لگیمات شعریه دسر بی نظیر عربی و ترکی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / 😍مواد لازم:
آرد: 2.5 پیمانه
شیرخشک قنادی: 1/2 پیمانه
آب یا شیر ولرم: حدود 1 لیوان (کم کم اضافه کنید خمیر باید لطیف باشه و به دست نچسبه)
روغن: 1/4 پیمانه
شکر: 1 قاشق غذاخوری سرپر ( تا 2 قاشق هم خوبه)
خمیر مایه فوری: 1 قاشق مرباخوری سرپر
نمک: نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
😍مواد روی لقیمات
شعریه: برای روی لقیمات
شیر: برای خیس کردن خمیر
شیر عسلی یا عسل رقیق یا شربت بار
😍مواد داخلی:
پنیر کیبی
طرز تهیه:
آرد و شیر خشک رو داخل یک ظرف بریزید. بعد به ترتیب نمک، شکر، خمیر مایه فوری و بکینگ پودر رو بهش اضافه و مخلوط کنید.
آب (یا شیر) ولرم و روغن هم اضافه و ده دقیقه ورز بدید یا با خمیرزن مخلوط کنید تا لطیف بشه. اگه شل بود کم کم آرد و اگه خشک بود کم کم آب ولرم اضافه کنید.
بعد روی خمیر رو کشیده و 45 دقیقه استراحت بدید تا به اصطلاح خمیر ور بیاد.
خمیر رو به توپ های کوچیک تقسیم کنید، بین هر توپ یک تکه پنیر گذاشته و جمعش کنید. حالا اول داخل شیر بزنید و بعد داخل شعریه بزنید تا با شعریه کاور بشه.
داخل یک تابه روغن ریخته و با حرارت متوسط بزارید داغ بشه.
توپ ها رو داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید.
بعد داخل ظرف چیده روش شیرعسلی یا عسل یا شربت بار خنک بریزید.
نکات:
این لقیمات رو میتونید ساده و بدون شعریه درست کنید. میتونید مثل بامیه داخل شربت قرارش بدید تا کاملا شهد دار و شربتی بشه.
استفاده از پنیر هم اختیاریه و میتونه حذف بشه.
اگه خواستید شربتی باشه حتما شربت خنک باشه که خمیر نشه.
-
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶:۴۳
-
۴۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/253059/