آریا بانو

آخرين مطالب

پاناکوتا زعفرانی دسر بین المللی و لذیذ خانه داري

پاناکوتا زعفرانی دسر بین المللی و لذیذ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پارسی دی / پاناکوتا زعفرانی یکی از انواع دسرهای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار در سراسر دنیا می باشد که در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران خاص خودش را دارد. این دسر خوشمزه یک دسر ایتالیایی است و با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر پاناکوتا زعفرانی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری پاناکوتا زعفرانی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم پاناکوتا زعفرانی
شیر 1٫5 پیمانه
شکر نصف پیمانه
خامه صبحانه یک بسته
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده به اندازه کافی
طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی
برای تهیه پاناکوتای زعفرانی ابتدا شیر و خامه را از یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای محیط یکسان شوند. در مرحله بعدی پودر ژلاتین را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم سپس نصف لیوان آب روی آن می ریزیم.
در ادامه کاسه را روی کتری قرار می دهیم و آرام با قاشق ژلاتین را در آب هم می زنیم (بخار کتری باعث حل شدن پودر زلاتین می شود) تا پودر کاملا حل شود و مایه شفافی داشته باشیم.شیر را در شیرجوش یا قابلمه ای کوچک می ریزیم
تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار در جهان است که با سبک …
و خامه را نیز به آن می افزاییم و روی حرارت کم قرار می دهیم و شکر را نیز اضافه می کنم و با قاشق هم می زنیم تا سریع تر شکر در شیر و خامه حل شود و ژلاتین را نیز می افزاییم و مجددا مواد را هم می زنیم و در آخر زعفران را نیز به مواد اضافه می کنیم
و (می توانید برای عطر و طعم بهتر پاناکوتا گلاب نیز اضافه کنید ) پیاپی مواد را هم می زنیم تا غلیظ شود و زمانیکه خامه هنوز نجوشیده حرارت را خاموش می کنیم و قالب را با فرچه چرب می کنیم و مایه را داخل آن می ریزیم
و اجازه می دهیم تا خنک شود و بعد به مدت 12 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب خودش را بگیرد. پاناکوتای زعفرانی آماده شده را از قالب بیرون می آوریم و روی آن را با مغز بادام یا پسته یا انواع میوه ها تزئین می کنیم.نوش جان


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/شام حاضری

از شما/مربا بالنگ

از شما/اینم فلافل خونگی بفرمایید

زیباترین تزئین های کیک را از دست ندهید

صفر تا صد تهیه جوجه چینی

چکدرمه؛ هنر آشپزی زنان ترکمن

در خانه سالم ترین کالباس را درست کنید

مزایای خیساندن برنج قبل از پخت

ته چین مرغ مجلسی با عطری بی نظیر

سوپ و آش/ با کلم غذایی برای علاقه مندان طعم های تند درست کنید

غذای اصلی/ تنوع مواد اولیه در جواهر پلو

مرمکه، حلوای گردوی شمالی

شیرینی ها/ دسر مجلسی شارلوت با جزئیات آن

نوشیدنی ها/ شیک بادام زمینی پر انرژی ترین پیشنهاد هفته

شام/ برگر ترکی را برای خانواده بپزید

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی برای خوش خوراک ها

از شما/ بفرمایید بچه ها

سوپ و آش/ سوپ عدس برای کودکان مدرسه ای

آموزش تهیه املت سبزیجات

فینگرفود کوفته بادمجان

عصرانه/ میلک شیک موز سرحالتان می آورد

آموزش قدیمی ترین غذای حاضری تهرانی

وقتی بوراک‌ ساندویچ سوسیس می پزد!

صفر تا صد تهیه پلو شوشتری

چیکن هندی، خوراک مرغ خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه

آبی خاکستری در دکوراسیون نشیمن غوغا میکند

واویشکا گوشت چرخ کرده، غذایی سریع و آسان

صفر تا صد تهیه رب گوجه خانگی

موارد ممنوعه برای جمع‌کردن با جاروبرقی!

کاسترد خانگی بدون نیاز به پودر کاسترد

2 روش تهیه نیمرو در مایکروفر

مرغ شکم پر شمالی

9 راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم

توصیه‌هایی برای مصرف صحیح چای

20 صبحانه خوشمزه و سالم برای کاهش وزن

آموزش تمیز کردن گوش نوزادان

اصول استحمام درست و بهداشتی!

رنگ های مناسب فصل سرد

7 ترفند پخت «ماهی»

میان وعده های سالم و خانگی

سیر ترشی، چاشنی خوشمزه و پر خاصیت

نکاتی درباره لباس زمستانی خانم ها

از شما/بادمجون شکم پر

از شما/بره شکم پر

از شما/ کیک من

از شما/ ناهار

دستور تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

شام/ سیب زمینی گوشت طبقه ای

ایده‌ های دلچسب برای تزیین نوشیدنی های سرد و گرم