شیرینی ها/ چیز کیک عسل و بادام دلتان را آب می کند!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین / چی لازم دارم:
کره آبکرده ٨٠ گرم
پودر بیسکوییت ١٣٠ گرم
پودر بادام ٤٠ گرم
پنیر خامهای ٥٠٠ گرم
عسل ١٥٠ گرم
تخم مرغ ٢ عدد
خامه صبحانه ٥٠ گرم
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای روی چیز کیک:
کره ٢٥ گرم
عسل ٥٠ گرم
شکر یک قاشق سوپخوری
شیر یک قاشق سوپخوری
پرک بادام ١٠٠ گرم
چطور بپزم:
کره، پودر بادام و پودر بیسکوییت را با هم مخلوط کنید و آن را کف قالب کمربندی به قطر ٢٥سانتیمتر بریزید و فشرده کنید.
آنگاه قالب را در یخچال بگذارید. سپس پنیر خامهای و عسل را قدری با همزن برقی بزنید و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید.
حالا خامه، وانیل، دارچین و آرد را نیز افزوده و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن برقی بزنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و اطراف قالب را با فویل بپوشانید و درون ظرفی که دارای آب است قرار دهید.
اینک چیزکیک را در حدود یک ساعت و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
در آخرین دقایق پایانی پخت، مواد رویه را فراهم کنید و آن را روی چیزکیک بریزید.
سپس دوباره چیزکیک را در فر بگذارید و 10 دقیقه دیگر، آن را بپزید. آنگاه فر را خاموش کنید و در آن را نیمهباز بگذارید تا چیزکیک به آرامی در فر خنک شود.
حالا روی چیزکیک را با سلفون بپوشانید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اکنون چیزکیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مواد رویه:
همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره و شکر آب شوند.
-
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۴:۳۶
-
۶۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/239262/