آموزش تهیه خورشت گل کلم
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم
پیاز
سیر
گوجه فرنگی
گل کلم
گوشت خورشتی
رب گوجه، فلفل نمک، گرد لیمو، آبلیمو
طرز تهیه
طبق روال همه خورشتهای ایرانی، پیاز رو خرد می کنیم تو قابلمه یه کمی می گذاریم آبش بره کمی روغن اضافه می کنیم،بعد که کمی تفت داده شد و شیشه ای شد بهش زردچوبه می زنیم و گوشتها رو بهش اضافه می کنیم می گذاریم یه کمی گوشتها برشته بشن بعد گوجه فرنگیها رو که خرد کردیم بهش اضافه می کنیم، اگه سیر هم بخواین بزنین این موقع می تونین درسته بندازین توش پخته می شه و مثل سیر سرخ کرده بو نمی ده.
بعد که آب گوجه ها کم شد به خورش آب اضافه می کنیم و میگذاریم گوشتها بپزن، وقتی گوشتها پخت، گل کلم ها رو اضافه می کنیم( گل کلم ها رو تکه تکه اما نه خیلی ریز می کنیم) و با رب گوجه و نمک فلفل و آبلیمو چاشنی می دهیم، یه چند تا قل که بخوره و گل کلم ها نرم بشن آماده خوردنه!
پ.ن: راجع به استفاده از بروکلی راستش خیلی مطمئن نیستم چون برکلی سر ده دقیقه که بجوشه از هم می پاشه شاید اگه پنج دقیقه قبل از سرو کردن تو خورش بریزیم و یک بار بیشتر هم نخوایم بخوریمش بشه استفاده کرد.
-
يکشنبه ۲۹ دي ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۷:۰۷
-
۴۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/255480/