آریا بانو

آخرين مطالب

ترفندهای مهم برای پخت خوشمزه تر «پاستا» خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / مدت زمان کوتاه آماده شدن پاستا و قابلیت ترکیب با انواع سس ها از مهم ترین دلایل محبوبیت این غذاست
اگرچه روزگاری ایتالیا مهد طبخ انواع پاستا و ماکارونی بود اما امروزه این غذاها در همه دنیا ، طرفداران بسیاری دارد. ماکارونی و لازانیا هم یک نوع پاستا محسوب می شود که از غذاهای معروف کشور ایتالیاست. نباید فراموش کرد که تهیه پاستا و ماکارونی به سبک سرآشپزهای ایتالیایی به رعایت ترفندهای ساده اما کاربردی نیاز دارد.
برای هر 100 گرم پاستا حدود یک لیتر ( 4 لیوان) آب لازم است. اگر پاستا در آب کم بجوشد، حالت چسبندگی می یابد.به ازای هر لیتر آب باید یک قاشق چای خوری نمک داخل قابلمه بریزید. نگران مصرف زیاد نمک نباشید زیرا پاستا مقدار خیلی کمی نمک جذب می کند اما طعم غذا بسیار عالی می شود.
پاستا را هنگامی درون آب بریزید که کاملا در حال جوش است و اگر با قاشق، آب را هم بزنید همچنان در حال جوشیدن باشد.هنگام پخت پاستا درون آب، روغن اضافه نکنید زیرا اگرچه به ظاهر مانع از چسبیدن پاستا می شود اما سس نیز به خوبی جذب پاستا نخواهد شد. فقط می توانید، چند قطره روغن روی ورقه های خمیر لازانیا اضافه کنید.حتما زمان پخت، پاستاها را با قاشق هم بزنید.زمانی که پاستا را درون آب جوش می ریزید، آب کمی از حالت جوش می ایستد. مدت زمان پخت پاستا را که روی بسته بندی درج شده است، از زمانی در نظر بگیرید که آب همراه با پاستا شروع به جوشیدن می کند.اگر سس پاستا آب دار و مدتی دیگر قرار است در فر یا درون تابه حرارت ببیند، توجه داشته باشید که پاستا بیش از حد نجوشد زیرا بعد حالت خمیری می یابد.اگر قصد دارید پاستا را بلافاصله پس از طبخ برای سالاد استفاده کنید، نباید روی آن آب بریزید.
خردکردن اسپاگتی تاثیری در تسریع پخت ندارد؛ بهتر است اسپاگتی ها به همان حالت رشته ای طبخ شود.
طرز تهیه سس آلفردو
یک قاشق غذا خوری سیر
2 قاشق غذا خوری آرد
یک چهارم فنجان کره
یک پنجم فنجان خامه غلیظ
یک پنجم فنجان شیرپرچرب
یک دوم فنجان پنیر رنده شده پارمزان
نمک دریایی و فلفل سیاه تازه
روش تهیه
ابتدا باید کره را روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
سپس سیر را ریز خرد و به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه با کره در حرارت ملایم تفت دهید.
آرد را با کمی آب مخلوط کنید و زمانی که غلیظ شد به کره اضافه کنید.
شیر، خامه، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را نیز به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به غلظت مورد نظرتان برسد.
جعفری تازه را خرد و به مواد اضافه و زیر آن را خاموش کنید.
سس پستو
ریحان 2 لیوان
سیر 3 حبه درشت
مغز گردو به اندازه لازم
روغن زیتون نصف لیوان
پنیر پارمزان نصف لیوان
روش تهیه
ابتدا گردو یا بادام زمینی را داخل آسیاب بریزید و به خوبی پودر کنید.
تمامی مواد را همراه با نمک و فلفل داخل مخلوط کن بریزید تا یک ماده غلیظ و یک دست حاصل شود.
حال این سس آماده را همراه با پاستا یا پیتزا میل کنید.
سس سفید (بشامل)
شیر یک لیوان
خامه 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید یا ذرت 2 قاشق غذاخوری
کره 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر زنجبیل
روش تهیه
ابتدا کره را داخل ظرفی بریزید و اجازه دهید تا آب شود.
آرد را داخل کره بریزید تا خامی آن گرفته شود، نیازی به سرخ کردن آرد نیست همین که کمی روی حرارت باشد کافی است.
شیر را آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود.
ادویه ها را اضافه کنید.
حالا زمان آن است که مداوم به هم زدن مخلوط خود ادامه دهید تا به غلظت سس برسد.در پایان زمانی که زیر سس را خاموش کردید، می توانید خامه را اضافه کنید.
نویسنده : مریم سادات کاظمی | مترجم
منبع: www.canalvie.com

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/238702/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرایی زیبا و جذاب در برنامه «صداتو»

آزار و قتل زن جوان توسط مرد همسایه؛ متهم: جسد مقتول را به آتش کشیدم

آمار نهایی داوطلبان نوبت دوم کنکور اعلام شد

دره انجیرک تا مرخیل؛ تصاویری زیبا از بکرترین نقاط زاگرس

نسبت به ادامه زندگی تا ابدیت چه آمادگی باید داشته باشیم؟

شگفت‌زدگی جالب یک بلاگر خارجی بعد از دیدن شیراز

دمنوش خوشمزه‌ای که روز شما را متفاوت می‌کند

تشخیص بیماری مرگبار از روی دست‌ها

غربالگری بیماری SMA از امسال با کیت تشخیصی ایرانی

ترفند آویزان کردن شلوار

اصلا حوصله کارکردن در این روزهای بهاری را ندارم

احتمال افزایش 25 درصدی اعتبار طرح امنیت غذایی کودکان

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

روشی برای نقشه‌برداری از نانوحفره‌های روی غشاء ارائه شد

کناره‌گیری نویسندگان از «انجمن قلم آمریکا» در حمایت از غزه

روایتی متفاوت از دیدار سپاهان و ذوب‌آهن

دبل شهاب زاهدی در بازی امروز آویسپا فوکوکا مقابل جوبیلو ایواتا

فیلم کوتاه تغییر چهره با حضور کریستیانو رونالدو

تصمیمات احساسی و ذوب شدن آهسته فولاد

احتمال لغو سفر ملی‌پوشان ووشو به چین

سرمربی سابق تیم ملی ولز در آستانه حضور در تراکتور

زمان حضور بازیکن پرسپولیس در کمیته انضباطی مشخص شد

تصاویری از لحظات خداحافظی جیدن کاکس از تشک کشتی

فیلم شهرک در بخش مسابقه جشنواره بین‌المللی «کازابلانکا»

چهره ها/ شوخی جالب شاهرخ استخری با بازپخش سریال هایش

جامعه ایثارگری از بنیاد شهید و امور ایثارگران انتظاری جز تکریم ندارند

سینی غذای خوشمزه یک ساندویچ رژیمی از نگار فرهمند همسر پژمان جمشیدی +ویدیو / برای یک دورهمی دوستانه

ست روسری و کیف فوق العاده جذاب و سنتی المیرا شریفی مقدم / خانم مجری قوانین طلایی ست کردن رو بلده

فیلم موزیک «آمده ام تو به داد دلم برسی» با صدای علیرضا قربانی

ارسلان کامکار: خودمان را با پررویی تحمیل کرده‌ایم؛ ما را نمی‌خواهند!

لحظه انفجار مهیب بر اثر نشت گاز

جزئیاتی تازه درباره حذف اسم پدر و مادر از کارت ملی

دستگیری روانشناس روانی که با اسلحه و بی‌سیم از زنان اخاذی می‌کرد!

رقص زیبای ماهی های کوچولوی آبی

مناظر خیره کننده از دریاچه قلبی شکل

طرز تهیه کیک صورتی دخترونه

قبل و بعد از شام خوردن این نکات را رعایت کنید

نقش آزمایشگاه در جلوگیری از بستری های بی دلیل بیماران

پیست مسابقات فرمول یک با آسفالت نانویی روکش شد

اینتل بزرگترین رایانه نورومورفیک جهان را ساخت

چهار سؤالی که ارسطو به آنها پاسخ می‌دهد

کریستین بنتکه: منتظر درخشش دی‌بروینه در آمریکا باشید

کدام کشتی‌گیران سهمیه المپیک را کسب کردند؟

محسن ربانی: دوومیدانی ایران به تک ستاره‌ها متکی است

سورپرایز آنچلوتی؛ تغییرات مهم در ال‌کلاسیکو!

گلزنی شهاب زاهدی در بازی آویسپا فوکوکا مقابل جوبیلو ایواتا

صعود قایقرانان ایران به فینال قهرمانی آسیا

برگزاری جلسه تایید صلاحیت خریداران سرخابی‌

مودریچ هم‌وطنش را به رئال مادرید فروخت!

قرارداد سرمربی والیبال ایتالیا تا 2026 تمدید شد