غذای ملل/ فریتر ذرت، غذای سوخاری فرنگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایران کوک / چی لازم دارم:
روغن برای سرخ کردن 3 فنجان
آرد همهمنظوره 1 فنجان پر
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/2 فنجان
روغن شورتنینگ 1 قاشق غذاخوری
دانه ذرت (کنسرو یا تازه) 300 گرم
اطلاعات مواد مغذی:
133 کیلوکالری
7.8 گرم چربی
14 گرم کربوهیدرات
2.7 گرم پروتئین
چطور بپزم:
فریتر (Fritters) نام دستهای از سوخاری هاست که معمولا از ترکیب یک مایه خمیری و مواد مختلف مثل گوشت، میوه یا سبزیجات تهیه میشود. فریتر نوعی کلوچه غذایی است و شاید بتوان آن را تقریبا معادل کوکو یا کتلت خودمان دانست.
در کاسه بزرگی آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را ترکیب کنید.در ظرفی دیگر تخم مرغ را کمی هم بزنید و شیر و روغن شورتنینگ را به آن اضافه کنید. سپس داخل مخلوط آردی بریزید. دانههای ذرت را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با همدیگر ترکیب شوند.
روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد با قاشق کمی از خمیر بردارید و در روغن بریزید. صبر کنید تا خوب سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز ترد و طلایی شود. به همین ترتیب تمام مواد را قاشق قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید. فریترهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود. سپس با سس مورد علاقهتان نوش جان کنید.
نکته: روغن شورتنینگ یا روغن قنادی برای ترد شدن فریتر استفاده میشود، در صورتیکه امکان دسترسی به آن را ندارید میتوانید آن را حذف کنید.
-
شنبه ۲۱ دي ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷:۳۵
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/252506/