آریا بانو

آخرين مطالب

3 روش خانگی پخت لبو برای شب یلدا خانه داري

3 روش خانگی پخت لبو برای شب یلدا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سیمرغ / لبو یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین سبزی های پاییزی است که طرفداران بسیاری دارد. همچنین لبو یکی از پایه های اصلی شب یلدا ی ما ایرانیان است. در این مقاله 3 روش مختلف برای طرز تهیه لبو را ذکر کرده ایم
روش اول برای پخت لبو
ابتدا چغندرها را کاملا بشویید. سر و ته لبو ها را جدا کرده و درون قابلمه قرار دهید. آب را درون قابلمه تا جایی بریزید که یک سوم از لبو ها بیرون از آب قرار بگیرد. درب قابلمه را بگذارید . حدود 2 ساعت صبر کنید تا لبو ها کاملا بپزد. در این مدت به لبو ها سر بزنید که احیانا آب درون قابلمه تمام نشود. اگر دوست دارید لبو ها شیرین باشند می توانید مقدار کمی شکر به لبوها اضافه کنید. بعد از 2 ساعت یک چنگال را درون لبو فرو کنید و اگر نرم شده باشد و راحت داخل لبو فرو رود یعنی لبوی شما پخته است. لبو ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست و سر و ته آن را جدا کرده وو برش بزنید.
روش دوم پخت لبو
لبو ها بعد از شستن درون فویل آلومینیومی قرار دهید. سپس چغندرها را درون فر طبقه وسط با دمای 160 تا 180 درجه به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت قرار دهید. بعد از پختن لبو ها را از درون فویل خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست آن را جدا و برش بزنید.
روش سوم پخت لبو
مانند دو روش قبل چغندرها را بشویید. بعد از شستن لبو ها را درون سبد بخارپز زودپزتان قرار دهید. زودپز را تا جایی آب بریزید که سبد بخارپز بیرون از آن قرار بگیرد. لبو ها را درون سبد بچینید. اگر دوست دارید که لبو های شما شیرین باشند یک قاشق غذا خوری شکر روی لبوها بریزید سپس درب زودپز را ببندید. بعد از 40 دقیقه درب زودپز را باز کرده و بعد از سرد شدن پوست لبوها را جدا کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش تهیه املت سبزیجات

فینگرفود کوفته بادمجان

عصرانه/ میلک شیک موز سرحالتان می آورد

آموزش قدیمی ترین غذای حاضری تهرانی

وقتی بوراک‌ ساندویچ سوسیس می پزد!

صفر تا صد تهیه پلو شوشتری

چیکن هندی، خوراک مرغ خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه

آبی خاکستری در دکوراسیون نشیمن غوغا میکند

واویشکا گوشت چرخ کرده، غذایی سریع و آسان

صفر تا صد تهیه رب گوجه خانگی

موارد ممنوعه برای جمع‌کردن با جاروبرقی!

کاسترد خانگی بدون نیاز به پودر کاسترد

2 روش تهیه نیمرو در مایکروفر

مرغ شکم پر شمالی

9 راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم

توصیه‌هایی برای مصرف صحیح چای

20 صبحانه خوشمزه و سالم برای کاهش وزن

آموزش تمیز کردن گوش نوزادان

اصول استحمام درست و بهداشتی!

رنگ های مناسب فصل سرد

7 ترفند پخت «ماهی»

میان وعده های سالم و خانگی

سیر ترشی، چاشنی خوشمزه و پر خاصیت

نکاتی درباره لباس زمستانی خانم ها

از شما/بادمجون شکم پر

از شما/بره شکم پر

از شما/ کیک من

از شما/ ناهار

دستور تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

شام/ سیب زمینی گوشت طبقه ای

ایده‌ های دلچسب برای تزیین نوشیدنی های سرد و گرم

کال کباب؛ غذایی از دل رشت

36 راه خلاقانه برای پختن تخم مرغ

از شما/ کیک دبل چاکلت باروکش گاناش

از شما/ میکادو

غذای اصلی/ کوکو قارچ و سیب زمینی

میزاردور/ اسنک سیب زمینی

از شما/ خرما ویفری

خوراک فیله بادمجان، هم با برنج هم با نان

از شما/ فلافل کنجدی

ازشما/ ناھارما لای پلوترکی گوشت بری

فوت و فن تهیه آش رشته برای 15 نفر

4 روش سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

سمبوسه پیتزایی، یک تیر و 2 نشان

غذای اصلی/ فوت و فن پخت قلیه ماهی، غذایی از دل جنوب

از شما/ پیتزا

از شما/ برشتوک های خودم پز

کتلت برنج تردتر و خوشمزه تر میشه

از شما/ کیک دارچین