آریا بانو

آخرين مطالب

انار پلو با برنج وحشی، یلدا با غذای آمریکایی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / انار پلو یکی از پلو‌های مخصوص شب یلداست که البته جالب است بدانید این پلو نه تنها در کشور ما بلکه حتی در کشوری مثل آمریکا هم مشهور است و در برخی از نقاط این کشور یک بغل بشقابی محسوب می‌شود. انار پلو دستورالعمل‌های متفاوتی دارد. انارپلوی زعفرانی و پسته از همه مشهورتر است. در این مدل، پلو زعفرانی تهیه شده و در انتهای با پسته برشته و انار تزئین شده و سرو می‌گردد. این مدل با مخلوط برنج وحشی و برنج سفید درست می‌شود.
در صورتی که نتوانستید برنج وحشی گیر بیاورید، برنج قهوه‌ای را جایگزین کنید و یا برنج سفید را به صورت پلوی ساده و سفید و زعفرانی جداگانه دم کرده و در انتها با هم مخلوط کنید. در اینجا از سه نوع برنج استفاده شده، اما با حتی یک یا دو نوع برنج می‌توان این غذا را درست کرد. این یک پلوی انتخابی است بنابراین ممکن است دستورالعمل‌های متفاوتی در این مورد ببینید. معمولا در ایران این پلو همراه با مرغ برشته سرو می‌شود. برای اینکار باید همزمان با درست کردن برنج، مرغ را بصورت درسته یا تکه‌های بزرگ خورشی سرخ کنید و پس از پخت برنج، موقع سرو روی آن بچینید.
همچنین یک تفاوت دیگر این مدل با سایر انارپلو‌ها استفاده از چاشنی پرتقالی است که در انتها و پس از پخت کامل روی برنج ریخته می‌شود. به این ترتیب یک بغل بشقابی به معنای واقعی خواهید داشت. در صورتی که می‌خواهید پلو را همراه گوشت سرو کنید، این سس را استفاده نکنید. این چاشنی باعث در هم آمیختن و چسبیدن بهتر همه مواد به همدیگر می‌شود.
مواد لازم:
برنچ دانه بلند پخته: 4 پیمانه
روغن زیتون فوق بکر: 2 قاشق چای‌خوری
پیازچه: 1 شاخه
سیر: 3 حبه
پسته بوداده: 1/3 پیمانه
جعفری خرد شده: 1/2 پیمانه
دانه انار: 1/2 پیمانه
برگ نعناع تازه: 1/3 پیمانه
نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم
نخود برشته: اختیاری
مواد سس
روغن زیتون فوق بکر: 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال تازه: 1 قاشق غذاخوری به اضافه 1 قاشق چای‌خوری رنده پوست پرتقال
آب لیموی تازه: 1 قاشق غذخوری
شربت ذرت یا عسل: 1/2 قاشق چای‌خوری
پودر زیره: 1/2 قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: 1/4 قاشق چای‌خوری
نمک دریا: 1/2 قاشق چای‌خوری
نمک دریا: 1/2 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده: مقداری
طرز تهیه:
1. برای درست کردن سس، داخل کاسه‌ای کوچک، روغن زیتون، سرکه، آب پرتقال، آب لیمو، رنده پوست پرتقال، شربت افرا یا ذرت، زیره، تخم گشنیز، دارچین، نمک و کمی فلفل را با هم مخلوط کنید.
2. روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازچه، سیر، کمی نمک وفلفل را افزوده و به مدت 1 دقیقه بپزید تا نرم شوند. حرارت را به کم کاهش دهید و برنج پخته را اضافه کنید، با استفاده از پشت قاشق چوبی بهم بزنید تا گلوله‌های برنج از هم باز شود. آن‌ها را گرم کنید تا زمانی که کل برنج گرم شود. گاز را خامشو کنید و سس، جعفری خرد شده و دانه‌های انار را اضافه کنید. روی آن را با برگ‌های نعناع و نخود برشته تزئین کنید. آن را مزه‌دار کرده و سرو کنید.
نکات مهم
پختن برنج وحشی مخلوط: 1 پیمانه برنج شته، 2 پیمانه آب و 1 قاشق چای‌خوری روغن زیتون را در قابلمه ریخته و به جوش برسانید. درب قابلمه را بگذارید، حرارت را کاهش دهید و به مدت 45 دقیقه آرام بپزید. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید با درب بسته به مدت 10 دقیقه بماند به این ترتیب برنج از قابلمه جدا خواهد شد. حالا شما 3 پیمانه برنج خواهید داشت.
برنج دانه بلند سفید: 1 پیمانه برنج سفید شسته، 1 و 1/2 پیمانه آب و 1 قاشق چای‌خوری روغن زیتون را داخل قابلمه ریخته و به جوش آورید. درب آن را گذاشته و حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه بگذارید آرام قل بخورد و گرم شود. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید برنج خودش را به مدت 10 دقیقه یا بیشتر بگیرد. به این شیوه شما 3 پیمانه برنج خواهید داشت.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/238863/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از روبوتاکسی تا مریخ؛ نگاهی به بدترین پیش‌بینی‌ها و وعده‌های ایلان ماسک در 15 سال اخیر

«سربلند میدان» برای سومین بار به بازار نشر آمد

پشیمانی گوندوگان؛ ستاره بارسا دنبال عذرخواهی!

پیولی: رم باکیفیت‌تر از میلان بود!

شکست نماینده هاکی ایران در کاپ آزاد ترکمنستان

همیلتون: تا سال‌ها در فرمول یک می‌مانم

نصرتی به دنبال فرمول طلایی اوسمار

اولیایی: 33 سال است که به دنبال خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال هستند!

بلانکو تنها گلزن استقلال در سال 1403

ریوالدو اسطوره برزیلی پیشین بارسلونا 52 ساله شد

بررسی اتفاقات مهم فوتسال جام ملت‌ها

ماشینش «گاوکنترل» داره!

افشاگری عجیب امیرعلی نبویان از تقلب در بازی پدرخوانده و شب های مافیا

برای خوب شدن سرفه آنتی بیوتیک بخوریم؟

جزئیاتی از زلزله بامداد امروز در خراسان رضوی

سامانه بارشی جدید در راه ایران؛ دوسوم کشور شاهد باران خواهد بود

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور

اگر ترمز خودرو برید این گونه متوقفش کنید

هیچوقت کیف، موبایل و لوازم با ارزش را داخل ماشین نذارید!

نمایی زیبا از نخلستان‌های قصر شیرین

تصویر روز ناسا؛ روبه‌روی NGC 1232

«رئالیست‌ها» وارد بازار نشر شدند

نامزدهای کسب عنوان بهترین گل هفته لیگ اروپا

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اسکیت سرعت مردان

ستاره سیتی: به احترام رئال کلاه از سر برمی‌دارم

زنگ خطر مدیریتی برای فولاد در صورت شکست مقابل مس

بلینگام در یک قدمی رکورد BBC مشهور رئال

درخواست اوکراین برای محرومیت 15 جودوکار روسی

تیزر جذاب حریف امروز استقلال با آهنگ محبوب این روزها

حدادی‌فر: لیگ عجیب و آشفته‌ای داریم

وزیر ورزش و دبیر به بیشکک نرسیدند

اعزام تیم ملی جودو به هنگ کنگ لغو شد

چگونه سلول های سرطانی را از بین ببریم؟/ ویدئو

موزیک ویدئوی «خط قرمز» با صدای سهراب پاکزاد

وضعیت آب‌وهوا طی روزهای آینده؛ استان‌هایی که منتظر بارش هستند

ساخت مجسمه شکری

اقدام خطرناک موتورسوار عجول در خیابان

نسخه خانگی بستنی سالار!

دیگه از بیرون کباب لقمه نخر

پایه‌گذار مکتب ایرانی در طب اسلامی را می‌شناسید؟

نوجوان کاراته کار: شکست واقعا مقدمه پیروزی بود

دروسی: لورکوزن شکست‌ناپذیر نیست

پرسپولیس کار سختی نسبت به استقلال دارد

کارشناس فوتبال: تجربه استقلال تعیین کننده است

علی چینی: نباید به استقلال ایراد گرفت

بازیکن سابق فوتسال: ایران منطقی بازی کرد

ایتالیا برای فصل آینده لیگ قهرمانان 5 سهمیه‌ای شد

ابراز نگرانی انگلیس نسبت به امنیت افتتاحیه المپیک پاریس

امیدوارم مدیران تراکتور تصمیم عجولانه‌ای برای نیمکت تیم نگیرند

آذرپیرا مقتدرانه از سد آزادکار ژاپنی گذشت