آموزش تهیه عصاره سبزیجات برای پخت خوشمزهترین سوپها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / مواد لازم
روغن نارگیل (روغن زیتون بدون بو)- یک قاشق غذاخوری
پیاز –یک عدد متوسط، نگینی شده (همراه با پوست)
سیر -4 حبه
هویج - 4 عدد، نگینی شده (همراه با پوست)
ساقه کرفس - 4 ساقه نگینی شده
نمک و فلفل سیاه – یک تا 2 قاشق چای خوری از هر کدام
آب تصفیه شده - 9 تا 10 پیمانه
سبزی برگ پهن - یک پیمانه خرد شده
جعفری تازه – یک دوم پیمانه خرد شده
آویشن – کمی به صورت تازه یا یک قاشق غذاخوری خشک (پودر نشود)
رزماری - یک مشت کوچک یا یک قاشق غذاخوری خشک شده
برگ بو - 2 عدد کامل
رب گوجه فرنگی - 4 تا 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
قابلمه ای بزرگ را روی شعله متوسط گاز گرم کنید. وقتی که گرم شد، روغن (یا آب در صورتی که از روغن پرهیز میکنید)، پیاز، سیر، هویج و کرفس را اضافه کنید.
یک دوم قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید تا روی کل مواد را بگیرد. سبزیجات را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود و کمی رو به تیره شدن برود، تفت دهید و در این مدت مرتب هم بزنید.
آب، سبزی برگ پهن، جعفری، آویشن، رزماری، برگ بو و باقی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و حرارت را به بالاتر از متوسط افزایش دهید تا مخلوط به جوش آید. وقتی جوش آمد، حرارت را کاهش دهید تا آرام بپزد .
رب گوجه را اضافه کنید (برای ایجاد طعمی ملایمتر مقدار کمتری رب گوجه اضافه و برای طعم ترش تر مقدار بیشتری اضافه کنید).مواد را مخلوط کنید. در قابلمه را طوری بگذارید که کمی باز باشد.پخت را 30 دقیقه دیگر ادامه دهید. نزدیک به انتهای پخت ، آن را مزه کنید و در صورت نیاز، نمک، فلفل یا سبزیجات معطر بیشتری اضافه کنید. اجازه دهید مواد به آرامی خنک شود. سپس یک آبکش را روی قابلمهای دیگر بگذارید و آن را صا ف کنید. مخلوط را بین چند شیشه تقسیم کنید. قبل از بستن درشیشهها بگذارید خنک شود.شیشهها را در یخچال به مدت پنج روز نگهداری کنید .
نکات
این دستورالعمل به شما 10 پیمانه آب سبزیجات میدهد. درباره سبزیجات معطر به ازای هر مشت تازه میتوانید از یک قاشق غذاخوری خشک آن استفاده کنید.
به غیر از سبزیجات معطر میتوانید از مقدار کمی ادویه معمول خورش یا سوپ استفاده کنید.
-
سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۹:۰۵:۰۵ AM
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/236597/