آریا بانو

آخرين مطالب

تعداد خانوارهایی که به لیست دریافت کنندگان بسته معیشتی افزوده شدند

ادامه ثبت نام متقاضیان دریافت بسته معیشتی تا 12 روز دیگر اقتصادي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - سرپرستان خانواری که تاکنون برای دریافت یارانه اقدام و ثبت نام نکرده‌اند و متقاضی دریافت بسته معیشتی هستند، برای پیگیری فرآیند برخورداری و ثبت درخواست در سایت hemayat.mcls.gov.ir تا 24 دیماه یعنی 12روز دیگر فرصت دارند.

به گزارش ایسنا ، اختصاص و واریز بسته‌های کمک معیشتی برای جبران آسیب‌های ناشی از افزایش قیمت بنزین از آبان ماه آغاز شد. به این ترتیب این مبالغ حمایتی در نوبت اول و در روز 27 آبان ماه برای 20 میلیون نفر، در نوبت دوم و روز 29 آبان برای 20 میلیون دیگر و نوبت سوم در روز چهارشنبه 29 آبان برای 20 میلیون نفر سوم واریز شد.
ارزش ریالی بسته‌های معیشتی واریزی به حساب سرپرستان خانوار برای خانوارهای تک‌نفره 55 هزار تومان، دو نفره 103 هزار تومان، سه نفره 138 هزار تومان، چهارنفره 172 هزار تومان و پنج نفره و بیشتر 205 هزار تومان است و به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه این مبالغ دهم هر ماه واریز خواهد شد.
پس از واریز نوبت سوم و تکمیل لیست واریز 60 میلیون نفری، ابهامات و پرسش‌های بسیاری از سوی مردم مطرح شد و بسیاری خانواده‌ها از عدم دریافت بسته معیشتی گلایه‌مند بودند. وزارت رفاه که مسئول ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی است راهکارهایی را برای ثبت نام جاماندگان و معترضان اعلام کرد. به این ترتیب از سوم آذرماه عملیات ارسال درخواست به کددستوری #6369* آغاز و مهلت 10 روزه‌ای برای ثبت کدملی در سامانه مذکور تعیین شد تا افرادی که خودشان را ذی حق می دانسته‌اند و بسته معیشتی نگرفته‌اند درخواست خود را ثبت و یک کدرهگیری دریافت کنند.
17 میلیون و 700 هزار خانوار در مرحله اول بسته معیشتی گرفتند
میدری، معاون رفاه اجتماعی وزارت رفاه نیز در این باره گفت: در مجموع نزدیک به 60 میلیون نفر در قالب 17 میلیون و 700 هزار خانوار، 2420 میلیارد تومان اعتبار حمایت معیشتی را دریافت کرده‌اند. حدود 24 میلیون خانواده یارانه‌بگیر داریم که 17 میلیون و 700 هزار نفر بسته حمایت معیشتی گرفته‌اند. البته کمتر از یک میلیون خانوار نیروهای نظامی و مسلح هم داریم که آنها هم بسته گرفته‌اند. در واقع 23 میلیون نفر بسته حمایتی نگرفته‌اند که 20 درصد کشور را شامل می‌شوند.
وی افزود: 78 میلیون یارانه‌بگیر داریم. از این تعداد 18 میلیون نفر بسته معیشتی نمی‌گیرند. تعدادی هم حذف شده‌ و انصراف داده‌اند بنابراین 24 میلیون تفاوت در آمار یارانه بگیران و بسته معیشتی بگیران وجود دارد.
ثبت 6 میلیون درخواست در کد دستوری # 6369*
ثبت 3 میلیون درخواست مجدد در سامانه Hemayat.mcls.gov.ir
از روز ششم آذرماه سایت Hemayat.mcls.gov.ir نیز به منظور ثبت درخواست بررسی مجدد بسته حمایتی فعال شد تا کسانی که پس از 48 ساعت کدرهگیری دریافت کرده‌اند بتوانند با وارد کردن کدملی، کدرهگیری یا شماره حساب یارانه و کدامنیتی درخواست خود را برای طی مراحل بررسی مجدد ثبت کنند. فرصت ثبت درخواست مجدد نیز تا 20 آذرماه اعلام شد.
ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای در روز 24 آذر ماه اعلام کرد که طی روزهای سوم تا 20 آذرماه (مهلت اعلام شده برای ثبت درخواست سبد حمایت معیشتی)، در مجموع شش میلیون و 263 هزار و 861 درخواست در کد دستوری # 6369*ثبت شد. این در حالی است که تعداد درخواست‌های ثبت شده توسط سرپرستان خانوارهایی که بسته حمایت معیشتی را دریافت کرده‌اند یک میلیون و 100 هزار و 615 درخواست (17/6 درصد از کل درخواست‌ها) است. این تعداد به احتمال زیاد به دلیل ارسال نشدن پیامک از طریق بانک‌ها یا سایر دلایل، از دریافت بسته حمایت معیشتی اطلاع نداشته‌اند، از این رو به رغم واریز مبلغ بسته، مجددا کد دستوری را شماره گیری کرده‌اند.
بر اساس اطلاعیه ستاد شناسایی، برای 71/8 درصد (یعنی 4 میلیون و 496 هزار و 472) از سرپرستان خانواری که در لیست مشمولان بسته حمایت معیشتی نبودند، کد رهگیری ارسال شد. همچنین 666 هزار و 774 نفر(6/10 درصد) از سرپرستان خانوار در لیست یارانه‌بگیران نقدی نبودند.
طبق اطلاع رسانی صورت گرفته طی هفته‌های اخیر، پس از شماره‌گیری کد دستوری# 6369*، شهروندان می بایست برای تکمیل فرایند ثبت درخواست خود وارد سامانه hemayat.mcls.gov.ir شده و اطلاعات خود را تکمیل می کردند، بر همین اساس، تا پایان روز چهارشنبه 20 آذرماه، 3 میلیون و 70 هزار و 531 متقاضی پس از پذیرش شرایط مطرح شده و تایید اجازه دسترسی به اطلاعات مالی، اقدام به ثبت قطعی درخواست کرده‌اند که از این تعداد 2 میلیون و 701 هزار و 486 نفر با کد رهگیری و 369 هزار و 45 نفربا شماره حساب ثبت در خواست کرده‌اند.
واریز دومین مرحله بسته معیشتی در 10 دی
419 هزار خانوار به فهرست دریافت کنندگان اضافه شدند
به گزارش ایسنا، دومین مرحله از کمک‌های معیشتی، 10 دی‌ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد که با توجه به اضافه شدن 419 هزار خانوار در این طرح، خانوارهای جدید مرحله‌های اول و دوم را باهم دریافت می‌کنند و به این ترتیب بعد از ثبت درخواست‌های مربوط به مشمولیت دریافت کمک معیشتی، تعداد خانوارها در مرحله دوم به 18 میلیون و 126 هزار و 372 نفر افزایش یافت و مبلغ واریزی برای خانوارها نیز از حدود 2400 میلیارد تومان مرحله اول به 2532 میلیارد تومان رسید.
طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه بعد از بررسی درخواست‌های متقاضیان دریافت یارانه معیشتی 419 هزار و 304 خانوار از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تایید شده و دو مرحله را یکجا دریافت می‌کنند. همچنین بررسی درخواست‌ها در وزارت تعاون ادامه و امکان افزایش تعداد مشمولان ادامه دارد.
آغاز ثبت‌نام متقاضیان دریافت بسته معیشتی که در لیست یارانه بگیران نبودند
به گزارش ایسنا، در آخرین اطلاعیه ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی وزارت آمده است که زمان ثبت درخواست دریافت بسته حمایت معیشتی برای افرادی که در لیست یارانه بگیران نقدی (45 هزار و 500 تومان) نیستند و درخواست خود را در مهلت مقرر در کد دستوری #6369* ثبت کرده‌اند، از ساعت 22 روز 10 دی ماه آغاز شد.
طی روزهای سوم الی بیستم آذر ماه، 666 هزار و 774 سرپرست خانواری که در لیست یارانه بگیران نبودند و خود را حائز دریافت بسته حمایت معیشتی می دانستند، اقدام به ثبت شماره ملی خود در کد دستوری #6369* کردند؛ این افراد می‌توانند از ساعت 22 روز سه شنبه10 دی ماه با مراجعه به سایت hemayat.mcls.gov.ir نسبت به ثبت درخواست دریافت این بسته اقدام کنند.
همچنین در این اطلاعیه آمده است که برای ثبت نام نیز سرپرست خانوار باید اطلاعات هویتی و شماره تلفن همراه خود را در سامانه ثبت کند.
بر این اساس مهلت ثبت درخواست در سایت، از ساعت 22 روز دهم دی ماه به مدت 14 روز (تا 24 دی ماه) فراهم شده است. پس از بررسی اولیه اطلاعات و تعیین وضعیت، نتیجه بررسی درخواست متقاضیان به شماره تلفن همراه ثبت شده در سامانه، پیامک خواهد شد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/249340/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه محترمانه موضوع گفت‌و‌گو را عوض کنیم؟

روش صحیح برخورد با افراد داغدیده چگونه باید باشد؟

18 درمان طبیعی اضطراب

چگونه می توانیم با مرگ همسر کنار بیاییم؟

گرفتگی زبان به چه دلیل است و درمان آن چیست؟

شناخت درمانی چیست و اصول و تکنیک های آن کدام است؟

درمان افسردگی با گیاهان دارویی

با فشار دادن نقاطی از بدن استرس خود را کاهش دهید

احساس تنفر از خود چیست و چگونه می توان از آن رها شد؟

دوست خوب چه خصوصیاتی دارد ؟

ارتباط بین افسردگی و رانندگی

5 راه برای غلبه بر ترس و رسیدن به موفقیت

با آدم های فضول‌ چگونه برخورد کنیم؟

آیا نصیحت کردن افراد کار درستی است یا خیر؟

هیجانات چه هستند و انواع هیجانات کدامند؟

روانشناسی رنگها

آسیب‌های آلودگی هوا بر سلامت روان چیست و چگونه برطرف می شود؟

خوب صحبت کنید تا همه عاشقتان شوند

تعبیر رنگ ها در خواب از دیدگاه روانشناسی

علت تیک عصبی و راههای درمان تیک عصبی

تک فرزندی چه مشکلاتی برای فرزندمان به همراه دارد؟

زنان شاغل سالم تر و شادترند یا زنان خانه دار

آلودگی هوا باعث افزایش افسردگی و خودکشی می شود

وابستگی کودکان به پدربزرگ و مادربزرگ خوب است یا نه ؟

از لحاظ روانی کودک هستید یا بالغ؟

با کسانی که دروغ می‌گویند چگونه برخورد کنیم؟

روانشناسی اجتماعی چیست؟ تعریف، اصطلاحات کلیدی و مثال ها

چرا برخی وقت ها نمی توانیم از صحبت کردن دست برداریم؟

عادات بدی که پیرتان می کند!

آسیب‌های وابستگی شدید به یک دوست و درمان

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟

9 نشانه عجیب استرس را به خاطر بسپارید

اختلال مو کنی چیست ؟علل و درمان آن

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم