آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم؟

غذای اصلی/ جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بیتوته / جوجه کباب یک غذای بین المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای. مثلاً هندی ها به تکه های مرغ شان ادویه تندوری می زنند و آن‌ها را در تنور کباب می کنند به طوری که پس از پخت، جوجه کبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا می‌کند.
مردم مدیترانه مایه جوجه کباب را با زیتون چرخ شده و فلفل دلمه‌ای کبابی و له شده تهیه می کنند.
ژاپنی ها از سس تریاکی و آمریکایی ها از سس مخصوص باربیکیو استفاده و پس از گذاشتن چند ساعته تکه های مرغ در این مایه، آن‌ها را کباب می‌کنند.
برای تهیه جوجه‌کباب ایرانی، تکه‌های مرغ حتماً در زعفران خوابانده می‌شوند. البته طرز تهیه این غذا بسیار سلیقه ای است.
برای تهیه جوجه کباب، فقط از سینه مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط تمام قسمت‌ها می‌تواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.
همین طور که می دانید سس جوجه کباب از مواد متفاوتی تشکیل شده است. هر کدام از مواد خواباندن جوجه کباب خوشمزگی خودش را دارد. در این مطلب چند نمونه از مواد جوجه کباب را آورده ایم.
تجربه نشان داده است که افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجه کباب، طعمی منحصر به ‌فرد ایجاد می ‌کند.
بسیاری از افراد برای طعم دادن به تکه های مرغ، پیاز و فلفل دلمه ای را خرد می کنند و تکه های گوشت را در آن ها می خوابانند در حالی که بهتر است آن ها را رنده کنید تا مزه واقعی شان به خورد گوشت برود.
چی لازم دارم:
فیله مرغ 1/5 کیلو گرم
سس خردل 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه 3 قاشق غذاخوری
پیاز 3 عدد
زعفران دمکرده به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
چه جوری درست میشه::
ابتدا فیله های مرغ را خرد کنید و بشویید سپس با زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی ظرف سلفون بکشید و برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید.
فیله ها را از یخچال بیرون آورده و با روغن مایع مخلوط کنید، برای خواباندن مرغ در سس مایونز، ابتدا سس آن را آماده کنید به این صورت که: سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم بزنید و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه کنید و دوباره برای چند ساعت داخل یخچال می بگذارید.
بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی ذغال کباب کنید.
نکاتی برای تهیه جوجه کباب با سس مایونز :
زعفران دم کرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ به خاطر پیاز و بقیه مواد از بین نرود.
روغن مایع را بعد از زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کند و چرا که آبلیمو و نمک زمان استراحت در یخچال، بافت فیله ها زا سفت می کند.
با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید.
برای انواع جوجه کباب؛ مثل بال کباب، جوجه با استخوان و یا قسمت های دیگر مرغ می توانید از این مواد استفاده کنید.
خواباندن مرغ در سس مایونز هم طعم آن را دلپذیرتر می کند و هم بافت آن را نرم تر!
به جای زردچوبه در جوجه کباب از زعفران استفاده کنید.
برای سس جوجه کباب:
برای سس جوجه از ترکیب رب گوجه و روغن زیتون و سیر له شده و نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و پودرچیلی استفاده کنید.
جوجه را هر چه بیشتر داخل این سس قرار دهید طعم بهتری پیدا می کند.
موقع کباب کردن از سس باقیمانده روی جوجه ها بزنید.
هنگام سرو سماق و پیاز و گوجه فرنگی و فلفل کبابی فراموش نشود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

زعتر پیتزا، فست فود عربی مخصوص صبحانه

صفر تا صد تهیه میگو پلو اسپانیایی

از شما/نوش جونتون

از شما/شیرینی کاکا ماسولی

از شما/قرمه سبزی

از شما/پیتزا خونگی

از شما/کیک پلنگی خوشمزه من

از شما/ شام ما

آموزش تهیه کوفته گوشت مرغ

از شما/😊😊😊😊

خرمالو پلو خلاقیت بی مثال!

غذای ملل/ مخلوط پلو چینی

تزیین میرزا قاسمی مجلسی با 5 ایده‌ هنرمندانه

غذاهای سال نو چینی‌ها، از نودل‌های بلند تا ماهی کامل!

کلوچه پرتقال عصرانه ای با عطر منحصر بفرد

طرز تهیه لوبیا پلو دمی

شیرینی ها/ کیک مارمالاد، بهانه ای برای دور هم جمع شدن

شیرینی ها/ کیک انار با سس انار معرکه میشه

غذای اصلی/ ورقه کدو برای پیش غذای ناهار امروز

سوپ و آش/ ترفند پخت 2 سوپ خوشمزه و سریع

طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی

ناهار/ خورشت انار و سیر معطر و لذیذ

ذائقه ها/ کراکت قارچ برای گیاه خوارها

میز اردور/ جوانه ماش را چطور درست کنم؟

بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

صبحانه / املت به سبک قهوه خانه ها

نوشیدنی ها/ بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

با میوه‌های چرب چه کنیم؟

غذای اصلی/ ماکارونی را با پنیر پیتزا امتحان کنید

حلوای آرد برنج دسر خوشمزه کرمانی

آهندی ها چگونه کتلت درست می کنند؟

راحت تر از همیشه سبزی پلو با ماهی بپزید

ترشی بادمجان شکم پر، بی نظیر و درجه یک

خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

شام/ دلمه کدو را فقط باید خانوادگی میل کرد

شیرینی ها/ بیسکوییت کاکائویی برای مدرسه کودکان

آموزش تزیین کیک به روش حرفه ای ها

فست فودی سالم و مقوی برای همه خانواده

شیرینی ها/ کیک موس شکلاتی اصلا سخت نیست!

پخت تی تاپ نوستالژی در خانه

غذای اصلی/ خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

پایتخت فلافل ایران کجاست؟

میز اردور/ پنکیک سرخ شده عصرانه برای خانواده

همبرگر با روکش طلای 24 عیار!

صفر تا صد تهیه هات داگ سوخاری

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ

نوشیدنی ها/ کافه لاته برای لحظات تنهایی

بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

طرز تهیه اسفناج پلو غذایی مغذی و خاص

ته‌چین هویج، یک قاطی پلوی ساده