آریا بانو

آخرين مطالب

7 میوه مضری که نباید در دوران بارداری بخورید پزشکي

7 میوه مضری که نباید در دوران بارداری بخورید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله پزشکی دکتر سلام / بارداری بیش از 9 ماه یک روند سخت اما شیرین است، هنگام تولد فرشته کوچک شما، تمامی ناراحتی و درد ها از بین می رود. برای اینکه بتوانید برای کودک خود بهترین مادر باشید، باید از سلامتی خود به خوب مراقبت کنید. داشتن یک پایه دانش خوب به شما کمک می کند اضطراب خود را کاهش داده و خوش بین باشید. زمان آن فرا رسیده است تا لیست بدترین میوه هایی که باید در دوران بارداری از آن اجتناب کنید، را بیابید.
لیست 12 میوه مضری که بایستی در دوران بارداری از خوردن آن ها اجتناب کنید:
1- آناناس و مضرات آن در در دوران بارداری
در میان لیست میوه هایی که باید از خوردن آن ها در دوران بارداری اجتناب شود، آناناس میوه ای است که شما باید بیشترین توجه را به آن داشته باشید. آناناس یکی از میوه های خوشمزه و مغذی ای است که بسیاری از افراد خوردن آن را دوست دارند. آناناس فواید زیادی دارد. این میوه استخوان ها را قوی تر می کند. آناناس حاوی تقریبا 70٪ منگنز است که بدن ما به آن نیاز دارد. این ماده نقش مهمی در رشد استخوان و بافت پیوندی ایفا می کند.
با این حال، برای زنان باردار، این میوه بد است زیرا حاوی برملین است. برملین یکی از مروج های انقباضات رحمی، نرم شدن رحم، ایجاد درد شکم است و ممکن است باعث سقط جنین شود. برخی از زنان باردار بعد از خوردن آناناس دچار اسهال یا آلرژی می شوند یا حتی هنگامی که آب آناناس را می نوشند. به طور خاص، زنان باردار نباید آب آناناس را بخورند یا بنوشند زیرا این امر می تواند باعث مسمومیت شود.
شاید شما نمی دانید که آناناس به مصونیت کمک می کند. آناناس حاوی ویتامین C برای تقویت و محافظت از سیستم ایمنی بدن برای زنان باردار است. علاوه بر این، برملین موجود در آناناس نیز در برابر علائم سرماخوردگی مؤثر است. اگر دچار سرماخوردگی یا گلودرد هستید، و باردار هستید می توانید تنها یک تکه آناناس میل کنید.
آناناس حاوی فیبر بالا برای کمک به مادران در جلوگیری از یبوست در دوران بارداری است. علاوه بر این، مقدار برملین موجود در آناناس، باعث تجزیه پروتئین می شود و به هضم سریعتر کمک می کند. بنابراین، در آخرین مراحل بارداری، می توانید چند قطعه آناناس بخورید تا بتوانید زایمان راحت تری داشته باشید.
2- خربزه تلخ
این نوع دیگری از بدترین میوه ها برای مصرف در دوران بارداری است. اگرچه خربزه تلخ برای سلامتی مفید است اما از نظر تغذیه ای ضعیف است بنابراین برای خانم های باردار مناسب نیست. در دوران بارداری خوردن خربزه تلخ خوب نیست زیرا حاوی پروتئینی است که بر روی دستگاه تولید مثل تأثیر می گذارد.
همچنین مصرف خربزه تلخ، می تواند باعث کاهش قند خون در دوران بارداری شود. خربزه تلخ دارای محرک های رحم است و منجر به سقط جنین یا تولد زودرس می شود. بنابراین، زنان باردار باید استفاده از خربزه تلخ را به خصوص در سه ماهه اول محدود کنند. مادران باردار باید از این میوه دوری کنند.

طبق این مقاله، خوردن خربزه بیش از حد تلخ باعث بروز مشکلات گوارشی مانند نفخ، درد شکم و سوزش سر دل می شود. این شرایطی است که هیچ زن حامله ای نمی خواهد با آن روبرو شود. خربزه تلخ حاوی اجزای سمی بالایی مانند کینین، گلیکوزید های ساپونیک و مورودین است.
این مواد هنگام جذب به بدن می توانند علائم مسمومیت مانند تهوع، تاری دید، جوش و اسهال ایجاد کنند. به علاوه، خربزه تلخ حاوی واکسین است (ماده سمی که باعث سردرد، درد شکم و حتی منجر به کما برای خانم های باردار حساس می شود). خوردن خربزه تلخ در دوران بارداری همچنین می تواند باعث انقباضات رحمی شود، که به خودی خود می تواند منجر به تولد زودرس شود.
3- آلو
آلو میوه بعدی است که می خواهیم در این لیست از میوه ها به آن اشاره کنیم تا در دوران بارداری از آن پرهیز کنیم. آلو جزو میوه هایی است که حاوی مقدار زیادی ویتامین A است، بنابراین اگر بعد از خوردن آلو به زنان باردار مقدار زیادی کاروتن داده شود که برای چشم آن ها مفید است. با این حال، مانند میوه لیچی و لونگان، آلو می تواند درجه حرارت بدن را افزایش دهد. بنابراین، اگر باردار هستید، محدودیت در خوردن آلو ضروری است.
4- هلو
مصرف هلو برای زنان باردار بی خطر است. تنها نگرانی این است که بیش از حد از آن میل نکنند تا از افزایش قند خون جلوگیری شود.
5- زنجبیل و فلفل
زنجبیل و فلفل می توانند دمای داخلی بدن را افزایش دهند، بنابراین اگر زنان باردار زنجبیل یا فلفل مصرف می کنند، احتمالاً یبوست را تجربه خواهند کرد. زنجبیل فعال یا زنجبیل باعث نازک شدن رگ های خونی می شود و می تواند در لخته شدن خون نقش داشته باشد. زنجبیل یا فلفل قرمز برای خانم های باردار مناسب نیست. زنان در دوران بارداری می توانند از زنجبیل برای اضافه کردن به رژیم غذایی خود استفاده کنند، اما نباید بیش از 4 روز پشت سر هم از آن استفاده کنند.
6- سیب زمینی و مضرات آن در در دوران بارداری
این یکی از میوه های کمی شناخته شده در این لیست است که بایستی از مصرف آن امتناع شود. سیب زمینی غذای بسیار مغذی محسوب می شود. سرشار از پروتئین و 18 نوع اسید آمینه ضروری است. اتصال دهنده های پروتئینی موجود در پروتئین های سیب زمینی همچنین به جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کنند. محتوای ویتامین B موجود در سیب زمینی نیز بسیار زیاد است.
با این حال، به گفته کارشناسان، فرد باردار باید سیب زمینی کمتری بخورد و بهتر است از مصرف این میوه خودداری کند. سیب زمینی حاوی سمی به نام سلانین است (همچنین به عنوان ماده قلیایی نیز شناخته می شود). این ماده قلیایی در بدن جمع می شود و باعث تغییر شکل می شود.
خانم های بارداری که روزانه 44.2 گرم – 252 گرم سیب زمینی می خورند می توانند شاهد ناهنجاری جنین باشند. علاوه بر این، ساختار سولانین موجود در سیب زمینی کاملاً مشابه هورمون استروئیدی، هورمون استروژن و پروژسترون در بدن است. اگر زنان باردار مرتباً سیب زمینی بخورند، بدن آن ها مقادیر زیادی آلکالوئید را جذب می کند، که می تواند باعث ناهنجاری در جنین شود.
برخی از متخصصان هشدار می دهند که اگر زنان باردار به آلکالوئید حساس باشند، حتی اگر فقط روزانه 44 تا 250 گرم سیب زمینی و به طور مداوم برای چند روز مصرف کنند، ممکن است ناهنجاری هایی در جنین ایجاد شود. به یاد داشته باشید که آلکالوئید موجود در سیب زمینی با مراحل پخت و پز معمولی مانند بخارپز یا جوشانده شده کاهش نمی یابد.
زنان باردار نباید چیپس سیب زمینی بخورند. این تکه های سیب زمینی دارای چربی و نمک زیادی هستند، به راحتی باعث چاقی و فشار خون بالا هم برای مادر و هم برای جنین می شود. گوجه فرنگی (به خصوص گوجه فرنگی سبز) را با سیب زمینی سرخ نکنید. دلیل این امر این است که آن ها باعث سوء هاضمه می شوند و برای معده مضر هستند.
7- انگور
آخرین میوه ای که می خواهیم در این لیست از میوه های ممنوعه دوران بارداری از آن یاد کنیم، انگور است. اینکه زنان باردار باید انگور بخورند یا خیر، هنوز بحث برانگیز است. بسیاری از مردم فکر می کنند که زنان باردار باید در طول بارداری انگور بخورند زیرا این یک میوه مغذی است.
این مقدار زیادی از اسیدهای آلی، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی را تأمین می کند. با این حال، بسیاری از مردم فکر می کنند که این میوه ممکن است در فرآیند کشت سموم بیشتری داشته باشد. از آنجا که انگور مستعد حمله حشرات است، مزارع اغلب از مقادیر زیادی از حشره کش ها برای محافظت از میوه ها استفاده می کنند.

انگور قرمز همچنین حاوی آنتی اکسیدان، رسوراترول است که در پوسته آن جمع شده است. این می تواند روی زنان باردار که دچار عدم تعادل هورمونی هستند، تأثیر منفی بگذارد و منجر به برخی از عوارض در دوران بارداری باشد. بنابراین، اگر انگور می خورید، باید آن ها را کاملاً بشویید و پوست آن ها را جدا کنید.
در موارد زیر، زنان باردار نباید انگور بخورند:
بدن آن ها نسبت به انگور حساس است.
دارای مشکلات هضم هستند.
به دیابت یا دیابت حاملگی مبتلا هستند.
ما فقط اطلاعاتی راجع به میوه هایی که هنگام بارداری نباید مصرف کنید به شما می دهیم. برای اطمینان از سلامت و همچنین رشد جنین، باید دستورالعمل فوق را دنبال کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مبتلایان به پرکاری تیروئید این نان را نخورند!

آیا زخم دهان نشانه سرطان است؟

5 راهکار فوق‌العاده برای کوچک کردن شکم

درد خارپاشنه صبح‌ها بیشتر است

متناسب با سن‌و‌سالتان غذا بخورید

خداحافظی با خشکی مو‌ها با چند روش شگفت‌انگیز

نیاز بدن به ویتامین آفتاب در زمستان بیشتر است

اقدامات کنترلی ایران در مقابله با ویروس جدید کرونا

بهترین ماسک‌ها برای دوباره جوان کردن پوست صورت

نوشیدنی‌هایی که ناباروری می‌آورند!

آلودگی هوا، عامل بروز اختلالات حرکتی و بینایی در کودکان

بیماری‌هایی که تعادل بدن‌تان را به‌هم می‌زنند

با معجزه‌ی توت خشک این بیماری‌ها را درمان کنید!

این بیماری‌ها طول عمر را کوتاه می‌کنند

این دارو احتمال بارداری ناخواسته را افزایش می‌دهد

بایدها و نبایدهای مراقبت‌های پوستی در دوران بارداری

چگونه می‌توان در سالمندی یک رژیم غذایی سالم داشت؟

رژیم غذایی در درمان کم‌کاری تیروئید موثر است؟

این راهکار جدید را برای پایین آوردن فشار خون امتحان کنید

ازدواج فامیلی گزینه‌ ی مطلوبی نیست

چه زمانی دندان‌ها به درمان کانال ریشه نیاز دارند؟

استرس موها را سفید می کند

ویروس کرونا؛ ویروس کشنده‌ی چینی

7 لباسی که بلای جانتان می‌شود

شایع‌ترین اشتباهات و آسیب‌ها در بدنسازی

این بطری‌های آب معدنی را هرگز نخرید!

حواستان به ساعت غذا خوردن‌تان باشد

مشاوره سلامت/ خار پاشنه را چگونه درمان کنیم؟

واکسن ویروس جدید کرونا تا 3 ماه آینده آماده می‌شود

نشانه های برآمدگی پلک یا شالازیون

درمان سرفه با روغن اکالیپتوس

اثربخشی رژیم غذایی در کاهش وزن افراد مستعد چاقی

بیماری‌ای که بینایی چشم‌هایتان را هدف می‌گیرد

درمان‌های خانگی برای رفع برآمدگی پلک یا شالازیون

نیازها و عادات تغذیه‌ای شما با افزایش سن چه تغییری می‌کند؟

فواید روغن چریش برای پوست سر

چرا دریافت مکمل‌های در بارداری ضروری است؟

فواید روغن پونه برای پوست

پونه کوهی و آویشن؛ دمنوشی کاربردی در پاییز و زمستان

علائم انزال دیررس و داروهایی که باعث آن می‌شود

عوامل خطر وزوز گوش

چه کسی در معرض ابتلا به درد پا قرار دارد؟

جراحی لیفت لثه برای چه کسانی است؟!

ویتامین‌های مورد نیاز برای سلامت پوست و مو

در زمان عادت ماهانه ماموگرافی نروید

راه‌های انتقال زونا و واگیردار بودن آن

درمان سرفه با نعناع

می‌دانید چطور به مصدوم برق گرفته کمک کنید!

دیر شام خوردن این بیماری کُشنده را به همراه دارد!

شب‌ها موبایل‌تان را کنار بالش نگذارید!