آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ سمبوسه پیتزایی، یک تیر و 2 نشان خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / چی لازم دارم:
ژامبون رنده شده 1/2 پیمانه
کوکتل رنده شده 1/2 پیمانه
قارچ 200 گرم
ذرت 1/2 پیمانه
فلفل دلمه کوچک 1 عدد
پنیر پیتزا 1 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
خمیر یوفکا به مقدار کافی
کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
قبلاً در مورد انواع سمبوسه مطالب زیادی نوشتیم. همون طور که میدونین این غذای خوشمزه شکل ها و طعم های مختلفی داره. اما امروز میخوایم در مورد سمبوسه پیتزایی صحبت کنیم. من شخصاً اسمش رو میشونوم یاد پیتزا پیراشکی می افتم. البته بی ربط هم نیست. اما تردی نان سمبوسه یه چیز دیگه است. سمبوسه با مواد پیتزا ترکیب جالبی میشه. یه جورهایی انگار آشپزی ایتالیایی و عربی رو با هم ترکیب کرده باشن. تصور کنید وقتی سمبوسه رو گاز میزنید اول یه نان ترد زیر دندونتون بیاد بعدش هم کلی پنیر کشدار و مواد پیتزا. فوق العاده نیست؟
در مورد طرز تهیه سمبوسه پیتزایی باید بگم هم میتونید مثل سمبوسه جنوبی از نان لواش استفاده کنید و هم از خمیر یوفکا. هم میتونید سمبوسه ها رو سرخ کنید و هم میتونید توی فر بگذارید. هم میتونید از گوشت توی مواد داخل سمبوسه استفاده کنید و هم از ژامبون و سوسیس. بستگی به سلیقه خودتون داره. اما چون ما قبلاً طرز تهیه سمبوسه گوشت با نان لواش رو گفتیم این بار برای تنوع میخوام در مورد تهیه سبوسه پیتزایی با خمیر یوفکا صحبت کنم. در ضمن این سمبوسه رو توی فر میگذاریم مثل پیتزا. البته میشه سرخش هم کرد. ولی چون پنیر خودش کالری زیادی داره و چربه به نظرم توی فر بگذاریمش بهتر هست.
مرحله اول:
سیب زمینی را از قبل آبپز و خرد یا زنده کنید. اگر مایه سمبوسه سیب زمینی (همراه با جعفری و ادویه) دارید میتوانید از آن استفاده کنید.
مرحله دوم:
پیاز را خرد کنید و در روغن داغ تفت بدهید تا نرم و شفاف شود. سپس قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب قارچ بخار شود. مواد را از تابه خارج کنید. سپس کوکتل رنده شده را به همان تابه قبلی منتقل کنید. بعد از 3-4 دقیقه تفت دادن، کوکتل را از روی شعله بردارید.
مرحله سوم:
حالا همه مواد یعنی سیب زمینی، ژامبون، کوکتل، مخلوط قارچ و پیاز، ذرت، فلفل دلمه خرد شده و پنیر موزارلای رنده شده را در کاسه بزرگی بریزید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. همه را به خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم:
فر را روشن و روی دمای 180 درجه تنظیم کنید. خمیر یوفکا را به شکل نوارهای باریک برش بزنید. پیچیدن خمیر یوفکا هم شبیه پیچیدن سمبوسه با نان هست که قبلاً آموزش دادیم. اما چون خمیر یوفکا خیلی نازک و شکننده هست بهتر است اول یکی دو تا بزنید بعد مواد را بریزید. به تا زدن ادامه دهید و قسمت مثلثی آخر خمیر را در تای آخر فرو کنید تا سمبوسه بسته شود. این کار را ادامه دهید تا همه مواد مصرف شود.
مرحله پنجم:
کره آب شده را با قلمو دو طرف سمبوسه پیتزایی بمالید. کف یک سینی فر را چرب کنید. سپس سمبوسه ها را روی آن بچینید. سینی را به مدت 20-25 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید. بعد از این مدت اگر زیر سمبوسه ها طلایی شده بود آنها را برگردانید و حدود 10 دقیقه دیگر صبر کنید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.
نکته های کلیدی تهیه سمبوسه پیتزایی:
به جای کوکتل و ژامبون میتوانید از گوشت چرخکرده یا مرغ ریش ریش هم استفاده کنید.
اگر دوست دارید سمبوسه تند داشته باشید کمی فلفل تند را خرد کنید و به مواد داخلی اضافه کنید.
سمبوسه پیتزایی را با سس کچاپ یا سس ماست سرو کنید.
این سمبوسه را میتوانید به عنوان فینگرفود تولد هم سرو کنید. البته بهتر هست در سایز کوچکتر تهیه اش کنید.
میتوانید از پنیر ورقه ای هم به جای پنیر پیتزا استفاده کنید.
سمبوسه پیتزایی را میتوانید به شکل مربعی یا لقمه ای (مثل بورک) هم شکل بدهید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/256150/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ناسا نقشه ٧٢ پرواز هلیکوپتر نبوغ در مریخ را به‌ نمایش گذاشت

دین‌محمدی: استقلال باید تمرکز بیشتری داشته باشد

جام ملت‌های آسیا؛ در انتظار شناخت 4 مسافر جام جهانی

لب‌خوانی اتفاق بزرگ ال‌کلاسیکو؛ آن شب چه گذشت!‏

سرمربی جهانبخش جانشین کلوپ در لیورپول؟

آلیسون بکر اوسمار ویرا را فالوو دارد

مصدومیت‌های تیم کلوپ تمامی ندارد

رکورد تراپ بانوان توسط مرضیه پرورش‌نیا شکسته شد

بهترین رکورد سرمربیگری اوسمار در پرسپولیس

نگرانی سپاهانی‌ها از تکرار اتفاقات ناگهانی در اهواز

پوچتینو: ثابت کنید اینجا اف‌سی کول پالمر نیست!‏

«هما» عاقبت راز خود را برملا کرد

حواشی یک توهین/ عذرخواهی نماوا پذیرفته نشد!

داریوش ارجمند: دولت باید به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند

پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه

آهنگ «فرش قرمز» با صدای شهاب رمضان

چهار کشته و 10 مفقودی در حادثه سیل جنوب چین

ویدئویی زیبا از جاده درگز به قوچان در بهار 1403

دعوای کارگران در خط تولید یک کارخانه!

درگیری هولناک بین خرس های قطبی

برگی از تاریخ/ این شاهزاده خانم قاجار اولین وارد کننده تاکسی به تهران بود

طرز تهیه یتیمچه؛ خوش طعم و به صرفه

2 عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند

هیچ آدم عاقلی بعد طلاق اینکارو نمیکنه

تلاش محمد دلاوری برای شکافتن هسته در سازمان انرژی اتمی

داستان‌هایی از کریستین اندرسون با لهجه فارسی

جوکوویچ: امیدوارم یک بار دیگر با نادال بازی کنم

پایان داستان ستاره هلندی در بارسلونا؟

پرتاب چاقو به سمت بازیکن در لیگ کلمبیا

مرور کارهای تاکتیکی در هوای بارانی اراک

دعوت همشهری از هواداران تراکتور در تهران

فرصت ویژه گلر استقلال پس از یازده ماه!

پاسخ مورایس به انتقاد هواداران سپاهان

به میهمان لرتبار لیگ برتر احترام بگذارید!

سرمایه‌گذاری تیم‌های آسیایی خطرناک است؛ فوتسال بچه سرراهی نباشد

آمار خوب «کنت» در فولاد؛ چشم پوشی ویسی از دروازه بان اتریشی

چرا ده‌نمکی پیشنهاد وزارت ارشاد در دولت احمدی نژاد را رد کرد؟

لباس خنده‌دار حامد آهنگی و خانم بازیگر در برنامه «شب آهنگى»

«پرویز خان» راهی اکران آنلاین شد

نماهنگ دل انگیز «سلام» با صدای فریدون آسرایی

آغاز ثبت‌ سفارش کتاب‌های درسی از فردا

گوناگون/ از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو؛ عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی!

ضربه مهلک گورخر به گراز

علت خمیر شدن پنکیک؛ ایراد کار اینه که میگم

چرا پاهایمان خواب می‌رود و گزگز می‌کند؟

نکاتی که آقایان درباره بارداری همسرشان باید بدانند!

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!

امری در ویلا ماندنی شد

دو تمدید فوری که رئال مادرید می‌خواهد

زشته جلوی دوربین؛ بحث جالب یزدانی و میرزازاد برای شروع مجدد بازی