آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت خوراک بادمجان خانه داري

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت خوراک بادمجان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تبیان / چی لازم دارم:
بادمجان یک کیلوگرم
گوشت چرخ‌کرده 300 گرم
پیاز دو عدد
زرشک 100 گرم
قارچ 200 گرم
ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کاری قاشق مرباخوری
پودرلیموعمانی قاشق مرباخوری
رب گوجه‌فرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم.
چطور بپزم:
بادمجان را پوست گرفته و از وسط برش می‌زنیم. سپس در تابه که کمی روغن و لیوان آب ریخته‌ایم بادمجان را می‌پزیم
گوشت چرخ‌کرده‌ را با پیاز تفت می‌دهیم سپس نمک، فلفل، زردچوبه، کاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه می‌کنیم آن‌گاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشک اضافه می‌کنیم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی می‌افزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب می‌پزیم.
در این لحظه مواد پخته شده را در شکم بادنجان پر می‌کنیم بعد پنیر پیتزا را روی مواد می‌ریزیم و پنج دقیقه در فر یا مایکروفر قرار می‌دهیم.
بادمجان را در روغن زیاد سرخ نکنید کمی روغن اضافه کنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود. این غذا را با نخودفرنگی و ذرت و شوید تزئین کنید


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ بستنی سرخ شده در خانه برای کودکان

میز اردور/ دونات سیب جایگزین خوراکی های سوپری

ضدعفونی کردن گوشی، لپ تاپ و تبلت برای مقابله با ویروس کرونا

ترفند های جالب از بین بردن شوری غذا

15 ایده جذاب برای تزئین سالاد

غذای اصلی/ فوت و فن جوجه کباب رستورانی با ماست

ناهار/ امروز خوراک بادمجان میل کنید

غذای اصلی/ خوراک مارچوبه و مرغ، طعمی جذاب و دوست داشتنی

میز اردور/ ترشی کیوی چاشنی فوق العاده برای غذاهای گوشتی

مایع ضدعفونی کننده خانگی بدون الکل درست کنید + طرز تهیه

ذائقه ها/ کتلت قارچ جایگزین کتلت گوشت

پودینگی خوشمزه برای کودکان

نکات طلایی برای استفاده از زردچوبه

طرز تهیه‌ی جوجه کباب رستورانی با ماست؛ لذیذ و حرفه‌ای

طرز تهیه بریانی اصفهان

طرز تهیه آش بادمجان + عکس تزیین

طرز تهیه پاستایی متفاوت

صبحانه/ دستور تهیه خاگینه مغزدار

آموزش پخت اسنکی فوری برای کودکان

آموزش ساخت کیف چرمی زنانه

از شما/آش رشته

از شما/شام

از شما/سوفله پاستا شوهر پز

شیرینی مجلسی عید؛ مدل گوشواره ای

16 پیشنهاد خارق العاده برای برش میوه

آموزش پخت نان 70 ساله تهرانی

میز اردور/ دستور تهیه سالادی کلاسیک

5 مزیت برتر نوشیدن کاکائوی داغ

غذای اصلی/ کوکوی ورمیشل؛ پیشنهادی برای شام سبک

میز اردور/ سس سیر؛ چاشنی بی نظیر

شیرینی ها/ شیرینی بادامی برای پذیرایی نوروزی

سوپ و آش/ خوشمزه ترین دستور آش جو را یاد بگیرید

در پخت ناگت ماهر شوید

میز اردور/ با کمک کودک آبنبات چوبی درست کنید

عصرانه/ همه سوپ قارچ را دوست دارند

غذای اصلی/ پیتزا فلفل دلمه ای برای خوش خوراک ها

چگونه دربرابر ولع خوردن مقاومت کنیم؟

10 مدل موی مردانه که خانمها میپسندند

هوموس ( لبنان ، ترکیه )

خلال پوست پرتقال

طرز تهیه خورشت فسنجان جا‌ افتاده و مجلسی

طرز تهیه خورشت بِه اصفهانی

طرز تهیه خورشت بِه

اسامی تلویزیون های سونی مجهز به قابلیت local dimming

هویج پلو با سینه مرغ؛ شیرازی خوشمزه

خانه‌تکانی را اصولی آغاز کنید

چندمنظوره‌ی هوم پلاس، شروع داستان پاکیزگی خانه‌های شما!

روش‌های رفع جرم کاشی و سرامیک

صفر تا صد تهیه پیتزا نان خشک

کیک وانیلی با کرم فندق؛ خوشمزه و پرملات