آریا بانو

آخرين مطالب

14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم؟ اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - بیتوته / ما عادت داریم همه چیز را در یخچال های خود ذخیره کنیم: میوه ها، سبزیجات، شیرینی ها، نان ها. برخی افراد نیز سس ها، مارمالاد و قوطی ها را در یخچال های خود نگه می دارند. اما اغلب فکر می کنند، نگهداری مواد غذایی مانند کنسروها و رب گوجه های باز شده داخل قوطی عمر آنها را افزایش می دهد، در واقع می تواند برای محصولات مضر باشد.
ما دریافتیم که چگونه مواد غذایی مختلف را باید نگهداری کنیم. و یک لیست کوچک برای شما آماده کرده ایم.
مواردی که باید در یک کمد نگهداری شود و در معرض نور خورشید باشد:
• نان به بهترین شکل در یک جعبه نان محکم بسته با کمی نمک نگهداری می شود که باعث محافظت از آن در قالب می شود. اگر یک نان را در کیسه سوپر مارکت ها بگذارید، نرم خواهد ماند، اما یک فرصت بزرگ وجود دارد که ظرف چند روز آن را با قالب بپوشانید.
کیسه های پلاستیکی اجازه نمی دهند نان "نفس بکشد" و رطوبت بالایی را ایجاد می کنند که قارچ ها واقعاً دوست دارند. با این حال، نگه داشتن نان در یخچال نیز بهترین ایده نیست زیرا، در دماهای پایین تر، آب به طور قابل توجهی سریعتر تبخیر می شود و بنابراین نان خیلی سریع کم رنگ می شود.
• به هر حال، اگر می خواهید نان را به مدت طولانی نگهداری کنید، می توانید آن را در فریزر بگذارید. 4-6 ماه تازه می ماند.
• انبار کردن شکلات آسان است. بهتر است در مکانی سرد و تاریک نگهداری شود. و نباید آن را در یخچال بگذارید. اختلاف دما منجر به ظهور مقداری آب تغلیظ شده روی سطح می شود که به پلاک سفید تبدیل می شوند. این واقعاً روی طعم تأثیر نمی گذارد، اما باعث می شود شکلات بسیار غیر جذاب باشد.
• اعتقاد بر این است که عسل ماندگاری خاصی ندارد. تقریباً می توانید برای همیشه ذخیره کنید. مهمترین چیز این است که به درستی آن را ذخیره کنید. شما باید عسل را در مکانی سرد و تاریک نگه دارید، اما نه یخچال. در یخچال ممکن است شکرک بزند و برخی از خواص خوب آن از بین برود.
• روغن زیتون باید در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید ذخیره شود. اما آن را درون یخچال قرار ندهید: دمای پایین منجر به تشکیل قطعات سفید در روغن می شود.
• برای اینکه پیاز و سیر تازه برای مدت طولانی تازه نگه داشته شوند، آنها را به بهترین شکل در یک محل خشک و سرد قرار بدهید، به عنوان مثال یک جعبه کوچک در کمد یا کابینت. اگر پیاز زیادی دارید، می توانید آنها را داخل توری به یکدیگر گره بزنید و آویزان نگه دارید.
• پیاز و سیر در یخچال سریعتر خراب می شوند، بیشتر به این دلیل است که همه آن ها در یک جا قرار می گیرند.
چیزهایی که می توانند در قفسه آشپزخانه یا روی یک میز نگهداری شوند:
• پرتقال و سایر مرکبات را می توان درست روی میز آشپزخانه نگهداری کرد. آنها به زودی خراب نمی شوند. برای این کار از یخچال استفاده نکنید - درجه حرارت پایین میوه باعث می شود مزه ی میوه بهتر بماند و برای سلامتی شما مفید باشد.
• ذخیره آووکادو کار سختی است. اگر میوه رسیده است ، می توانید آن را در یخچال نگه دارید زیرا درجه حرارت پایین باعث می شود که از بد شدن آن جلوگیری شود. اما اگر میوه هنوز به طور کامل نرسیده باشد، نباید آن را در یخچال نگه دارید زیرا سرما باعث کند شدن روند رسیدن می شود.
• خیار ممکن است در یخچال نگهداری شود، اما فقط برای چند روز. دمای پایین باعث می شود خیارها خیلی سریع پوسیده شوند. برای اینکه هرچه بیشتر سبزیجات تازه نگه داشته شود، باید آن را در خارج از یخچال نگه دارید. خیار را همیشه قبل از مصرف بشویید زیرا سریع پیر می شود. اگر می خواهید سبزیجات را به مدت طولانی نگهداری کنید. آنها را خشک کنید و اطراف آن را دستمال بپیچید و درون یخچال قرار بدهید.
• بادمجان فقط قادر به تحمل درجه حرارت پایین نیست. در یخچال، این سبزیجات نرم می شوند و همه ویژگی های خوب خود را خیلی سریع از دست می دهند. آنها بهتر است در دمای خنک اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شوند.
• اگر واقعاً می خواهید گوجه فرنگی را درون یخچال قرار دهید، این کار را نکنید که باعث می شود طعم طبیعی خود را از دست داده و آنها را بی مزه بخورید. هوای سرد روند رسیدن طبیعی گوجه فرنگی را کند می کند و غشاهای نازک داخل آنها را از بین می برد. این همان چیزی است که گوجه فرنگی را آبدارتر می کند. آنها باید در یک محفظه یا جعبه با تهویه مناسب در دمای اتاق نگهداری شوند.
مواردی که به بهترین وجه در یخچال ذخیره می شوند:
• زنان خانه دار اغلب در مورد بهترین مکان برای نگهداری تخم مرغ بحث می کنند. برخی می گویند فقط در یخچال می توانند تازه بمانند و برخی دیگر می گویند که باید در دمای اتاق نگهداری شوند. اما هر دو گروه موافق هستند: آنها نباید در درب یخچال نگهداری شوند زیرا اختلاف دما در واقع ماندگاری تخم مرغ را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. و متخصصان توصیه نمی کنند تخم مرغ ها را از ظروفی که در آن فروخته می شوند، جدا کنند تا آنها برای مدت زمان طولانی تر تازه بمانند.
• به نظر می رسد نگهداری از آرد آسان است اما در واقع اینگونه نیست. رطوبت زیاد و درجه حرارت زیاد ممکن است باعث بروز اشکالات و ظاهر آرد شود و برای مصرف غیرممکن خواهد شد. بهترین گزینه یک کوزه بسته است که در یخچال یا کمد نگهداری می شود. دما باید بین 50 تا 65 درجه فارنهایت باشد.
• با وجود این واقعیت که بسیاری از ما آجیل (مغزها) را در دمای اتاق ذخیره می کنیم، این بهترین گزینه نیست. برخی از آنها (به عنوان مثال بادام و گردو) فقط به مدت 1-2 هفته در دمای گرم قابل نگهداری هستند و پس از آن بد می شوند.
• بهتر است از آجیل در برابر نور خورشید، رطوبت و دمای زیاد محافظت شود. آنها را باید در یخچال نگهداری کنید. به این ترتیب، آنها را می توانید تا 9 ماه نگه دارید.
• کرفس برخلاف جعفری پسر عموی خود ، باید در یخچال نگهداری شود. اما آن را در پاکت پلاستیکی قرار ندهید، زیرا باعث پوسیدگی آن می شود. با این وجود می توانید از فویل آلومینیومی استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/255477/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم

رضاوند: بازی‌ها با VAR برگزار شود تا حق تیمی‌ خورده نشود

واکنش بادامکی به استفاده از VAR در هفته‌های پایانی

بادامکی: اسماعیلی فر به هواداران لایک نشان داده

وقتی هیچی از هنر نقاشی نمیدونی

دابسمش علی لهراسبی برای مخاطبانش

سلمان: در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است!

وقتی نمیتونی دو دقیقه ساکت بشینی

فامیل دور و بچه‌ش و ببعی قاچاقی میخوان برن ترکیه