از بهترین روش های پختن ، آن با پوست است.
برای پخت چغندر سعی کنید از چغندرهای هم سایز استفاده کنید تا همه در یک زمان پخته شوند. چغندرهای بزرگ نسبت به چغندرهای کوچک به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند. سعی کنید چغندرهای بدون لکه و با سطح صاف را انتخاب کنید.
چغندرهای خود را تمیز و سر و ته آن را برش دهید
ساقه های برگ دار را از بالای چغندرهای خود جدا کنید. سر ریشه ی آن را کوتاه کنید تا حدود 1 تا 2 سانت از سر ریشه باقی بماند.
در صورت تمایل می توانید سبزی چغندر خود را نگهداری کنید و از آنها در پخت غذا و سالادها استفاده کنید.


آریا بانو


نکته: اگر از تخته برش استفاده کردید و آب چغندر به تخته برش تان رنگ داد، یک لیموی تازه را نصف کنید و قسمت بریده شده را به سختی در قسمت رنگ گرفته تخته برش بکشید تا به بلند شدن رنگدانه ها کمک کند و از ماندن لکه و رنگ دائمی روی تخته برش جلوگیری کند.
چغندرهای خود را با یک برس سبزی پاک کنید تا خاک و گل و لای آن ها از بین بروند و تمیز شوند.
روی نقاطی که به سختی با خاک پوشانده شده اند تمرکز کنید.
سعی کنید پوست چغندرهای خود را زخمی نکنید. آسیب رساندن به پوست می تواند باعث شود تا مقداری از رنگ، طعم و مواد مغذی آنها به داخل آب جوش خارج شود.
چغندر در زمین رشد می کند ، بنابراین مهم است که قبل از پخت و پز آن ها از تمیز بودن آنها مطمئن شوید.


آریا بانو


چغندرهای خود را کاملاً با آب خنک تمیز کنید و بشویید.
سپس چغندرها را درون قابلمه ای متوسط قرار بدهید و و روی آن آب بریزید تا حدی که آب روی چغندرها را بگیرد. برای اینکه رنگ چغندرها از بین نرود در صورت تمایل در این مرحله 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو به آن اضافه کنید زمانی که به جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه بدهید به آرامی بپزند.


آریا بانو


زمانی که چغندرها پختند آن ها را یک چاقو یا چنگال آن را امتحان کنید. اگر چنگال به راحتی درون آن فرو رفت پخته است و اگر به سختی فرو رفت هنوز نپخته اند. و بعد چغندرها را درون کاسه های پر از یخ قرار بدهید.
تا پوست چغندرها راحت تر گرفته شوند. پوست آن را با دست به راحتی جدا کنید.
هشدارها
آب چغندر به پارچه ها و سایر وسایل رنگ می دهند. هر زمان که با چغندر کار می کنید، از پیش بند استفاده کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش تهیه نان بریوش، خیلی ساده و خوشمزه

کوکی آجیلی شیرینی مناسب برای عید نوروز

آموزش تهیه برگر ماهی برای علاقه مندان به غذاهای دریایی

آموزش تهیه کوکو سبزی مجلسی

چیپس کدو حلوایی؛ خوراکی لذیذ و سالم

چیکن برگر را در خانه آماده کنید

با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

طرز تهیه جوجه چینی در خانه؛ سخت اما بی‌نظیر

غذای اصلی/ آموزش تهیه مرغ معطر با سیب زمینی

آموزش فریز کردن و کنسرو کردن ذرت در خانه

از شما/نان تافتون

از شما/ ناهارما

سوپ و آش/ سوپ جو با شیر و خامه معرکه و لذیذ میشه!

مینسترون؛ سوپ ایتالیایی خوشمزه و متفاوت

خانه تکانی عید را با 10 نکته زیر بدون آسیب به بدن تان انجام دهید!

غذای اصلی/ شامی هویج؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

دستور آسان و کامل پخت شوید پلوی خوشمزه

5 تزئین حرفه ای اما آسان سالادهای فصل

دستور آسان و کامل پخت شویدپلوی خوشمزه

آیفون تصویری هوشمند یا دزدگیر؟

ناهار/ پیتزای ریحان، پیشنهاد معطر و اشتها باز کن

از درست کردن غذاهای مرغی تکراری خسته شده اید؟

طرز تهیه‌ی شامی هویج؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

طرز تهیه گراتن بادمجان خوشمزه

بدون فر پیتزا بپزید

پیشنهادی خلاقانه با شلوار جین قدیمی

املت انار؛ صبحانه دبش گیلانی

چرا نباید غذاها را با دمای خیلی بالا پخت؟

20 راه برای خوش تیپی متفاوت با روسری

بدون کمک از کسی شنیون ببندید

صفر تا صد طرز تهیه سوهان عسلی

دستور تهیه یک حلوای شاد!

غذای اصلی/ باقالی پلو با ماهیچه؛ مجلسی و لاکچری

آشنایی با دنیای پیچیده سس کچاپ

طرز تهیه نان بربری و تافتون خانگی

فرهنگ غذایی در کشورهای مختلف

با کمک مخلوط کن کیک اسفنجی درست کنید

سوپ و آش/ پیش غذای محبوب و کلاسیک فرانسوی

آموزش اصولی پخت ته چین

نوشیدنی ها/ قهوه با پشمک روزتان را شیرین می کند

غذای اصلی/ حلیم گندم برای چاق شدن اعضای خانواده

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی مربایی کلاسیک

سالاد مرغ یونانی؛ شامی که شما را خوش تیپ نگه می دارد

حلوای خرمایی با چای برای دورهمی ها

طرز تهیه شیرینی کنجدی مقوی و خوشمزه به 2 روش

طرز تهیه غذای هندی با گل کلم و کدو

عصرانه/ کیسل انار خوشمزه تر از مارمالاد

میز اردور/ حلوای خرمایی با چای برای دورهمی ها

آموزش پخت کیک به صورت قلب بادکنکی!

طرز تهیه “نان شکم پر” خوشمزه و متفاوت