آریا بانو

آخرين مطالب

در خانه سالم ترین کالباس را درست کنید خانه داري

در خانه سالم ترین کالباس را درست کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - دیگچه / کالباس مرغ را در خانه تهیه کنید تا از مواد تشکیل دهنده آن و سلامت کالباس اطمینان داشته باشید تهیه کالباس مرغ خانگی آسان است.
چی لازم دارم:
1 عدد سینه مرغ بدون استخوان
3 حبه سیر
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری نمک
یک پنجم قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
نصف قاشق مرباخوری هل ساییده شده
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 عدد هویج کوچک
2 عدد قارچ متوسط
چطور بپزم:
کالباس مرغ را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. برای تهیه کالباس مرغ خانگی ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با 3 حبه سیر 2 بار چرخ کنید. آرد ذرت را الک کرده و سپس فلفل سیاه، نمک، پودر زنجبیل و هل سائیده شده را به آرد ذرت اضافه کنید. بعد مرغ چرخکرده را با مواد مخلوط شده آرد ذرت کمی ورز دهید. زرده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی تهیه شود.
قارچ و هویج را بپزید و ریز خرد کنید و به خمیر کالباس اضافه کنید، قارچ و هویج را به طور مساوی در خمیر پخش کرده و مخلوط کنید. یک کیسه فریزر را باز کنید و مواد کالباس مرغ خانگی را به صورت استوانه ای با قطر حدود 10 سانتیمتر روی آن گذاشته و شکلات پیچ کنید.
سپس به مدت 80 دقیقه کالباس مرغ خانگی را بخار پز کنید. بعد از اتمام پخت کیسه را بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
حال می توانید کالباس مرغ خانگی را برش داده و سرو کنید. نوش جان


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

فرمول خانه تکانی سریع برای مردان و زنان شاغل

آموزش تهیه نان بریوش، خیلی ساده و خوشمزه

کوکی آجیلی شیرینی مناسب برای عید نوروز

آموزش تهیه برگر ماهی برای علاقه مندان به غذاهای دریایی

آموزش تهیه کوکو سبزی مجلسی

چیپس کدو حلوایی؛ خوراکی لذیذ و سالم

چیکن برگر را در خانه آماده کنید

با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

طرز تهیه جوجه چینی در خانه؛ سخت اما بی‌نظیر

غذای اصلی/ آموزش تهیه مرغ معطر با سیب زمینی

آموزش فریز کردن و کنسرو کردن ذرت در خانه

از شما/نان تافتون

از شما/ ناهارما

سوپ و آش/ سوپ جو با شیر و خامه معرکه و لذیذ میشه!

مینسترون؛ سوپ ایتالیایی خوشمزه و متفاوت

خانه تکانی عید را با 10 نکته زیر بدون آسیب به بدن تان انجام دهید!

غذای اصلی/ شامی هویج؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

دستور آسان و کامل پخت شوید پلوی خوشمزه

5 تزئین حرفه ای اما آسان سالادهای فصل

دستور آسان و کامل پخت شویدپلوی خوشمزه

آیفون تصویری هوشمند یا دزدگیر؟

ناهار/ پیتزای ریحان، پیشنهاد معطر و اشتها باز کن

از درست کردن غذاهای مرغی تکراری خسته شده اید؟

طرز تهیه‌ی شامی هویج؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

طرز تهیه گراتن بادمجان خوشمزه

بدون فر پیتزا بپزید

پیشنهادی خلاقانه با شلوار جین قدیمی

املت انار؛ صبحانه دبش گیلانی

چرا نباید غذاها را با دمای خیلی بالا پخت؟

20 راه برای خوش تیپی متفاوت با روسری

بدون کمک از کسی شنیون ببندید

صفر تا صد طرز تهیه سوهان عسلی

دستور تهیه یک حلوای شاد!

غذای اصلی/ باقالی پلو با ماهیچه؛ مجلسی و لاکچری

آشنایی با دنیای پیچیده سس کچاپ

طرز تهیه نان بربری و تافتون خانگی

فرهنگ غذایی در کشورهای مختلف

با کمک مخلوط کن کیک اسفنجی درست کنید

سوپ و آش/ پیش غذای محبوب و کلاسیک فرانسوی

آموزش اصولی پخت ته چین

نوشیدنی ها/ قهوه با پشمک روزتان را شیرین می کند

غذای اصلی/ حلیم گندم برای چاق شدن اعضای خانواده

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی مربایی کلاسیک

سالاد مرغ یونانی؛ شامی که شما را خوش تیپ نگه می دارد

حلوای خرمایی با چای برای دورهمی ها

طرز تهیه شیرینی کنجدی مقوی و خوشمزه به 2 روش

طرز تهیه غذای هندی با گل کلم و کدو

عصرانه/ کیسل انار خوشمزه تر از مارمالاد

میز اردور/ حلوای خرمایی با چای برای دورهمی ها

آموزش پخت کیک به صورت قلب بادکنکی!