آریا بانو

آخرين مطالب

نکاتی مهم در رابطه با گرم کردن مجدد مواد غذایی در مایکروفر خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - نکاتی مهم در رابطه با گرم کردن مجدد مواد غذایی در مایکروفر

سپیدآنلاین / گرم کردن مجدد برخی از مواد غذایی در مایکروفر بسیار مضر است و باعث تولید سم و باکتری هایی می شود که سلامتی افراد را تهدید می کند.در این مقاله شما را با مواد غذایی آشنا می کنیم که هرگز نباید مجدد آن ها را با مایکروفر گرم کنید.در اینجا، نکات لازم در این خصوص بیان شده است:
هنوز هم تعداد بسیار زیادی از ما، از مایکروفر به شیوه‌ای ناصحیح استفاده می‌کنیم. البته ما می دانیم که نباید هرگز ظروف آلومینیومی، فلزی و پلاستیکی را در آن قرار دهیم، اما گرم نمودن مجدد بعضی از مواد غذایی در مایکروفر نیز به همین میزان خطرناک است.
قبل از هر چیز، در یک مایکروفر طبخ غذا بصورت یکنواخت صورت نمی‌گیرد که این اغلب بدین مفهوم است که هر باکتری موجود در مواد غذایی، زنده باقی خواهد ماند. و همانطور مسئله دیگری که وجود دارد این است که گرم نمودن مجدد بعضی از مواد غذایی در مایکروفر، در تولید سموم سرطان زا نیز نقش دارد. جهت کاهش خطرات مایکروفر، بهتر است برای طبخ و یا گرم نمودن 6 ماده غذایی که در زیر ذکر شده‌اند، از آن استفاده ننمایید:
1. تخم مرغ سفت: هنگامی که تخم مرغ سفت با پوست یا بدون پوست در مایکروفر پخته می‌شود، رطوبت موجود در درون تخم مرغ، مانند یک دیگ زودپز باعث افزایش بخار بسیار زیادی می‌شود تا جایی که ممکن است تخم مرغ منفجر گردد. حتی هولناک‌تر از آن، این که ممکن است تخم مرغ در مایکروفر در هنگام حرارت دیدن منفجر نشود، بلکه پس از آن، این اتفاق رخ دهد، بدین معنی که تخم مرغ بسیار داغ و در حال جوش، می‌تواند در دست، در بشقاب و یا حتی در دهان شما منفجر شود. برای جلوگیری از تبدیل شدن تخم مرغ به یک بمب بخار، قبل از گرم نمودن مجدد آن در مایکروفر، تخم مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و یا باز هم بهتر است که بطور کلی از قرار دادن آن در مایکروفر اجتناب نمایید.
2. شیر مادر: بسیاری از مادران، شیر خود را منجمد نموده و از این طریق، آن را برای استفاده بعدی ذخیره می‌نمایند، و این شیوه بسیار خوبی است، اما به شرط آن که در مایکروفر مجددا گرم نشود. به همان طریقه‌ای که مایکروفرها، بشقاب‌های حاوی مواد غذایی را به صورت نابرابر گرم می‌کنند، همانطور نیز می‌توانند یک شیشه شیر مادر را بصورت غیر یکنواخت گرم نموده و نقاط حرارتی ایجاد کنند که ممکن است به شدت دهان و گلوی نوزاد را بسوزانند. و همچنین گرم نمودن مجدد مواد غذایی در ظروف پلاستیکی در مایکروفر، خطر تولید مواد سرطان زا را نیز به همراه دارد. سازمان غذا و دارو در آمریکا توصیه می‌کند که بهتر است باز شدن شیر مادر و شیر خشک از حالت انجماد و حرارت دادن مجدد آنها در ظرفی در فر و یا با استفاده از آب گرم صورت گیرد.
3. گوشت‌های فرآوری شده: گوشت‌های فرآوری شده، اغلب حاوی مواد شیمیایی و نگه دارنده جهت طولانی‌تر شدن تاریخ مصرفشان می‌باشند. متاسفانه، قرار دادن این نوع گوشت‌ها در مایکروفر، می‌تواند موادی تولید نماید که برای سلامتی شما بسیار مضر است. طبق تحقیقات و بررسی‌های انجام شده، با قرار دادن گوشت‌های فرآوری شده در مایکروفر، احتمالا ما ندانسته در معرض خطر تغییرات شیمیایی، مانند کلسترول اکسید شده در این فرآیند قرار می‌گیریم. گرم نمودن مجدد گوشت‌های فرآوری شده از طریق اشعه مایکروفر، در تشکیل فرآورده‌های حاوی کلسترول اکسید شده نقش داشته و با بروز بیماری‌های قلبی و عروقی ارتباط دارد.
4. برنج: طبخ برنج در مایکروفر، گاهی اوقات می‌تواند منجر به مسمومیت غذایی گردد. مسئله موجود در طبخ برنج در مایکروفر، وجود شایع یک باکتری بسیار مقاوم به نام باسیلوس سرئوس (Bacillus Cereus) می‌باشد. حرارت باعث از بین رفتن این باکتری می‌شود، اما آن می‌تواند هاگ‌هایی سمی تولید کند که بطور شگفت انگیزی در برابر حرارت، مقاوم می‌باشند. تحقیقات و بررسی‌های زیادی تاکید می‌کنند که به محض این که برنج از مایکروفر خارج شده و در دمای اتاق قرار گیرد، هاگ‌های موجود در آن می‌توانند چند برابر شده و در صورت مصرف، باعث مسمومیت غذایی گردند.
5. مرغ: مهم‌ترین موردی که لازم است به آن در خصوص مایکروفرها پی برد، این است که حرارت آنها همیشه باعث از بین رفتن باکتری‌ها نمی‌شود، زیرا مایکروفرها برخلاف طبخ ساده و معمولی، به مواد غذایی از خارج به داخل آنها حرارت می‌دهند. در مفهوم دقیق کلمه، با زنده ماندن این سلول‌های باکتریایی، احتمال خطر بسیار بیشتری وجود خواهد داشت که بعضی از مواد غذایی مستعد آلوده شدن به باکتری، باعث بروز بیماری شوند. این نکته را بخاطر بسپارید شما می‌توانید دریابید که چرا مرغ که در معرض خطر آلوده شدن به میکروب سالمونلا (Salmonella) قرار دارد می‌تواند با طبخ آن در مایکروفر، یک غذای مضر و خطرناک بشمار رود. قبل از صرف مرغ، به منظور از بین رفتن تمام باکتری‌های موجود در آن، لازم است کاملا پخته شود. چون در مایکروفرها تمام قسمت‌های گوشت بطور کامل و یا یکنواخت مورد طبخ قرار نمی‌گیرند، بنابراین، احتمال زنده ماندن باکتری‌هایی مانند سالمونلا، بیشتر خواهد بود.
6. سبزیجات با برگ‌های سبز: اگر شما تمایل دارید کرفس، کلم پیچ و یا اسفناج پخته شده را نگه دارید و به عنوان غذای باقی مانده، بعدا صرف کنید، در این صورت، بجای مایکروفر، آن را مجددا در فر معمولی گرم نمایید. تحقیقات و مطالعات نشان می‌دهند هنگامی که سبزیجات مجددا در مایکروفر گرم شوند، نیتراتی که بطور طبیعی در آنها وجود دارد می‌تواند به نیتروز آمین (Nitrosamine) که سرطان زا بوده تبدیل شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/253961/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

آقای کلوپ لیگ را در گودیسون پارک از دست دادی!

خنده های یورگن کلوپ پس از گل دوم اورتون به لیورپول

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

خلاصه بازی اورتون 2 - لیورپول 0

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

امیدوارم رانگنیک پیشنهاد بایرن را رد کند

گل دوم اورتون به لیورپول توسط دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58

احساساتی شدن جان تری پس از پیام تبریک مورینیو به مناسبت ورود به تالار مشاهیر لیگ برتر

آخرین وضعیت بدهی‌های سرخابی‌ها به بانک شهر

چگونگی فرآیند واگذاری سرخابی‌ها از زبان احمدی

پاری‌سن‌ژرمن برد و در آستانه قهرمانی قرار گرفت

احمدی: تیمی خواهیم ساخت که در آسیا مدعی باشد

گل دوم منچستریونایتد توسط فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 61

گل سوم منچستریونایتد توسط فرناندز در دقیقه 81

گل چهارم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 86

پیش بینی وضعیت بارندگی برای آخر هفته

ماجرای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه جنجالی شد

یوسفی: من هیچ دلخوری از آقای دبیر ندارم

عکس یادگاری دبیر با کودکان کشتی گیر

امیری: تبریک ویژه به هواداران 2 تیم به خاطر این اتفاق ارزشمند

دبیر: اختلاف با پیمان یوسفی؟ من کینه ای نیستم

مهارت بی‌نظیر دیگو مارادونا؛ پنج ضربه متوالی به تیرک و چیپ زدن به دروازه بان

تیم رویایی 11 نفره اندی کول از هم تیمی های سابقش در منچستریونایتد

19 سال پیش در چنین روزی؛ سوپرگل وین رونی به نیوکاسل

خوشحالی شدید هوادار آرسنال پس از دریافت پیراهن مارتین اودگارد

اتفاق خوب برای سپاهان قطعی شد

مدیر اینتر: قرارداد اینزاگی تمدید می‌شود

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برابر گله گاومیش‌های عصبانی

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

دکلمه زیبای خسرو شکیبایی

گفت و گوی خبرنگاران با امیررضا معصومی در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

اهدای جایزه برترین فدراسیون سال به فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر

صحبت های علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی پس از انتخاب به عنوان برترین سرمربی سال 1402

تجلیل از حسین عبدی، سرمربی تیم ملی جوانان و شوخی های پیمان یوسفی

گل اول اورتون به لیورپول توسط جارد برنثویت در دقیقه 27

خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت

ستاره رئال در انتظار بایرن مونیخ پرستاره!

تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا

آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور

رفتار عجیب از رییس فدراسیون کشتی؛ دبیر با پیمان یوسفی دست نداد!

ژاوی در بارسلونا می‌ماند

قابی از سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم