آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کباب بناب فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه کباب بناب
اصل کباب بناب خوشمزه متعلق به شهرستان بناب آذربایجان شرقی می باشد و با نام کباب آذربایجانی هم شناخته می شود.
این کباب خوشمزه متعلق به شهرستان بناب آذربایجان می باشد و با نام کباب آذربایجانی هم شناخته می شود.
با میزان مواد اولیه ی زیر می توانید برای 4 نفر کباب بناب تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب بناب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
آشنایی با کباب بناب:
کباب بناب یا کباب ساطوری یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد. این کباب از گوشت تازه و چربی دار گوسفند، در اندازه ای بسیار بزرگتر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. تفاوت عمده میان کباب بناب با کباب کوبیده در نحوه آماده سازی آن می باشد بدین صورت که در کباب بناب گوشت به همراه پیاز خرد شده ساطوری می شوند و آماده به سیخ گرفتن می شود، در صورتی که گوشت کباب کوبیده 2- 3 بار با چرخ گوشت چرخ می شود و با پیاز رنده کرده و آبگرفته ترکیب می شود. یکی دیگر از تفاوت ها در طبخ این نوع کباب در مقایسه با کباب کوبیده اندازه و سایز سیخ می باشد. پهنای سیخ کباب بناب بیشتر از کباب کوبیده می باشد. این نوع کباب بصورت یک سیخ بزرگ سرو می شود.

طرز پخت کباب بناب آذربایجان
مواد لازم کباب بناب :

کره 50 گرم
پیاز سفید 3 عدد
فیله گوسفند 400 گرم
راسته گوساله 400 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بناب:
برای تهیه کباب بناب آذربایجان ابتدا گوشت ها را با دقت بشویید و در آبکش قرار بدهید تا آب آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه گوشت ها را به قطعات متوسط برش بدهید تا راحت داخل چرخ گوشت بروند. گوشت ها را در چرخ گوشت چرخ کنید و کنار بگذارید.
پیازها را پوست بگیرید و کمی خرد کنید، سپس گوشت و پیاز را روی تخته ای بزرگ قرار بدهید و با ساطور همه را با هم خرد کنید و مخلوط کنید.
دقت در برش پیازها در این مدل کباب مهم است زیرا نباید ریز خرد شود تا آب پیازها بیرون بیاید چون باعث شل شدن مایه می شود و نباید درشت خرد شود.
بلکه به اندازه متوسط خرد شود. پیازها را با گوشت در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم و روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و مواد را خوب ورز بدهید و روی کاسه را سلفون بکشید و به مدت 2 ساعت ترکیب گوشت و پیاز را در یخچال قرار بدهید.

کباب بناب آذربایجان
نکات کلیدی برای آماده کردن کباب ساطوری بناب آذربایجان
• برای به سیخ کشیدن کباب بناب حتما از سیخ های پهن و مناسب کباب کوبیده استفاده کنید چرا که اگر از سیخ نازک استفاده کنید مواد کباب از سیخ می ریزد.
• وقتی گوشت روی سیخ کباب قرار گرفت به کمک انگشت شصت و انگشت اشاره شیارهایی را با فاصله های یکسان به روی گوشت ایجاد کنید.
• خیلی از آشپزهای برای طعم دار کردن کباب، داخل مواد زعفران اضافه می کنند و یا در انتهای مراحل پخت، 50 گرم کره را در تابه ای کوچک روی حرارت قرار می دهند تا ذوب شود کمی زعفران دم کرده هم به آن اضافه می کنند و مخلوط کره و زعفران را با یک فرچه به آرامی روی کباب ها می کنند تا کباب ها خشک نشوند و طعم لذیذتری پیدا کنند.. اضافه کردن زعفران جزو دستور پخت کباب ساطوری نیست اما در صورت تمایل می توانید این کار را انجام دهید.
• یکی دیگر از موادی که به صورت سلیقه ای به مواد کباب بناب اضافه می‌شود، جعفری ساطوری شده است. در نظر داشته باشید که در صورت اضافه کردن جعفری به گوشت مقدار جعفری نباید به اندازه ای باشد که رنگ کباب را تغییر دهد.
• برای تهیه کباب بناب ساطوری می‌توانید به جای یک کیلوگرم گوشت گوسفندی از میزان مساوی گوشت گوسفندی و گوساله هم استفاده کنید.
• در نظر داشته باشید که مهمترین نکته در خصوص پخت کباب بناب، مراحل ساطوری کردن پیازها است. آب پیاز به هیچ عنوان نباید گرفته شود چرا که پیاز مزه بی نظیری به گوشت می‌دهد. پس به هیچ عنوان مراحل ساطوری کردن گوشت را با رنده کردن پیاز جایگزین نکنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/254428/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیگانگان فضایی ممکن است در واقعیت بنفش باشند

من پیر فنا بدم جوانم کردی

حکم ‏CAS‏ علیه اسپانیا؛ انتخابات را از نو برگزار کنید

هوادار استقلال دچار حمله عصبی شد

پیروزی مس برابر شاگردان ویسی با گلزنی بازیکن مازاد فولاد!

کارشناسی صحنه‌های جنجالی دیدار استقلال - شمس آذر

تفاضل گل استقلال و پرسپولیس برابر شد

فریاد باقری با مهم‌ترین گل سال به تراکتور

جدول لیگ برتر؛ استقلال به صدر رسید

زندی: اصلاً خوب نبودیم؛ استقلال تیم یکدستی دارد

ستاره‌های سپاهان در دو چالشِ مورایس

گزارش اکیپ؛ بایرن نه، زیدان به یونایتد می‌رود!‏

آخرین وضعیت لوکاکو پس از مصدومیت شدید

شمس‌آذر نفس آبی‌پوشان را حبس کرد؛ استقلال صدر را پس گرفت

نمک های بی پایان علی صادقی در سریال خانه به دوش

ماجرای عاشق شدن دیبی در جوانی

قطعه ای زیبا با تکنوازی ساز «ابوا»

ترخیص 2 هزار و 500 خودرو و تاکسی برقی از گمرک

تو ژاپن موسیقی رو اینجوری آموزش میدن!

خواص مصرف لیموی یخ زده در طول روز که تا به حال نشنیده اید

ارتش سوسک‌های رباتیک مجهز به کوله‌پشتی رایانه‌ای در بیابان

تو مثل منی برف...

دستِ خالی امان هندی و 12 آسیایی که در بیشکک سهمیه گرفتند

نساجی با درخشش یک برزیلی امیدوار به بقاست

منفور بارسلون بازیکن هفته چمپیونزلیگ شد!‏

گل دوم استقلال از روی نقطه پنالتی توسط محمدی

سکوت تراکتوری‌ها پس از شکست

پرسپولیس با ذخیره‌ها تیم رضا عنایتی را شکست داد

تراکتور سهمیه آسیا را به ملوان تعارف زد

شوت ابوالفضل جلالی در دقیقه 58 به تیرک عمودی دروازه شمس آذر برخورد کرد

بازگشت امید به نساجی با برد خانگی؛ تراکتور بدون خمس هم باخت

پیشنهاد میلیاردر فنلاندی؛ اینتر را به من بفروش!‏

گزارش زنده؛ استقلال 2-0 شمس‌آذر قزوین

دیبی:نفهمیدم تکرار کن! یه مرتیکه رو اسب سفید نشسته؟

دلبری های پیمان معادی در سریال افعی تهران

پشت صحنه جذاب صداتو با حضور جواد هاشمی

کشف اتفاقی استخوان بزرگترین موجود دریایی که 202 میلیون سال قبل وجود داشت/ ویدئو

آهنگ «سلام عزیزم» با صدای مسیح و آرش ای پی

تکلیف تعطیلی پنجشنبه‌ها چه زمانی مشخص می‌شود؟

این نوشیدنی خوشمزه و اقتصادی رو از دست نده

سس قارچ ویژه برای سیب زمینی سرخ شده

کمبود این ویتامین‌ها مساوی است با سردردهای مکرر

ترفندهای تمیزکاری خانگی

بزرگترین مار جهان در هند پیدا شد/ 15 متر طول و 1000 کیلو وزن !

«تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»

خاص‌ترین خوش و بش هفته در دربی کوچک

گل اول استقلال به شمس‌آذر توسط مهرداد محمدی

گل اول نساجی از روی نقطه پنالتی توسط باقری

اعتراف پوچتینو به عادت عجیب؛ خرافاتی نیستم

آلوز صدر جدول پاسورها را برای جلالی آب و جارو کند!