آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / توی مهمونی ها و مراسمات خیلی شیک شاید زیاد جایی برای شیرینی خشک نباشه ، اما شیرینی دانمارکی فرق داره و بخاطر طعم فوق العاده ش و زیاد خشک نبودنش پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و پذیرایی ها می باشد :
مواد لازم برای شیرینی دانمارکی :
تخم مرغ 2 عدد
شیر 50 میلی
روغن مایع 50 گرم
آرد 2 پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن صاف یا کره مارگارین 300 گرم
مایه خمیر فوری 1 قاشق غ
آب ولرم 200 میلی
آب لیمو 1 قاشق غ
رنده پوست لیمو 1 عدد
نمک مقداری
شیر 500 میلی
آرد نشا سته ذرت 50 گرم
شکر 100 گرم
وانیل 1 قاشق غ
- -
نکات مواد لازم شیرینی دانمارکی
پوست رنده شده لیمو می تواند به دلخواه باشد
مواد قرمز رنگ برای کرم وانیل می باشد.
منظور از قاشق غ یک قاشق غذاخوری کامل می باشد
طرز تهیه شیرینی دانمارکی
برای شروع داخل کاسه ای یک قاشق از شکر را با پودر مایه خمیر فوری مخلوط میکنیم و آب ولرم را به آن اضافه میکنیم و بعد از کمی مخلوط کردن روی ظرف را میپوشانیم و صبر میکنیم تا 5 دقیقه ای استراحت کند.
در این فاصله روغن صاف قنادی یا کره را داخل ظرفی رنده میکنیم و بعد داخل سلفون میریزیم و روی آن را می پوشانیم و با دست و یا با وردنه به آن فرم میدهیم و به شکل مربع و یا مستطیل در میاوریم .کره باید همانند خمیر نرم باشد ولی اگر در این فاصله بخاطر دمای اتاق کره آب شد آن را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا از آب شدن آن جلوگیری کنید.
درست کردن خمیر شیرینی دانمارکی
در مرحله بعد به سراغ درست کردن خمیر میرویم و داخل ظرفی پوست لیموی رنده شده را میریزیم و بعد آب لیمو را به آن اضافه میکنیم و بعد از آن یکی از تخم مرغ ها را داخل ظرف میشکنیم و با هم زن مقداری مخلوط میکنیم .سپس روغن مایع را به آن اضافه میکنیم و به ترتیب ، شیر ، نمک و بقیه شکر را اضافه میکنیم. بعد از کمی هم زدن مایع خمیر ترش را به مواد مخلوط شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آرد را الک کنید و در حین الک کردن کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید.سطح کار را با کمی آرد بپوشانید و خمیر را روی آن قرار دهید و با دست آن را به مدت 10 دقیقه ورز دهید.بعد از اینکه خمیر نرم و لطیفی بدست آمد آن را داخل ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط نیم ساعتی استراحت کند.
در فاصله استراحت خمیر ، باید کرم وسط شیرینی دانمارکی را آماده کرد و برای اینکار باید داخل ظرفی شکر را با آرد نشاسته ذرت و یک سوم از شیر سرد با هم مخلوط کرد و هم زد.
بقیه شیر را داخل ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و وقتی به جوش آمد ، کم کم به مایه کرم اضافه کنید و به سرعت هم بزنید.
سپس مواد ر ا مجددا برمیگردانیم به ظرفی که شیر را جوشاندیم و روی حرارت قرار میدهیم و در حین حرارت آن را هم میزنیم تا غلیظ شود. وقتی مواد شروع کردند به حباب زدن آن را از روی حرارت بر میداریم.
مراحل مهم درست کردن شیرینی دانمارکی
مواد کرم را داخل ظرفی ریخته و وانیل را به آن اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن روی مواد را با پلاستیک و یا سلفون بپوشانید.
به سراغ خمیر میرویم و بعد از نیم ساعت استراحت با پشت انگشتان آن را کمی ورز میدهیم . بعد سطح کار را کمی آرد بپوشانید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه خمیر را از 4 طرف باز میکنیم و البته سعی میکنیم وسط خمیر کمی کلفت تر بماند .بعد کره آماده شده و نرم را وسط خمیر قرار میدهیم . در این مرحله دقت کنید که نرمی خمیر و کره در یک سطح باشند تا خمیر نشود. وقتی کره را وسط خمیر گذاشتیم ، چهار طرف خمیر را روی کره قرار میدهیم و کاملا کره را میپوشانیم. بعد با کمک وردنه با ضربات آهسته به خمیر ضربه میزنیم .بعد خمیر را با وردنه کمی باز کنید تا به شکل مستطیل شود.
در این مرحله باید خمیر باز شده را تا بزنید به این شکل که کمی نصف بیشتر خمیر را تا وسط تا بزنید و نصف دیگر آن را روی آن بیاورید.
این مرحله را تا 6 بار باید انجام دهید و هر بار خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد باز کنید و هر بار خمیر را از سمت دیگری تا بزنید.
روی خمیر تا زده را بپوشانید و داخل یک سینی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.بعد از 20 دقیقه مجددا با وردنه خمیر را باز کنید و تا بزنید تا 6 بار.
در مرحله آخر که خمیر را با وردنه باز کردید باید ضخامت آن یک سانتی متر باشد.
سپس دور خمیر را با چاقو و یا کاتر ببرید تا صافو یکدست شود. خمیر ها را در اندازه های یکسان به صورت مربع های کوچک ببرید و داخل آنها مقداری از مایع وانیل بریزید و ببندید و یا به هر شکلی که دوست دارید خمیر را فرم دهید و به شکل شیرینی دانمارکی درست کنید.
داخل سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر های آماده شده را با کمی فاصله در آن بچیند.
سپس روی سینی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت 50 تا 60 دقیقه استراحت کند.
یک عدد از زرده تخم مرغ را هم بزنید و با قلمو روی خمیر شیرینی ها بمالید و یا مغز تخمه و یا هز چیزی که دوست دارید روی شیرینی ها بپاشید.
براق کردن شیرینی دانمارکی
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید و شیرنی ها را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند و بپزند.بعد از اینکه شیرینی ها طلایی شدند از فر بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن با عسل رقیق شده و یا شربت بار روی شیرینی ها می مالیم تا براق تر شوند.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
شیرینی دانمارکی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/256601/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیست مسابقات فرمول یک با آسفالت نانویی روکش شد

اینتل بزرگترین رایانه نورومورفیک جهان را ساخت

چهار سؤالی که ارسطو به آنها پاسخ می‌دهد

کریستین بنتکه: منتظر درخشش دی‌بروینه در آمریکا باشید

کدام کشتی‌گیران سهمیه المپیک را کسب کردند؟

محسن ربانی: دوومیدانی ایران به تک ستاره‌ها متکی است

سورپرایز آنچلوتی؛ تغییرات مهم در ال‌کلاسیکو!

گلزنی شهاب زاهدی در بازی آویسپا فوکوکا مقابل جوبیلو ایواتا

صعود قایقرانان ایران به فینال قهرمانی آسیا

برگزاری جلسه تایید صلاحیت خریداران سرخابی‌

مودریچ هم‌وطنش را به رئال مادرید فروخت!

قرارداد سرمربی والیبال ایتالیا تا 2026 تمدید شد

مدیر مدرسه‌ دختر یا نامزد سابق پدر؟

خانواده جعفری‌جوزانی عزادار شدند

آهنگ «معین زد» رو از خود خواننده قشنگ‌تر خوندن!

برگزاری اولین همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان با حضور مدیرکل حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید و امور ایثارگران

رونمایی شهربانو منصوریان از پسرش آرشام که قراره مثل مامانش قهرمان باشه / چه پسر پر انرژی

علت آب نشدن چربی شکم تان اینجاست!!

آهنگ جدید/ «ماه من» از بابک جهانبخش منتشر شد

متن تلخ دخترِ حسین زمان درباره مرگ پدرش

افزایش 2 میلیون تومانی حقوق سرایداران مدارس

تصاویری عجیب از خسارت سیل امارات

دستگیری یکی از سرکردگان تبلیغ و فروش کوکائین در فضای مجازی

لیز خوردن خودرو در خیابان برفی

شاخ به شاخ دو خودرو با هم

سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌ ویژه بچه‌ها!

برای خنک شدن بدن چی بخوریم؟

قبل و بعد شام خوردن این نکات را رعایت کنید

روش جالب قفل کردن درهای خانه برای دزد نزدن

اگر این نشانه‌ها را دارید یعنی شخصیت قوی دارید

تصاویری شگفت‌انگیز از سحابی Orion

رضایت کادر فنی نساجی از لوان پولی

قد کشتی ایران از آسیا بلندتر است

قربانعلی‌پور: قلعه‌نویی سعی در کمترین تعطیلی دارد

هافبک استقلال زیر تیغ جراحی

قاب مشترک ستاره استقلال با غول بسکتبال ایران

محرومیت مادام‌العمر برای بازیکنی که شرط‌بندی می‌کرد

فیفا در جریان اقدامات مربوط به پیشرفت فوتبال ایران قرار گرفت

«مارال»؛ روایت دختری 15 ساله که مجبور به ازدواج است

متلک بانمک سریال «نون خ» به قیمت طلا

اکران آنلاین «آخرین تولد» با بازی الناز شاکردوست

رونمایی از پوستر رسمی جشنواره فیلم «کن»

جایگاه و شان ایثارگران معزز در این نظام بسیار بالا و ویژه است

پاسخگویی سلمانی به جامعه ایثارگری در میز خدمت نماز جمعه تبریز

با تمام توان پیگیر حل مشکلات جامعه ایثارگری استان هستیم

دیدار دکتر رئیسی با مادر شهیدان طوسی و مادربزرگ شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان

سهم هر ایرانی از مصرف سیگار؛ سالی 860 نخ!

هدیه عجیب و ویژه مهسا طهماسبی برای حامد آهنگی در «شب‌ آهنگی» که سوژه شد

رونمایی از دفتر کار محمد بن سلمان / استایل جالب و متفاوت ولیعهد عربستان در محل کارش که پربازدید شد!

قسمتی از دکوراسیون امروزی و شیک خانه یوسف تیموری بازیگر فولاد سریال «زیر آسمان شهر» / چه مبلمان زیبایی