آریا بانو

آخرين مطالب

ذائقه ها/ غذایی خوشمزه و رژیمی از مجارستان

ذائقه ها/ غذایی خوشمزه و رژیمی از مجارستان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - دکتر کرمانی / خوراک مجارستانی یک غذای فوق العاده است که علاوه بر سالم بودن قابل انجماد نیز هست. این یعنی می توانید این غذا را تا مدت ها در فریزر نگهداری کنید. و اما ببینیم غذای امروز چه ویژگی های تغذیه ای دارد. همانطور که می دانید گوشت قرمز حاوی کامل ترین پروتئین است و برای پوست و مو بسیار خوب است. همچنین پروتئین موجود در آن کمک می کند عمل هضم کندتر پیش برود، بنابراین مدت زمان طولانی تری سیر خواهید بود. روغن زیتون نیز حاوی چربی سالم است و چربی هم از جمله غذاهای دیر هضم است. دیگر مواد این خوراک را سبزیجات و ادویه ها تشکیل می دهند که حاوی کربوهیدرات سالم و فیبر هستند. خوراک مجارستانی تمام ویژگی های یک غذای کامل را دارد و می تواند به سادگی وارد برنامه غذایی تان شود. کالری یک وعده آن کمی بالا است اما کیفیت کالری که وارد بدنتان می کنید فوق العاده است.
چی لازم دارم:
750 گرم فیله گوساله که به قطعات 2.5 سانتی قطعه قطعه شده باشد
سه چهارم قاشق چای خوری نمک
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
دو عدد پیاز متوسط، خرد شده
دو قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق غذا خوری دانه های زیره
سه حبه سیرخرد شده
یک فنجان سرکه انگور
دو فنجان آب
یک و یک دوم فنجان آبِ گوشت بدون نمک
500 گرم سیب زمینی کوچک که به قطعات 2.5 سانتی خرد شده باشند
سه عدد هویج خرد شده به قطعات مختلف دو عدد فلفل دلمه ای، برش خرده
چطور بپزم:
به گوشت ها یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه بزنید. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی دمای متوسط رو به بالا گرم کنید. یک سوم گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که دو طرف گوشت ها قهوه ای طلایی شد آنها را بپزید. گوشت ها را به یک بشقاب منتقل کنید. همین فرآیند را دو مرتبه دیگر با گوشت ها انجام دهید. شعله را تا متوسط پایین بیاورید و پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. آرد، فلفل قرمز، زیره و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید و 2 دقیقه یا تا زمانی که حالتی سفت بگیرد بپزید. در حال پخت مواد را دائم بهم بزنید. یک فنجان آب، آبِ گوشت و گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. شعله را کم کنید و به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید. سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای و یک فنجان آب باقی مانده را اضافه کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و 45 دقیقه تا 1 ساعت دیگر بپزید ( تا زمانی که مواد نرم شوند ). با یک چهارم باقی مانده نمک و یک چهارم باقی مانده فلفل به خوراک چاشنی بزنید. غذا آماده سرو است. اطلاعات تغذیه ای: مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده است. هر وعده شامل یک و یک سوم فنجان است. اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: 400 چربی در یک وعده: 19 گرم چربی اشباع در یک وعده: 6.2 گرم چربی غیر اشباع در یک وعده: 9.4 گرم چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.1 گرم پروتئین در یک وعده: 25 گرم کربوهیدرات در یک وعده: 25 گرم فیبر در یک وعده: 4 گرم کلسترول در یک وعده: 85 میلی گرم آهن در یک وعده: 4 میلی گرم سدیم در یک وعده: 390 میلی گرم کلسیم در یک وعده: 62 میلی گرم قند در یک وعده: 6 گرم


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای ملل/ دستور تهیه سالادی پرطرفدار در رستوران های خارجی

غذای اصلی/ نودل قالبی را برای مهمانی ها بپزید

میز اردور/ دسر کاسترد قالبی، خوشمزه و ساده

شیرینی ها/ خوشمزه ترین رولت خانگی هفته‎

غذای اصلی/ شوید پلو را با مرغ زعفرانی سرو کنید

چیزکیک شکلاتی عالی بدون پخت

شکلات آجیلی با مواد اولیه کم

میز اردور/ حلوا بوتیکی گل سرخ برای سفره نذری

شیرینی ترد و نوستالژیک دوران کودکی

2 دستور پخت حلیم خوشمزه مشهد و نیشابور

کیک لطیف و فوق العاده خوشمزه ترکی

8 سوپ خوشمزه و مقوی برای زیر 2 ساله ها

میز اردور/ ترشی قارچ با غذاهای فست فودی عالیه

غذای اصلی/ 2 دستور پخت حلیم خوشمزه مشهد و نیشابور

شیرینی ها/ رولت خوشمزه ترین دسر خانگی هفته

برش میوه برای سرو راحت تر در مهمانی ها

پاستیل اناری یا میوه های دیگر درست کنید

10غذای سرد اما خوشمزه برای پیک نیک

زرشک پلو با مرغ را خوشمزه تر و خوشرنگ تر بپزید

از شما/ بوراک من

از شما/ ناهار امروز من با دخملم

ساندویچ خوراک قلوه مخصوص سنتی پسندان!

عصرانه/ پاستیل اناری یا میوه های دیگر درست کنید

از شما/ناهار

تست فرانسوی، غذایی ساده و سریع

بیشترین سهم کالای قاچاق به لوازم خانگی اختصاص دارد

آموزش تهیه کیک اسفنجی بسیار نرم!

هات‌داگ سوخاری؛ محبوب و پرطرفدار

از شما/کوکو سبزی درحال سرخ شدن

تهیه پودر لبو و استفاده از آب لبو برای تزیین غذا

اسنک کدو سبز با سس سیر برای سلامت چشم ها!

غذای اصلی/ کوفته قلقلی هویج تا حالا درست کرده‌اید؟

میز اردور/ با «چیز کیک پاستیل» کوچولوهایتان را سورپرایز کنید

از شما/ اکبرجوجه

از شما/کیک زهرا پز

از شما/دیگ شام من برای مهمونام

از شما/شوید پلو با ماهی

از شما/پیراشکی

از شما/ حلوا

از شما/شام

از شما/ شام خوشمزه

غذای اصلی/ کوکوی سویا، سریع و آسان

میز اردور/ نان تخم شربتی چیست؟

10 ادویه که باید در آشپزخانه داشته باشید

شام/ مرغ با لیمو و زیتون می‌چسبه!

شیرینی ها/ کیک میوه را چگونه درست کنیم که طعمش تغییر نکند؟

سوپ جو دوسر مخصوص دیابتی ها

عصرانه/ باقلوای گردو و دارچین را به شکل میگو درست کنید

پلو بریانی هرمزگانی ها را امتحان کنید

از شما/ ناهار امروز من