آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه چیز کیک یلدایی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه چیز کیک یلدایی
مواد لازم برای چیز کیک یلدایی :

دنت وانیلی 7 عدد
پنیر خامه ای 1/5 بسته
خامه 3 قاشق غذاخوری
پودر ژله (لیمو،آلوئه ورا،انار) از هر کدام 1 بسته
بیسکوئیت کرمدار شکلاتی 2 بسته
بیسکوئیت سبوس دار نصف بسته
کره 125 گرم
شکلات چیپسی به مقدار لازم

طرز تهیه چیز کیک یلدایی :
ابتدا کف قالب کمربندی را چرب کنید و داخل فریزر قرار بدهید، سپس بیسکوئیت ها را خرد کنید و داخل خرد کن یا غذا ساز بریزید و پودر کنید. کره را روی حرارت آب کنید و به آن اضافه کنید. و مخلوط کنید سپس بیسکوئیت ها را کف قالب بریزید و با لیسک بخش کنید سپس با کف لیوان آن را پرس کنید.
در یک کاسه ی بزرگ پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا باز شود و دنت ها را به آن اضافه کنید کاملا با همزن بزنید تا مخلوط شوند سپس خامه را اضافه کنید و باز هم بزنید هر کدام از پودرهای ژله را در دوسوم لیوان آبجوش حل کنید و روی بخار کتری قرار بدهید تا شفاف شوند، حالا مایه دسر را به سه کاسه تقسیم کنید، به طوری که یکی از قسمت ها کمی بیشتر از دو قسمت دیگر باشد.
به قسمت بیشتر ژله ی انار را اضافه کنید و در صورت تمایل کمی رنگ قرمز به آن اضافه کنید و به کاسه ی دوم ژله ی لیمو و کمی رنگ سبز و به کاسه ی سوم ژله ی آلوئه ورا و کاملا هر کدام را با لیسک جداگانه هم بزنید تا یک دست شوند.
اکنون در قالب روی بیسکوئیت ها ابتدا ژله ی سبز را بریزید، سپس از قسمت مرکز مایه ی سفید را بریزید و بعد از مرکز قسمت سفید مایه ی قرمز را بریزید. در این مرحله می توانید از شکلات های چیپسی به عنوان هسته ی هندوانه روی قسمت قرمز بریزید. سپس قالب را چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا کاملا ببندد، سپس از یخچال خارج کنید و آن را به آرامی از قالب جدا کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کوفته بلغور منبع غنی آهن

راهکارهای گرفتن تلخی قیمه

روش های پخت کدو حلوایی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ لذیذترین خورش قیمه را بپزید

از شما/ کیک خیس پرتقالی برای اولین بار

از شما/کیک خامه من با تزئین فوندانت

از شما/ ته چین مرغ

میز اردور/ کرم بروله شکلاتی؛ دسر فرانسوی

سوپ و آش/ سوپ جو پرک، لعاب دار و خوشمزه

غذای ملل/ ناگت مرغ را به سبک رستوران بپزید

خوشمزه ترین نان شیرمال ترکیه ای

سیب زمینی سوخاری برای میان وعده کودکان

میز اردور/ ژله رنگین کمان برای جشن تولد

کیف‌های دستی را چگونه با لباس‌هایمان ست کنیم؟

غذای اصلی/ کتلت سیب زمینی را به خوشمزگی شیرازی ها بپزید

تزئینات هنرمندانه کیک تولد

نان خانگی به شکل کبوتر

روش های پخت کدو حلوایی

از شما/شام من همسری و دردونم

از شما/بفرمایید کیک

از شما/کیک شکلاتی

7 صبحانه گرم و خوشمزه برای آغاز روز

از شما/شام امشب گوبولی خودم پز

از شما/سفره وحدت دخترم

از شما/شیرینی

از شما/خورشت کرفس

از شما/ کیک خونگی

از شما/ کباب

نان پیازی، معطرترین پیشنهاد هفته

ناهار/ کشمش پلو با گوشت غذایی مقوی و خوش طعم

از شما/ صبحانه

غذای چینی با طعم سبزیجات

طرز تهیه‌ی کرم بروله شکلاتی؛ دسر فرانسوی

با تزئینات شکلات غوغا کنید

فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل

میز اردور/ آموزش تصویری پختن چغندر

از شما/اینم فلافل خونگی بفرمایید

زیباترین تزئین های کیک را از دست ندهید

صفر تا صد تهیه جوجه چینی

چکدرمه؛ هنر آشپزی زنان ترکمن

در خانه سالم ترین کالباس را درست کنید

مزایای خیساندن برنج قبل از پخت

ته چین مرغ مجلسی با عطری بی نظیر

سوپ و آش/ با کلم غذایی برای علاقه مندان طعم های تند درست کنید

غذای اصلی/ تنوع مواد اولیه در جواهر پلو

مرمکه، حلوای گردوی شمالی

شیرینی ها/ دسر مجلسی شارلوت با جزئیات آن

نوشیدنی ها/ شیک بادام زمینی پر انرژی ترین پیشنهاد هفته

شام/ برگر ترکی را برای خانواده بپزید

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی برای خوش خوراک ها