آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ دسر تیرامیسو خوشمزه و محبوب خانه داري

میز اردور/ دسر تیرامیسو خوشمزه و محبوب
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کاغذ رنگی / نزدیکی ذائقه ایتالیایی‌ها به ما ایرانی‌ها باعث شده دسرهای ایتالیایی بین ایرانیان محبوبیت زیادی پیدا کنند. یکی از پرطرفدارترین دسرهای ایتالیایی تیرامیسو است که با طعم قهوه و خامه کنار بافت کیک و بیسکوییتی خود مزه‌ای ناب دارد. کمتر کسی را می‌توان یافت که از این دسر خوشمزه لذت نبرد و آن را دوست نداشته باشد. اگر شما هم از عاشقان دسرهای ایتالیایی هستید، طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی را در این مطلب یاد خواهید گرفت.
چی لازم دارم:
میزان مواد اولیه که برای این دسر درنظر گرفته شده ویژه 8 نفر است. اگر قصد تهیه این دسر را برای افراد بیشتر یا کمتری دارید، مقادیر مواد اولیه را کم یا زیاد کنید.
6 عدد زرده تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1 و ¾ پیمانه خامه فرم گرفته (حدود 310 گرم)
1/5 پیمانه پنیر ماسکارپونه (300 گرم)
1/5 پیمانه اسپرسو یا قهوه دم کرده
1 بسته بیسکویت لیدی فینگر
نصف قاشق چای‌خوری وانیل
¼ پیمانه پودر کاکائو یا نسکافه
چه جوری درست میشه:
زرده‌ تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را در یک ظرف بزرگ ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوطی غلیظ و یک رنگ درست شود. نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، این است که زرده‌ها را خوب هم بزنید وگرنه ترکیب شما وارفته و شل می‌شود. در طرز تهیه دسر تیرامیسو با تخم مرغ این موضوع اولین نکته مهم است.
برای گرفتن نتیجه بهتر از دستور طرز تهیه دسر تیرامیسو، توصیه کاغذرنگی این است که زرده تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را به مدت 10 دقیقه به روش بن‌ماری روی بخار آب حرارت داده و هم بزنید تا هم زرده‌ها از حالت خامی بیرون آمده و هم ترکیب خوش‌رنگ‌تر و غلیظ‌تری داشته باشید.
روش بن‌ماری بیشتر برای ذوب کردن کره، شکلات، کاکائو و… به‌کار می رود. در این روش به‌صورت غیرمستقیم به ظرف حاوی مواد حرارت داده می‌شود.
برای حرارت دادن زرده تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل به روش بن‌ماری می‌توانید یک قابلمه آب جوش آماده کرده و ظرف حاوی ترکیب زرده‌ تخم‌مرغ‌، شکر و وانیل را روی بخار آب آن قرار دهید.
به ترکیبی که در مرحله اول درست کردید، پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید. حالا ترکیب را مجدد هم بزنید تا مایعی یکدست و نرم درست شود. حدود نیم ساعت پیش از اینکه دست‌به‌کار شوید، پنیر را از یخچال بیرون آورید تا به‌تدریج هم‌دمای محیط شود. این‌کار باعث می‌شود پنیر راحت‌تر با زرده تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل ترکیب شود. درنتیجه بافت یکدست و بهتری خواهید داشت.
نکته مهمی که در این مرحله باید به آن توجه داشته باشید، هم زدن آرام است. اشتباهی که معمولا در طرز تهیه دسر تیرامیسو هنگام اضافه کردن خامه به ترکیب زرده تخم‌‌مرغ‌ها و پنیر ماسکارپونه رخ می‌دهد، ترکیب و هم زدن مواد با سرعت بالاست؛ این کار باعث می‌شود خامه تغییر شکل داده و ژلاتینی شود. بنابراین با صبر و حوصله خامه را هم زده و برای اینکار حدود 10 دقیقه زمان بگذارید.
عد از اینکه هوای میان بافت خامه بیرون رفت و یک مایه یکدست و لطیف درست شد، هم زدن را متوقف کنید. مایه به دست آمده کرم تیرامیسو است و در مرحله پنجم به آن نیاز دارید.
در این مرحله از طرز تهیه دسر تیرامیسو باید تک‌تک بیسکوییت‌های لیدی فینگر را به اسپرسو یا قهوه آغشته کرده و کف یک ظرف یا قالب نسبتا بزرگ بچینید. برای این‌که بیسکوییت‌ها بیش‌ازحد نرم و وارفته نشوند، باید خیلی سریع آن‌ها را داخل قهوه زده و بیرون آورید یا این‌که با کمک یک قلم‌مو آن‌ها را به قهوه یا اسپرسو آغشته کنید.
یک نکته کاربردی
اگر بیسکوییت لیدی فینگر پیدا نکردید، می‌توانید از بیسکوییت پتی‌پور استفاده کنید. درنظر داشته باشید بافت بیسکوییت پتی‌بور بسیار حساس و شکننده است، پس آن را مثل بیسکوییت لیدی‌فینگر داخل قهوه یا اسپرسو نزده و از قلم‌مو یا اسپری برای آغشته کردن آن‌ها به قهوه یا اسپرسو استفاده کنید.
چیدن لایه‌به‌لایه بیسکوییت‌ و کرم‌ها
بعد از اینکه بیسکوییت‌ها را داخل قالب چیدید، روی آن‌ها را با کرم تیرامیسو که در بخش اول درست کردید، بپوشانید. سپس کرم را با یک کاردک قنادی یا قاشق صاف کنید. برای لایه دوم دسر، همین مراحل را مجدد تکرار کنید. یعنی یک لایه بیسکوییت آغشته به اسپرسو یا قهوه روی لایه اول بگذارید. روی این لایه بیسکوییت را نیز با یک لایه کرم تیرامیسو پوشش دهید.
به‌طور معمول دو لایه کرم و بیسکوییت کافی است، اما شما می‌توانید برای درست کردن تیرامیسو سه لایه یا حتی بیشتر در نظر بگیرید.
آخرین لایه از کرم تیرامیسو را به خوبی با کاردک قنادی یا قاشق صاف کنید تا سطح روی دسر صاف باشد. حالا روی آن را با پودر نسکافه یا شکلات تزیین کنید. در صورت تمایل می‌توانید از خلال بادام و پسته نیز برای تزیین تیرامیسو استفاده کنید. بعد از این مرحله روی ظرف یا قالب را با سلفون پوشانده و آن را 6 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
برای اینکه دسر شما به‌خوبی آماده شود و طعم بهتری داشته باشد، بهتر است آن را شب آماده کنید و تا صبح در یخچال بگذارید. به‌این‌ترتیب به قدر کافی در یخچال باقی مانده و مزه بهتری خواهد داشت.
این آموزش برای طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی با تخم‌مرغ بود. اگر شما تجربه تهیه تیرامیسو بدون تخم‌مرغ را دارید، آن را با ما به‌اشتراک بگذارید. به نظر شما کدام روش برای تهیه تیرامیسو بهتر است؟


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

زعتر پیتزا، فست فود عربی مخصوص صبحانه

صفر تا صد تهیه میگو پلو اسپانیایی

از شما/نوش جونتون

از شما/شیرینی کاکا ماسولی

از شما/قرمه سبزی

از شما/پیتزا خونگی

از شما/کیک پلنگی خوشمزه من

از شما/ شام ما

آموزش تهیه کوفته گوشت مرغ

از شما/😊😊😊😊

خرمالو پلو خلاقیت بی مثال!

غذای ملل/ مخلوط پلو چینی

تزیین میرزا قاسمی مجلسی با 5 ایده‌ هنرمندانه

غذاهای سال نو چینی‌ها، از نودل‌های بلند تا ماهی کامل!

کلوچه پرتقال عصرانه ای با عطر منحصر بفرد

طرز تهیه لوبیا پلو دمی

شیرینی ها/ کیک مارمالاد، بهانه ای برای دور هم جمع شدن

شیرینی ها/ کیک انار با سس انار معرکه میشه

غذای اصلی/ ورقه کدو برای پیش غذای ناهار امروز

سوپ و آش/ ترفند پخت 2 سوپ خوشمزه و سریع

طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی

ناهار/ خورشت انار و سیر معطر و لذیذ

ذائقه ها/ کراکت قارچ برای گیاه خوارها

میز اردور/ جوانه ماش را چطور درست کنم؟

بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

صبحانه / املت به سبک قهوه خانه ها

نوشیدنی ها/ بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

با میوه‌های چرب چه کنیم؟

غذای اصلی/ ماکارونی را با پنیر پیتزا امتحان کنید

حلوای آرد برنج دسر خوشمزه کرمانی

آهندی ها چگونه کتلت درست می کنند؟

راحت تر از همیشه سبزی پلو با ماهی بپزید

ترشی بادمجان شکم پر، بی نظیر و درجه یک

خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

شام/ دلمه کدو را فقط باید خانوادگی میل کرد

شیرینی ها/ بیسکوییت کاکائویی برای مدرسه کودکان

آموزش تزیین کیک به روش حرفه ای ها

فست فودی سالم و مقوی برای همه خانواده

شیرینی ها/ کیک موس شکلاتی اصلا سخت نیست!

پخت تی تاپ نوستالژی در خانه

غذای اصلی/ خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

پایتخت فلافل ایران کجاست؟

میز اردور/ پنکیک سرخ شده عصرانه برای خانواده

همبرگر با روکش طلای 24 عیار!

صفر تا صد تهیه هات داگ سوخاری

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ

نوشیدنی ها/ کافه لاته برای لحظات تنهایی

بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

طرز تهیه اسفناج پلو غذایی مغذی و خاص

ته‌چین هویج، یک قاطی پلوی ساده