غذای اصلی/ «کوفته باقلا» با طعمی فوقالعاده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله پزشکین / کوفته باقلا یکی از کوفته هایی است که بعد از خوردن آن دوست دارید هر روز آن را درست کنید.این کوفته بسیار پرطرفدار میباشد و بسیار راحت است.برای آموزش تهیه این کوفته ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
گوشت مغز ران 3 بار چرخ شده 500 گرم
سبزی کوفته ریز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه) 400 تا 500 گرم
برنج خیس خورده 1پیمانه
مغز باقلا تمیز شده 400 گرم
کره 50 گرم
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
آلو 10 عدد
نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب ریخته تا جوش آید و کوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا کاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم.
-
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۲:۲۴
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/238010/