سوپ و آش/ غذایی گرم با انار
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - جام جم / آش یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانیان بوده و در فرهنگها و مناطق مختلف جغرافیایی تنوع زیادی دارد. در این میان بعضی آشها در ایامیخاص و به مناسبتهای مختلف مانند شب چهارشنبه سوری، یلدا و... با تنوع زیادی طبخ میشود. مهمترین خاصیت این آش علاوه بر سرشار بودن از انواع ویتامین و مواد مورد نیاز بدن، پاکسازی کبد است و علاوه بر این خون را تصفیه کرده، اسید اوریک را پایین آورده و غلظت خون را کاهش میدهد. در این آش میتوان به جای دانههای انار از رب انار رقیق شده یا آب انار هم استفاده کرد. اگر طعم آنها ملس رو به ترش باشد آش خیلی خوشمزهتر میشود.
چی لازم دارم: 2 لیوان برنج نیم دانه معطرایرانی (4000 تومان)
یک کیلو سبزی آش (2000 تومان)
یک لیوان لپه (هزار تومان)
3 لیوان دانه انار (3000 تومان)
2عدد پیاز بزرگ (هزار تومان)
2 قاشق غذاخوری گلپر (هزار تومان)
3 قاشق غذاخوری روغن (هزار تومان)
به میزان لازم نمک،فلفل و زردچوبه
چطور بپزم:
پیازها را پوست کنده، خرد کرده و در قابلمه بزرگ و مناسبی ریخته و با کمیروغن سرخ میکنیم. سپس زردچوبه را اضافه میکنیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد کمیاز پیازداغ را برای تزئین روی آش برمیداریم. لپه و برنج را خوب شسته و همراه کمی نمک و فلفل به پیازداغ اضافه کرده و چهار لیوان آب به آنها اضافه میکنیم و وقتی جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا برنج و لپه کامل بپزند. در این فاصله سبزی آش را پاک کرده، شسته و خرد میکنیم. (نه درشت و نه ریز) وقتی از پخت برنج و لپه مطمئن شدیم، سبزی را به آش اضافه کرده و همچنان روی حرارت کم میگذاریم تا آش جا افتاده و لعابدار شود. در آخرین مرحله از پخت آش، دانههای انار را همراه با گلپر به آش اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
-
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۸:۳۱
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/253233/