آریا بانو

آخرين مطالب

مراسم تجلیل از مصطفی خانزادی به مناسبت ارتقاء درجه علمی منطقه آزاد کیش

  بزرگنمايي:

آریا بانو - در مراسمی با حضور مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش، از دکتر مصطفی خانزادی به مناسبت نائل شدن به درجه "استاد تمام" تجلیل و قدر دانی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این مراسم غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک هفته پژوهش گفت: ویژگی های اخلاقی و خصوصیات برجسته پروفسور خانزادی برای همه ما آشکار است و نائل شدن به این درجه علمی وظیفه و مسئولیت وی را در قبال سازمان منطقه آزاد کیش و دانشگاه علم و صنعت در این شرایط خاص و ویژه کشور سنگین تر می کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به دانشگاهی بودن ترکیب تیم اجرایی این سازمان افزود: در کنار زحمات بی دریغ متولیان حوزه علم در کشورکه کیش را به جزیره دانشگاهی تبدیل کردند، سازمان منطقه آزاد کیش نیز برای فراهم کردن زیرساخت ها تلاش می کند.
وی افزود: ما در این نهاد حاکمیتی می کوشیم تا از فرصت هایی مانند راه اندازی مرکز نوآوری و ایجاد شهر دانشی که ظرفیت بسیار خوبی برای منطقه آزاد کیش محسوب می شوند به بهترین شکل در جهت توسعه پایدار کیش بهره ببریم.
مظفری با اشاره به فراهم شدن مقدمات فعالیت مرکز نوآوری کیش اظهار داشت: در تمامی مراکز علمی کشور، دانشگاه های بزرگ، وزارت علوم، معاونت علمی ریاست جمهوری برای حضور در این مرکز اشتیاق و شور زیادی به چشم میخورد و ما نیز تلاش داریم که با راه اندازی این مرکز گام مهمی در جهت پیشرفت علمی و اقتصادی کشور برداریم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با ابراز خرسندی از این مراسم تجلیل که موجب افزایش اشتیاق علم اندوزی در جامعه می شود اظهار داشت: خداوند متعال یاری کند و در سایه الطاف او آنگونه انجام وظیفه کنیم که جای حسرتی باقی نماند و گام های خوبی برای خدمت صادقانه و خالصانه به مردم برداریم و این نکته مهم را به یاد داشته باشیم که انجام امور اجرایی نباید موجب غفلت از مطالعه، تحقیق و پژوهش شود.
همچنین دکتر علی صدر مشاور عالی و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه علم و صنعت در این مراسم با اشاره به فضایل اخلاقی، توانمندی علمی، عمل نیکو، تحقیق و ارتباطات مثال زدنی پرفسور خانزادی گفت: فرصت 40 سال خدمتگزاری در عرصه علم، آموزش، فن آوری و اجرا، توفیقی است که خداوند به مصطفی خانزادی عطا کرده و جای شکر بسیار دارد.
علی صدر تعلیم و تربیت دانش آموزان در مدارس، انجام مسئولیت در کسوت استادی و مدیریت در بخش های مختلف دانشگاه، انجام پروژه های متعدد از سالیان قبل تا کنون در عرصه صنعت، راه اندازی پردیس دماوند در دانشگاه علم و صنعت و نمایندگی مجلس شورای اسلامی را از جمله فعالیت های مصطفی خانزادی در سالهای خدمت به کشور عزیزمان عنوان کرد.
وی همچنین در ادامه با اشاره به اینکه در کیش نیز تعاملات خوبی در راستای پیشبرد اهداف سازمان منطقه آزاد کیش با مسئولان این مجموعه برای به ثمر رسیدن برنامه های شهر دانشی، شهر هوشمند و سبز، حمایت از تولید صنعت با رویکرد کار باکیفیت با ارتقا استانداردها و همچنین همکاری های زیست محیطی و پژوهش های دریایی در جنبه های ملی و بین المللی انجام داده ایم تاکید کرد: در تمامی این موارد غلامحسین مظفری حمایتگر و مصطفی خانزادی یار و همراه همیشگی سازمان و مجموعه دانشگاهی بوده اند.
حجت الاسلام حسن زاده امام جمعه کیش نیز ضمن تبریک به مصطفی خانزادی برای دستیابی به این مقام علمی و با تاکید بر اینکه مصطفی خانزادی یکی از خدمتگزاران صدیق نظام است که از سال های پیش از انقلاب، برای به ثمر رسیدن نهال انقلاب خدمات فراونی کرده است و تا امروز دلسوزانه و به جد برای نظام و دستیابی به آرمان های انقلاب اسلامی تلاش و کوشش میکند گفت: تکریم و تجلیل از خدمتگزاران نظام و مردم عزتمند آنهم در زمان خدمتشان، روحیه مضاعفی را برای کار و تلاش موثر در آنان ایجاد می کند.
وی افزود: این موضوع مهمی و قابل تقدیر است که مصطفی خانزادی با اعتقادات راسخ به نظام، انقلاب و ولایت، در یک حرکت مستمر، بیش از 40 سال است که به این مرز و بوم خدمت کرده است.
امام جمعه کیش گسترش علم و معرفت در سطح جامعه را از وظایف مهم دانشگاه ها برشمرد و افزود: وظیفه ذاتی دانشگاه ها در جوامع دینی و غیر دینی، ترویج معارف است که باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام حسن زاده قلب، عقل، تفکر، استدلال و مطالعه در طبیعت و عالم هستی را ابزار معرفت برشمرد و آثار فکری و بیانی افراد را مهمترین ابزار معرفت عنوان کرد و گفت: تربیت افرادی که اهل اثر باشند و در دو صورت مکتوب و بیانی بر گسترش علم و معرفت و دانش در جامعه تاثیرگذار باشند وظیفه ذاتی دانشگاه است.
همچنین دکتر محمودی نیا عضو هیات مدیره و معاون مالی و اداری موسسه علوم فنون کیش، با بیان این که پژوهش یکی از اساسی‌ترین نیازهای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه هر کشوری است اظهار داشت: قدرت و استقلال هر کشوری بر پایه پژوهش و تولید علم استوار است و اندیشه، سطح فعالیت‌های پژوهشی و نو آوری یکی از شاخص‌های اصلی توسعه و پیشرفت محسوب می‌شود.
وی افزود: یکی از اهداف مهم سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه پژوهش و تولید علم، راه اندازی مرکز نو آوری کیش بوده است که این اقدام مهم حاصل تلاش های غلامحسین مظفری مدیر عامل این سازمان و همکارانشان است.
همچنین شیخ یعقوب شمس امام جماعت اهل سنت با تبریک به منظور دریافت درجه استاد تمام (پروفسوری) مصطفی خانزادی، از ایشان به عنوان معلم اخلاق یاد کرد و گفت: این درجه علمی با توجه به شان، منش و سوابق علمی مصطفی خانزادی، اتفاق غیر منتظره ای نیست و امیدواریم شاهد تکرار آن در جزیره کیش باشیم.
وی افزود: علاوه بر دریافت درجه علمی، افتخار دیگر مصطفی خانزادی برای جزیره کیش ارائه خدمات ارزنده در زمینه های عمرانی است.
"امیری" پژوهشگر موسسه علوم و فنون کیش نیز در این آیین با برشمردن خصوصیات فردی مصطفی خانزادی و با بیان این که در یک سال گذشته شش طرح در سازمان منطقه آزاد کیش تعریف شده است و پروژه زیست محیطی یکی از مهمترین این طرح ها است؛ افزود: برای اطمینان از اثربخشی مطالعات زیست محیطی، تغییرات کمی و کیفی در مولفه های زیست محیطی و رصد شرایط وضعیت آب زیر زمینی و آلاینده های مختلف مورد بررسی قرار گرفت و نتایج حاصل از آن به عنوان شاخصه اصلی مطالعات انجام شده به همکاران معاونت عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش ارائه شد.
وی افزود: فعالیت های کارشناسی هوشمند سازی، پایش کمی و کیفی آب زیر زمینی و پایش آنلاین سامانه فاضلاب جزیره کیش از نخستین طرح هایی هستند که با حمایت معاونت عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش، در راستای هوشمند سازی جزیره کیش انجام می شود و از سیستم سنتی به سیستم هوشمند ارتقا خواهد یافت.
مصطفی خانزادی معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه هر کسی علم بیشتری دارد مسئولیت و تواضع بیشتری خواهد داشت افزود: امروز در هر جایگاه علمی و سازمانی که هستم خود را مدیون نظام، حکومت اسلامی و هموطنانم می دانم چرا که به یمن حمایت های آنان، شرایط بورسیه تحصیلی فراهم شد تا امروز بتوانم به این درجه علمی دست پیدا کنم و به همین دلیل با تمام توان در راستای خدمت به این مردم و کشور تلاش خواهم کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/240423/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن

ترس از سگ یا سگ هراسی چیست و چگونه درمان می شود؟

صدابیزاری یا میسوفونیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم آسپرگر چیست و چگونه درمان می شود؟