آریا بانو

آخرين مطالب

شام/ برگر ترکی را برای خانواده بپزید خانه داري

شام/ برگر ترکی را برای خانواده بپزید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده 700 گرم
آرد سوخاری 1/2 لیوان
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
سس گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
ریحان تازه چند برگ
چطور بپزم:
گوشت چرخ کرده ، آرد سوخاری ، پیازچه خرد شده ، پیاز رنده شده آب گرفته ، سس مایونز ، سس گوجه فرنگی ، ریحان خرد شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مایه برگر یکدست شود ( حداقل 10 دقیقه مواد را ورز دهید ).
پس از اینکه برگر آماده شد آن را به اندازه های دلخواه تقسیم کنید و هر تکه را با دست به شکل گرد حالت دهید سپس روی کباب پز یا سینی فر بگذارید و کباب کنید ، برگرهای کباب شده را همراه با نان ساندویچی ، گوجه فرنگی ، خیار شور ، کلم مخلوط با سس مایونز و … سرو کنید.
نکته ها : میتوانید از گوشت قرمز ( گوسفند ، گاو ، گوساله ) یا گوشت سفید ( مرغ ، بوقلمون ) یا ترکیب مساوی آنها استفاده کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

فرمول خانه تکانی سریع برای مردان و زنان شاغل

آموزش تهیه نان بریوش، خیلی ساده و خوشمزه

کوکی آجیلی شیرینی مناسب برای عید نوروز

آموزش تهیه برگر ماهی برای علاقه مندان به غذاهای دریایی

آموزش تهیه کوکو سبزی مجلسی

چیپس کدو حلوایی؛ خوراکی لذیذ و سالم

چیکن برگر را در خانه آماده کنید

با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

طرز تهیه جوجه چینی در خانه؛ سخت اما بی‌نظیر

غذای اصلی/ آموزش تهیه مرغ معطر با سیب زمینی

آموزش فریز کردن و کنسرو کردن ذرت در خانه

از شما/نان تافتون

از شما/ ناهارما

سوپ و آش/ سوپ جو با شیر و خامه معرکه و لذیذ میشه!

مینسترون؛ سوپ ایتالیایی خوشمزه و متفاوت

خانه تکانی عید را با 10 نکته زیر بدون آسیب به بدن تان انجام دهید!

غذای اصلی/ شامی هویج؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

دستور آسان و کامل پخت شوید پلوی خوشمزه

5 تزئین حرفه ای اما آسان سالادهای فصل

دستور آسان و کامل پخت شویدپلوی خوشمزه

آیفون تصویری هوشمند یا دزدگیر؟

ناهار/ پیتزای ریحان، پیشنهاد معطر و اشتها باز کن

از درست کردن غذاهای مرغی تکراری خسته شده اید؟

طرز تهیه‌ی شامی هویج؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

طرز تهیه گراتن بادمجان خوشمزه

بدون فر پیتزا بپزید

پیشنهادی خلاقانه با شلوار جین قدیمی

املت انار؛ صبحانه دبش گیلانی

چرا نباید غذاها را با دمای خیلی بالا پخت؟

20 راه برای خوش تیپی متفاوت با روسری

بدون کمک از کسی شنیون ببندید

صفر تا صد طرز تهیه سوهان عسلی

دستور تهیه یک حلوای شاد!

غذای اصلی/ باقالی پلو با ماهیچه؛ مجلسی و لاکچری

آشنایی با دنیای پیچیده سس کچاپ

طرز تهیه نان بربری و تافتون خانگی

فرهنگ غذایی در کشورهای مختلف

با کمک مخلوط کن کیک اسفنجی درست کنید

سوپ و آش/ پیش غذای محبوب و کلاسیک فرانسوی

آموزش اصولی پخت ته چین

نوشیدنی ها/ قهوه با پشمک روزتان را شیرین می کند

غذای اصلی/ حلیم گندم برای چاق شدن اعضای خانواده

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی مربایی کلاسیک

سالاد مرغ یونانی؛ شامی که شما را خوش تیپ نگه می دارد

حلوای خرمایی با چای برای دورهمی ها

طرز تهیه شیرینی کنجدی مقوی و خوشمزه به 2 روش

طرز تهیه غذای هندی با گل کلم و کدو

عصرانه/ کیسل انار خوشمزه تر از مارمالاد

میز اردور/ حلوای خرمایی با چای برای دورهمی ها

آموزش پخت کیک به صورت قلب بادکنکی!