4گوشه دنیا/ پاسداری از سنت
گوناگون
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / ژاپنیها ابتدای هر سال نو، یک غذای سنتی میل میکنند. این غذا در اصل ترکیبی از خوراکیهای متفاوت است. هر کدام از این خوراکیها معنای خاصی دارند. برای مثال برخی از آن ها مصداق رفاه یا سلامتی هستند. از آن جایی که پخت و پز در نخستین روز سال نو بنا به سنت دیرینه در ژاپن تابو به شمار میآید، این غذا در آخرین روز سال آماده میشود و البته برخی ترجیح میدهند که غذای سال نو را آماده بخرند.
-
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۱:۵۷
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/254123/