غذای ملل/ مصری ها متفاوت ترین پلو را می پزند
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - زندگی آنلاین / در این مطلب با طرز تهیه کوشاری؛ پلوی کامل و تند مصری آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
عدس 40 گرم
نخود 60 گرم
برنج 2 پیمانه
پاستای شکلدار یکدوم پیمانه
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد
روغن به میزان لازم
سیر له کرده 2 حبه
رب گوجه 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو از نصف لیمو
پودر چیلی یکدوم قاشق چایخوری
بهارات(ادویه) 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه یکدوم قاشق چایخوری
چطور بپزم:
عدس و نخود را بپزید و کنار بگذارید.
آنگاه برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید.
سپس پاستا را به مدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید و در آبکش بریزید.
حالا پیاز را در قدری روغن تفت دهید. بعد سیر را افزوده 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
اینک رب گوجهفرنگی، آبلیمو، پودر چیلی، بهارات، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس برنج، پاستا، عدس و نخود را به این سس افزوده و ترکیب نمائید.
کوشاری را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید.
-
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۴:۵۳
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/239077/