آریا بانو

آخرين مطالب

چگونه با همسر شکاک خود رفتار کنیم؟ اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - ستاره / «آخر شب با کی حرف می‌زدی؟»... «چرا جواب تلفن منو ندادی؟»... «چرا اون خانم جلوی در خونه بهت لبخند زد؟»... «آیا بی‌خبر از من داری کاری می‌کنی؟» و ... اگر اغلب با چنین سوالاتی از طرف همسرتان بمباران می‌شوید، خواندن این مقاله شاید به شما کمک کند تا بیشتر در مورد رفتار با همسر شکاک خود بدانید. اعتماد و بی‌اعتمادی دو عامل تعیین کننده‌ یک رابطه هستند. در حالی که اولی می‌تواند آن رابطه را بسازد، دومی می‌تواند آن را خراب کند و البته هیچ کس در رابطه‌ای که قرار باشد مدام با جهنمی از سوءظن روبرو شود، خوشحال نخواهد بود.
چگونه با همسر شکاک خود رفتار کنیم؟
خب، اگر مدام در رادار سوءظن‌های همسرتان قرار داشته و دیگر نمی‌توانید این رابطه را تحمل کنید، شاید زمان آن است که به طور جدی به ادامه دادن یا جدا شدن از همسرتان فکر کنید و تصمیم بگیرید که آیا ماندن در یک رابطه بد بهتر است یا جدا شدن؟! اما اگر زندگی مشترک و همسر خود را دوست دارید و می‌خواهید تلاش بیشتری برای حفظ رابطه‌تان بکنید، در اینجا چند نکته آورده شده است که به شما کمک می‌کند با همسر شکاک خود رفتار مناسبی داشته باشید.
1- گوش دهید
به نگرانی‌ها و احساسات شریک زندگیتان خوب گوش دهید. حرف‌هایش را بشنوید تا متوجه شوید چرا نگران است و چه ترس‌هایی دارد؟ همه ما ممکن است بار‌ها دچار اشتباهات کوچکی شویم که خودمان به آن آگاه نیستیم. این اتفاق چنان در ناخودآگاه ما رخ می‌دهد که هرگز متوجه نمی‌شویم ممکن است چه احساسی در طرف مقابلمان ایجاد کند.
به جای اینکه بیهوده جر و بحث کرده و گوشتان را روی حرف‌های همسرتان ببندید، صبورانه حرف‌هایش را بشنوید و اجازه دهید در مورد احساساتش با شما حرف بزند. اگر او از لحاظ عاطفی احساس امنیت کرده و حس کند که درک می‌شود راحت‌تر می‌تواند از نگرانی‌های بی موردش رها شود.
2- حرف بزنید
همان‌قدر که گوش دادن اهمیت دارد، صحبت کردن نیز مهم است. احساسات و رفتار خود را برای شریک زندگی خود توضیح دهید. به او بگویید که چقدر برای شما مهم است و کمک کنید تا بتواند مسائل را از زوایای مختلف ببینند. تلاش کنید تا اعتمادش را جلب کرده و وفاداری در پیوندتان را یادآوری کنید. ارتباط صادقانه در رفع بسیاری از مشکلات روابط و اختلافات زناشویی کمک کننده است.
3- موضع دفاعی نگیرید
شاید شما برای نشان دادن واکنش دفاعی در مقابل سوءظن‌های همسرتان دلیل منطقی داشته باشید، اما این برای همسرتان می‌تواند به معنای حمله بوده و رابطه شما را خراب‌تر کند. اگر با جملاتی مثل «وااای باز شروع کردی، بس کن دیگه...» احساسات او را سریعا رد کرده یا بی‌ارزش نشان دهید، فقط باعث می‌شوید سوءتفاهم‌ها افزایش پیدا کند. به عبارت دیگر سریعا واکنش نشان دادن می‌تواند آتش را شعله‌ورتر کند؛ بنابراین اجازه دهید مدتی بگذرد و در زمانی مناسب در مورد موضوع با او صحبت کنید. با آرامش گوش کرده و اجازه دهید حرفش را بزند و سپس توضیح خودتان را ارائه دهید.
4- به کار‌های خودتان فکر کنید
وقتی می‌دانید همسرتان نسبت به شما حساس شده و مراقب شماست سعی کنید از رفتار‌هایی که شک برانگیز هستند بپرهیزید. برخی رفتار‌ها شاید از نظر خودتان هیج ایرادی نداشته باشد، اما ممکن است موجب سوءتفاهم برای همسر شکاک شما شود. مثلا اگر می‌دانید که همسرتان دوست ندارد شما بیش از اندازه به جنس مخالف نزدیک شوید (مخصوصا به افرادی خاص)، سعی کنید احساس او را درک کرده و مراقب باشید رفتاری از خود نشان ندهید که موجب ناراحتی همسرتان شود. به این ترتیب ناامنی‌های او کمی کاهش می‌یابد و زندگی‌تان به آرامش بیشتری می‌رسد.
البته مراقب باشید که این موضوع تبدیل به باج‌دهی نشود. کنترل رفتار با دادن امتیاز متفاوت است. برای مثال اگر مردی روی روابط کاری همسرش حساس است استعفا دادن برای کاهش تنش‌ها به معنی باج دادن است و می‌تواند در بلند مدت اتفاقا تاثیر منفی بر روی رابطه زوج بگذارد. کنترل رفتار به این معنی است که شما باید ارتباطات کاری خود را به شکلی تنظیم کنید که موجب سوءتفاهم برای همسرتان نشود.
5- در دسترس باشید
بیشتر کنار همسرتان باشید. به شکلی رفتار کنید که متوجه شود نسبت به او دلسوز و نگران هستید و حواستان به او هست. سعی کنید مانند دوران نامزدی از با هم بودنتان لذت ببرید. عشق بورزید و از لحاظ عاطفی همسرتان را حمایت کنید. احساس ناامنی در روابط یکی از علل مشکوک شدن به رفتارهای همسر است، بنابراین هنگام رفتار با همسر مشکوک خود به او اطمینان دهید که دوستش دارید.
6- خودتان را نبازید
مراقب باشید تحت تاثیر سوءظن‌ها و سوءتفاهم‌ها روحیه‌تان را از دست ندهید. روبرو شدن با سوء‌ظن‌های مداوم از طرف کسی که دوستش دارید بسیار آزاردهنده است؛ اما اجازه ندهید روحیه‌تان خراب شود. کنترل احساسات خود را به دست بگیرید و به خود بگویید که شما مسئول احساسات خود هستید نه کس دیگری. سعی کنید برای حفظ رابطه‌تان در این طوفان نقش لنگر کشتی را داشته باشید. با محتاطانه و عاقلانه رفتار کردن می‌توانید دوباره پایه‌های عشق و اعتماد را در رابطه خود مستحکم کنید.
7- صریح باشید
زمانی که متوجه شدید دیگر رفتار‌های محتاطانه و حمایتی شما اثری ندارد و از شکاک بودن مداوم همسرتان خسته شده‌اید، زمان آن است که مستقیما در این مورد با همسرتان حرف بزنید. در یک زمان مناسب از احساس بدی که به خاطر رفتار او در شما ایجاد می‌شود با او صحبت کرده و بگویید که این رفتار او رابطه و محبت بین شما را از بین خواهد برد. به او اطمینان دهید که اگر برای رفع این مشکل تلاش کند همچنان حمایتش خواهید کرد.
8- به مشاور مراجعه کنید
چیزی که باید متوجه آن باشید این است که شکاک بودن هم می‌تواند به حوادث اخیر مرتبط باشد و هم (در اکثر مواقع) به ناامنی‌ها و مشکلاتی بازمی‌گردد که همسرتان در کودکی تجربه کرده است. احساس عدم امنیت و ترس از روابط کنترل نشده، کمبود محبت و دوست نداشته شدن، داشتن والدین غیر قابل پیش بینی و... می‌تواند باعث بروز این رفتار شود. در برخی نیز شکاک بودن می‌تواند به شکل ارثی منتقل شده باشد. در چنین مواردی توصیه می‌شود با یک متخصص مشورت کنید.
توصیه آخر
نکته‌ای که باید هنگام رفتار با همسر شکاک خود در نظر بگیرید این است که درک کنید مشکل از اوست نه از شما. همانطور که اشاره شد خیلی مواقع علت این رفتار‌ها به گذشته فرد بازمی‌گردد، پس نباید اجازه دهید سوءظن‌های او عزت نفس شما را خدشه‌دار کند و از اینکه رابطه‌تان دچار مشکل شده خود را سرزنش کنید. همچنین بدگمانی‌های او نباید باعث شود اهداف، برنامه‌ها، حرفه، خانواده یا هر چیز دیگری که در زندگی شما دارای اهمیت است و آسیبی به رابطه شما وارد نمی‌کند، محدود شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/238503/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مطالعه رفتار آب و یخ در نانوحفره و غول‌های یخی منظومه شمسی!

«خلبان صدیق» برای دومین‌بار به کتابفروشی‌ها آمد

اقدام حمایتی دولت انگلیس از ورزشکاران روسی

زوج دفاعی جدید شجاع؛ حضور کمرنگ اما موثر!

کلوپ: همان لیورپول ترسناک همیشگی می‌شویم

چهار تراکتوری مورد تشویق هواداران مازنی

سنگ تمام هواداران نساجی برای بقا در لیگ

متیو مک کانهی: وقتی خدا رو داری یه رفیق داری اون رفیقم خودتی

بوسه امیر جعفری بر پیشانی همسرش در یک سریال

بیت باکس زیبای دی جی و بچه ها در حضور آقای طهماسب

علت عدم حضور نبویان در پدرخوانده3

نتیجه‌ی عدم توجه به جلو در رانندگی

برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی

اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»

ترکیب تراکتور بدون خمس زیر و رو شد!

فلاح: دوست داشتم برای آقای گلی تلاش کنم

ترکیب هجومی نساجی مقابل تراکتور

رنکینگ توپ طلا؛ فرش قرمز برای بلینگام!

ادعای عجیب ویدال؛ دوست داشتم برای رئال بازی کنم!

نصیرزاده: سرمربی جدید تا پایان فصل بعد می‌ماند

جابه‌جایی 3 تراکتوری با جدایی خمس

نه فرانسه و نه پی‌اس‌جی؛ مقصد زیدان مشخص شد

باقری تک و تنها در جنگ با آلوز و حسینی

در آستانه ال‌کلاسیکو؛ کاپیتان رئال تمرین نکرد

این افراد ریواس نخورند

اجرای تماشایی از آهنگ «پینک فلوید» با گیتار الکتریک

تصاویر هوایی از وضعیت «زرآباد» در استان سیستان و بلوچستان بعد از بارندگی

واژگونی پراید حادثه آفرید

حکمت/ کجای مجلس بنشینیم؟

طرز تهیه خاگینه هویج

استفاده از سیر پخته شده برای کاهش ورم گلو

توصیه جالب دکتر عزیزی به مردها

یک بمب‌افکن میکرومقیاس برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

واقعیت مصدومیت‌های جنجالی‌‌ترین تنیسور ATP

ترابی، اثرگذاری روی صد گل لیگ برتر!

معرفی تیم داوری بازی ملوان و سپاهان

اتلتیکومادرید، بارسلونا را پولدار می‌کند

با شگفتی‌سازان دقیقی علیه استقلال

پیام آماده بازگشت به ترکیب سپاهان

تلخ‌ترین حذف بارسلونا پس از 40 سال

تن‌هاخ: گارناچو از من عذرخواهی کرد

دروازه‌بان جنجالی بازی حساس را از دست داد

احضار دانیال اسماعیلی‌فر به کمیته انضباطی

فیلمسازی در حوزه اقوام یک گام بزرگ است

مهارت شگفت‌انگیز بازیگر مشهور سینما در کشیدن نقاشی

بازخوانی زیبا از ترانه دلنشین علیرضا افتخاری

پدر گلاب ایران درگذشت

سقوط جرثقیل در پتروشیمی رازی؛ 2 نفر فوت شدند

قانون اساسی برخاسته از نماز