دسر کیکی کدو حلوایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / مواد لازم کدوحلوایی خرد شده 400گرم
شکر یک قاشق سوپخوری
آب معمولی یک سوم لیوان
مواد کیک .... تخم مرغ دوعدد
پودرقند 115گرم یا یه لیوان سرخالی
شکر قهوه ای 50گرم یا یک سوم لیوان
آرد 100گرم یا یه لیوان سرخالی
اردبرنج 50گرم یا یک سوم لیوان
کره دمای محیط 100گرم
پودردارچین نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
گردویا بادام پرک سه قاشق سوپخوری
رنده جوز هندی کمی درصورت تمایل
طرز تهیه
کدو حلوایی وشکر واب را یه ربع روی حرارت بذارین تا پخته بشه وابش کشیده بشه
ظرف مورد نظر را که میتونه پیرکس یا قالب باشه را با کره چرب کنید شکر سعی کنید قهوه ای باشه را کف قالب پهن کنید وکدورا روی شکر بریزید ومرتب کنیدودرصورت تمایل کمی جور هندی روی کدو رنده کنید
آرد وارد برنج و پودردارچین وبیکینگ پودررا یکبار الک ومخلوط کنید
کیک ..... کره وپودرقند را بزنید تا سبک بشه بعد تخم مرغ اول ووانیل را اضافه ویه دقیقه زده بعد تخم مرغ دوم را اضافه ودر حد مخلوط شدن بزنیدبعد مواد خشک را در دومرحله اضافه وبا لیسک مخلوط کتید مواد را روی کدو ریخته وبا پالت سطحش را صاف کتید وگردوی خرد شده را روی مایه کیک بریزید ودر فر یا تستر از یه ربع قبل گرم شده طبقه وسط با دمای 175درجه بمدت تقریبی 50تا 60دقیقه چک کنید اگر چیزی به خلال چوبی نچسبید حرارت پایین را خاموش وچند دقیقه گریل کنید تا روی دسر هم طلایی بشه ⭕این دسر برنمیگرده وتوی همون ظرف پخت سرو می شه ⭕میتونید بجای کدو از گلابی وانبه وسیب استفاده کنید هم گرم وهم سرد سرد میشود
منبع صفحه آشپزی فریبا
-
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۲:۳۳
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/236549/