آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ دسر تیرامیسو خوشمزه و محبوب خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - کاغذ رنگی / نزدیکی ذائقه ایتالیایی‌ها به ما ایرانی‌ها باعث شده دسرهای ایتالیایی بین ایرانیان محبوبیت زیادی پیدا کنند. یکی از پرطرفدارترین دسرهای ایتالیایی تیرامیسو است که با طعم قهوه و خامه کنار بافت کیک و بیسکوییتی خود مزه‌ای ناب دارد. کمتر کسی را می‌توان یافت که از این دسر خوشمزه لذت نبرد و آن را دوست نداشته باشد. اگر شما هم از عاشقان دسرهای ایتالیایی هستید، طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی را در این مطلب یاد خواهید گرفت.
چی لازم دارم:
میزان مواد اولیه که برای این دسر درنظر گرفته شده ویژه 8 نفر است. اگر قصد تهیه این دسر را برای افراد بیشتر یا کمتری دارید، مقادیر مواد اولیه را کم یا زیاد کنید.
6 عدد زرده تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1 و ¾ پیمانه خامه فرم گرفته (حدود 310 گرم)
1/5 پیمانه پنیر ماسکارپونه (300 گرم)
1/5 پیمانه اسپرسو یا قهوه دم کرده
1 بسته بیسکویت لیدی فینگر
نصف قاشق چای‌خوری وانیل
¼ پیمانه پودر کاکائو یا نسکافه
چه جوری درست میشه:
زرده‌ تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را در یک ظرف بزرگ ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوطی غلیظ و یک رنگ درست شود. نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، این است که زرده‌ها را خوب هم بزنید وگرنه ترکیب شما وارفته و شل می‌شود. در طرز تهیه دسر تیرامیسو با تخم مرغ این موضوع اولین نکته مهم است.
برای گرفتن نتیجه بهتر از دستور طرز تهیه دسر تیرامیسو، توصیه کاغذرنگی این است که زرده تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را به مدت 10 دقیقه به روش بن‌ماری روی بخار آب حرارت داده و هم بزنید تا هم زرده‌ها از حالت خامی بیرون آمده و هم ترکیب خوش‌رنگ‌تر و غلیظ‌تری داشته باشید.
روش بن‌ماری بیشتر برای ذوب کردن کره، شکلات، کاکائو و… به‌کار می رود. در این روش به‌صورت غیرمستقیم به ظرف حاوی مواد حرارت داده می‌شود.
برای حرارت دادن زرده تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل به روش بن‌ماری می‌توانید یک قابلمه آب جوش آماده کرده و ظرف حاوی ترکیب زرده‌ تخم‌مرغ‌، شکر و وانیل را روی بخار آب آن قرار دهید.
به ترکیبی که در مرحله اول درست کردید، پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید. حالا ترکیب را مجدد هم بزنید تا مایعی یکدست و نرم درست شود. حدود نیم ساعت پیش از اینکه دست‌به‌کار شوید، پنیر را از یخچال بیرون آورید تا به‌تدریج هم‌دمای محیط شود. این‌کار باعث می‌شود پنیر راحت‌تر با زرده تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل ترکیب شود. درنتیجه بافت یکدست و بهتری خواهید داشت.
نکته مهمی که در این مرحله باید به آن توجه داشته باشید، هم زدن آرام است. اشتباهی که معمولا در طرز تهیه دسر تیرامیسو هنگام اضافه کردن خامه به ترکیب زرده تخم‌‌مرغ‌ها و پنیر ماسکارپونه رخ می‌دهد، ترکیب و هم زدن مواد با سرعت بالاست؛ این کار باعث می‌شود خامه تغییر شکل داده و ژلاتینی شود. بنابراین با صبر و حوصله خامه را هم زده و برای اینکار حدود 10 دقیقه زمان بگذارید.
عد از اینکه هوای میان بافت خامه بیرون رفت و یک مایه یکدست و لطیف درست شد، هم زدن را متوقف کنید. مایه به دست آمده کرم تیرامیسو است و در مرحله پنجم به آن نیاز دارید.
در این مرحله از طرز تهیه دسر تیرامیسو باید تک‌تک بیسکوییت‌های لیدی فینگر را به اسپرسو یا قهوه آغشته کرده و کف یک ظرف یا قالب نسبتا بزرگ بچینید. برای این‌که بیسکوییت‌ها بیش‌ازحد نرم و وارفته نشوند، باید خیلی سریع آن‌ها را داخل قهوه زده و بیرون آورید یا این‌که با کمک یک قلم‌مو آن‌ها را به قهوه یا اسپرسو آغشته کنید.
یک نکته کاربردی
اگر بیسکوییت لیدی فینگر پیدا نکردید، می‌توانید از بیسکوییت پتی‌پور استفاده کنید. درنظر داشته باشید بافت بیسکوییت پتی‌بور بسیار حساس و شکننده است، پس آن را مثل بیسکوییت لیدی‌فینگر داخل قهوه یا اسپرسو نزده و از قلم‌مو یا اسپری برای آغشته کردن آن‌ها به قهوه یا اسپرسو استفاده کنید.
چیدن لایه‌به‌لایه بیسکوییت‌ و کرم‌ها
بعد از اینکه بیسکوییت‌ها را داخل قالب چیدید، روی آن‌ها را با کرم تیرامیسو که در بخش اول درست کردید، بپوشانید. سپس کرم را با یک کاردک قنادی یا قاشق صاف کنید. برای لایه دوم دسر، همین مراحل را مجدد تکرار کنید. یعنی یک لایه بیسکوییت آغشته به اسپرسو یا قهوه روی لایه اول بگذارید. روی این لایه بیسکوییت را نیز با یک لایه کرم تیرامیسو پوشش دهید.
به‌طور معمول دو لایه کرم و بیسکوییت کافی است، اما شما می‌توانید برای درست کردن تیرامیسو سه لایه یا حتی بیشتر در نظر بگیرید.
آخرین لایه از کرم تیرامیسو را به خوبی با کاردک قنادی یا قاشق صاف کنید تا سطح روی دسر صاف باشد. حالا روی آن را با پودر نسکافه یا شکلات تزیین کنید. در صورت تمایل می‌توانید از خلال بادام و پسته نیز برای تزیین تیرامیسو استفاده کنید. بعد از این مرحله روی ظرف یا قالب را با سلفون پوشانده و آن را 6 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
برای اینکه دسر شما به‌خوبی آماده شود و طعم بهتری داشته باشد، بهتر است آن را شب آماده کنید و تا صبح در یخچال بگذارید. به‌این‌ترتیب به قدر کافی در یخچال باقی مانده و مزه بهتری خواهد داشت.
این آموزش برای طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی با تخم‌مرغ بود. اگر شما تجربه تهیه تیرامیسو بدون تخم‌مرغ را دارید، آن را با ما به‌اشتراک بگذارید. به نظر شما کدام روش برای تهیه تیرامیسو بهتر است؟

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/253803/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

آقای کلوپ لیگ را در گودیسون پارک از دست دادی!

خنده های یورگن کلوپ پس از گل دوم اورتون به لیورپول

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

خلاصه بازی اورتون 2 - لیورپول 0

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

امیدوارم رانگنیک پیشنهاد بایرن را رد کند

گل دوم اورتون به لیورپول توسط دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58

احساساتی شدن جان تری پس از پیام تبریک مورینیو به مناسبت ورود به تالار مشاهیر لیگ برتر

آخرین وضعیت بدهی‌های سرخابی‌ها به بانک شهر

چگونگی فرآیند واگذاری سرخابی‌ها از زبان احمدی

پاری‌سن‌ژرمن برد و در آستانه قهرمانی قرار گرفت

احمدی: تیمی خواهیم ساخت که در آسیا مدعی باشد

گل دوم منچستریونایتد توسط فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 61

گل سوم منچستریونایتد توسط فرناندز در دقیقه 81

گل چهارم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 86

پیش بینی وضعیت بارندگی برای آخر هفته

ماجرای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه جنجالی شد

یوسفی: من هیچ دلخوری از آقای دبیر ندارم

عکس یادگاری دبیر با کودکان کشتی گیر

امیری: تبریک ویژه به هواداران 2 تیم به خاطر این اتفاق ارزشمند

دبیر: اختلاف با پیمان یوسفی؟ من کینه ای نیستم

مهارت بی‌نظیر دیگو مارادونا؛ پنج ضربه متوالی به تیرک و چیپ زدن به دروازه بان

تیم رویایی 11 نفره اندی کول از هم تیمی های سابقش در منچستریونایتد

19 سال پیش در چنین روزی؛ سوپرگل وین رونی به نیوکاسل

خوشحالی شدید هوادار آرسنال پس از دریافت پیراهن مارتین اودگارد

اتفاق خوب برای سپاهان قطعی شد

مدیر اینتر: قرارداد اینزاگی تمدید می‌شود

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برابر گله گاومیش‌های عصبانی

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

دکلمه زیبای خسرو شکیبایی

گفت و گوی خبرنگاران با امیررضا معصومی در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

اهدای جایزه برترین فدراسیون سال به فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر

صحبت های علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی پس از انتخاب به عنوان برترین سرمربی سال 1402

تجلیل از حسین عبدی، سرمربی تیم ملی جوانان و شوخی های پیمان یوسفی

گل اول اورتون به لیورپول توسط جارد برنثویت در دقیقه 27

خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت

ستاره رئال در انتظار بایرن مونیخ پرستاره!

تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا

آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور

رفتار عجیب از رییس فدراسیون کشتی؛ دبیر با پیمان یوسفی دست نداد!

ژاوی در بارسلونا می‌ماند

قابی از سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم