غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت خوراک بادمجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - تبیان / چی لازم دارم:
بادمجان یک کیلوگرم
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز دو عدد
زرشک 100 گرم
قارچ 200 گرم
ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کاری قاشق مرباخوری
پودرلیموعمانی قاشق مرباخوری
رب گوجهفرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم.
چطور بپزم:
بادمجان را پوست گرفته و از وسط برش میزنیم. سپس در تابه که کمی روغن و لیوان آب ریختهایم بادمجان را میپزیم
گوشت چرخکرده را با پیاز تفت میدهیم سپس نمک، فلفل، زردچوبه، کاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه میکنیم آنگاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشک اضافه میکنیم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی میافزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب میپزیم.
در این لحظه مواد پخته شده را در شکم بادنجان پر میکنیم بعد پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم و پنج دقیقه در فر یا مایکروفر قرار میدهیم.
بادمجان را در روغن زیاد سرخ نکنید کمی روغن اضافه کنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود. این غذا را با نخودفرنگی و ذرت و شوید تزئین کنید
-
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۵:۳۱
-
۵۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/253871/