پلو فلفل دلمه ای، تنوعی در خانواده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذالند / با اضافه کردن سبزیجات و میوه های مفید به پلوها می توان به غذایی فوق العاده خوشمزه رسید. پلو فلفل دلمه ای از آن دسته از پلوهایی است که با تنوع رنگی جالبی که دارد حتی توجه کودکان و یا افرادی را که ممکن است طعم فلفل دلمه ای را نمی پسندند جلب کند و طرفداران زیادی دارد. فلفل دلمه ای از سیزیجات مفید و پرخاصیتی است که در رنگ های قرمز، زرد و سبز در بازار موجود است. اگر می خواهید به پلوها و غذاهایتان طعم و تنوع دهید به شما پیشنهاد می کنیم که فلفل دلمه ای را از بازار خریداری کنید و آن را در غذاهایتان به کار ببرید و اجازه دهید تا افراد خانواده از خواص مفید آن بهره مند شوند. فلفل دلمه ای را می توان در پلو ها، خورش ها و انواع خوراک ها در وعده های غذایی حتی صبحانه استفاده کرد. فلفل دلمه ای به دلیل خواص آنتی اکسیدانی که دارد برای سلامت بسیار مفید است. فلفل دلمه ای دارای ویتامین C و A فراوانی می باشد و منبع غنی از ویتامین ها به شمار می رود. فلفل دلمه ای علاوه بر خاصیت تغذیه ای در سلامت بدن نیز مفید است و اگر همراه با غذاها یا به صورت خام خوری مصرف شود منجر به کاهش و کنترل وزن، تنظیم فشار خون، کاهش کلسترول و درمان کمبود آهن می شود.استفاده از فلفل دلمه ای یکی از نیازهای اساسی فرد برای تامین ویتامین و مواد مغذی آن است به همین دلیل نیز باید در برنامه غذایی آن را گنجاند و در غذاها استفاده کرد. برای اینکه طعم تند آن را در غذاها بپوشانید می توانید از چاشنی ها و سیزیجاتی معطر استفاده کنید.
مواد لازم
برنج: 4 پیمانه
فلفل سیاه: یک قاشق سوپ خوری
مرغ: 1 کیلو
نمک: به میزان لازم
زعفران ساییده شده: به مقدار کافی
پیاز: 2 عدد متوسط
زردچوبه: نوک قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای : 3عدد
مراحل پخت
مرحله 1
در اولین مرحله برنج را پاک کنید و آن را برای مدتی در آب و نمک بگذارید.
مرحله 2
سپس پیازها را پوست کنده و به صورت درشت خرد کنید.
مرحله 3
در یک قابلمه تکههای مرغ پاک شده و شسته شده را به همراه 4لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید.
مرحله 4
بعد از آنکه کف روی آب را گرفتید، مقداری نمک، زردچوبه، یک دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را به آب آن اضافه کنید و بگذارید مرغ به طور کامل بپزد.
مرحله 5
مرغ پخته را در ظرفی بگذارید کنار ولی آب آن را نگه دارید.
مرحله 6
در قابلمهای دیگر برنج خیسکرده را بدون آب در آن بریزید.
مرحله 7
سپس به جای آب به همان میزان، آب مرغ به آن اضافه کنید.
مرحله 8
فلفل دلمه ای ها را نیز به برنج اضافه کرده و بگذارید تا با شعله زیاد به جوش بیاید.
مرحله 9
بعد از اینکه آب بخار شد، کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و دمکنی را روی قابلمه قرار دهید.
مرحله 10
بعد از پخت پلو و فلفل می توانید مرغ را به آن اضافه کرده یا به صورت جدا سرو کنید.
-
يکشنبه ۲۹ دي ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۲:۴۳
-
۵۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/255426/